Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 belki biraz saçma olacak ama ben bunu sizinle paylaşmak istedim. Ben bu sene turizm işl. ne yeni başladım ve ilk yazımda bi otelde çalışıyorum. nitekim gece resepsiyonistiyim. yani aksam sekiszden sabah sekize burdayım. bilgisayar başındayım ama gece geçmek bilmiyo. bide gündüz tarafı var bunun. eve saat 9 da gidiyorum yatıyorum bi kalkıyorum saat 5. yani gun heba oluyo bole monoton bir şekilde geçiyo hayat didimdeyim ama bırakın medusaya yada baska yere gitmeyi denize bile sadece bi kere girebildim. belki neden hala çalışıosun diceksiniz ama hiç tecrübem yok otelcilik konusunda ve sadece tecrübe için çalışıyorum. sabaha kadar pati okuyorum. bir hafta oncesinin entrylerini okuyorum ama artık baymaya başladı lutfen yardımcı olun bana :([signature][hline]Our time has come...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gece vardiyasi topiklerine gir süper geyik çıkıyor =)[signature][hline]tuana...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 az daha gerilere git eğlenmeye başlicaksın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv**
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ayrıca patinin yarısı manyak bütün gece ayaktalar deli bunlar uyumuyolar nasıl bir organizmalarsa...[signature][hline]tuana...
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 o geyiklerin yarısı manyama derecesinde yanlız abuk cümleleri anlamayıp kendını kaybetmesin arkadaş =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Maedhros, 01 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki: o geyiklerin yarısı manyama derecesinde yanlız abuk cümleleri anlamayıp kendını kaybetmesin arkadaş =) yok artık[signature][hline]Our time has come...
555 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kitap oku..kolay gelsin zor iş ya gece bitmez :([signature][hline]la petite ezique
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi kere her gece oluyorum ben vartada hiçde bile kaybetmiyoruz kendimizi. O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried.
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yatmadan önce kitap okumaya alıştığım için kitap okuyunca uykum geliyo :([signature][hline]Our time has come...
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 uyarmadı deme tabi herzaman olmuyo random geliyo ama geldimi geliyo ehoeh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Messor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet kitap oku gece mükemmel oluyor. ara verdiinde nete girersin bide radyo açıver gece güzel çalıyorlar türk radyoları[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion...
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: harvester, 01 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki: evet kitap oku gece mükemmel oluyor. ara verdiinde nete girersin bide radyo açıver gece güzel çalıyorlar türk radyoları Burda yunan radyoları cekiyo :P[signature][hline]Our time has come...
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tecrübe kazanmak için girmiş işte black ehhe oda bi tecrübe[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Maedhros, 01 Haziran 2005 21:59 tarihinde demiş ki: tecrübe kazanmak için girmiş işte black ehhe oda bi tecrübe öhöm[signature][hline]Our time has come...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 gündüzde olsa gine aynı şey olcaktı, masabaşı işi sonuçta. belki farkı; taş hatunlar filan gelirdi gündüzleri, hormon filan salgılardın bi değişiklik olurdu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aynı taş hatunlar geceleri sarhoş olarak geliyolar ama ben bişi yapamıyorum onalra[signature][hline]Our time has come...
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Geceleri sadece banamı kısa bana bir gece sanki 2 saatmiş gibi gelio gündüsleri sıcaktan patlıosun abi belki biras monoton geçiodur ama en azından bilgisayar başında pinekleyebilme şansın var:D sonuçta iice bi tecrübe edindikten sonra olayı temelinden kaptınmı istersen işi bırakırsın aslında bilgisayar başındada eğlenmek hiçte zor deil hani[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 mukankaan senin yerinde olmak için neler vermezdim kıymetini bil derim ben[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ogame oyna :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Harbi ogame tam senlik silip süpürürsün. Ogame de bide millet o saatlerde uyuyor 1 haftada ilk 100 e girersin[signature][hline]tuana...
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ogame oynuyorum zaten :D[signature][hline]Our time has come...
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehehe engüzeli :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 gece patiden güzel şey mi var ya?? Çok eğlenceli bi olay bence gece vardiyasına kal :) ben geçen sene ağustosta sabahın 4ünde patide topic okuodum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kendini uykusuz bir hayata alıştır, gece çalış gündüz de gününü gün et. (başarırsan bana da söylersin msn'den nasıl yaptığını, makbule geçer)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected]
Öne çıkan mesajlar