Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duygusuz erkekler ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 04 Haziran 2005 05:28 tarihinde demiş ki:
ayrica insanlarin "kro" olmayi neden cok kotu bisiymis gibi gorduklerini anlamiyorum ben :)

ahahah hastayım ben kro olmaya . çok zevkli bişi kro olmak . ama bi sorum var bu "kro" mu yoksa "kıro" mu? tdk da geçiyomu? tam anlamı nedir? "3 soru oldu ama :D"
haa bu arada kroyum amma para bende ![signature][hline]Our time has come...
Mesaj tarihi:
said:
LathspeLL, 04 Haziran 2005 04:43 tarihinde demiş ki:
Benim kızlar hakkında anlamadığım bir şey daha var. Okulda olsun, çevrede olsun gerçekten çok güzel kızlar acaip kro, ötesi hıyar ve bir o kadar salak tiplerle nasıl birlikte oluyorlar anlayamıyorum... Kafam almıyor. Hayır, ben demiyorum ki gelsinler beni bulsunlar!, yakışıklı bir insan değilim ama anlam veremiyorum bu kızların kroları seçme olayına.

Onun dışında bir erkek olarak Deep-Night'ın yazısına katılıyorum. Genellikle yazıdaki gibi oluyor. (benim gibi hala kız bulamayan kitlede çıkıyor arada)
Demek ki yok öyle yakışıklı erkekle çıkma olayı genellemesi,bu dediğiniz o tikky,kültürsüz,aptal kızlarda görülen bir şey ve onunla mutlu olacağını düşünenlerinde hayal kırıklığına uğrayacağını düşünüyorum.İnsanları dış görünüşleriyle yargılayan bir insanla oturup ne konuşabilirsiniz ki?Birde bu sadece kızlar için geçerli değil,elinizi vicdanınıza koyunda söyleğin kendisini sevdiğini bilen kaç erkek çok,zekide olsa iyide olsa şişman veya çirkin bir kızla çıkıyor?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
ve evet işte ters tarafta Manga'dan geliyor "Bitti Rüya" tüm platoniklere.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
said:
Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
Herşey lise ortamında başlar.

Eminim aramızda da bulunan bir sürü platonik aşık veya sevgisine karşılık bulamayan böyle melankolik veya hiç kız arkadaşı olmamış arkadaşlar vardır.

Aha ben bunlardan biriyim mesela.Ama zennetmiyorumki ünivesiteye gidince senin dediğin gibi olsun.Tabi olmasını isterim ayrı.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Mesaj tarihi:
bu yaziya

+89371287381270371209
her kelimesi kesinlikle dogru sadece ben hiç ezilmedim lisedeykende :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Geçen bi kız arkadaşın doğumgününde onlarla yemek emeye giden tek erkek ben olmuştum yanlışlıkla(4 kız bi erkektik), "Hepsi grubunun yeni klibindeki adamın çok tipsiz ama vücudu dolayısıyla çok ilgi çekici" olduğunu konuşurlarken gördüm.
Dün akşam da 2 kız bi kaç erkek sahilde biraz yürüdük, ondan sonra bi yere oturduk. Bi kız diğerine gizli bişey söyledi. Diğeri de "yapma ama yaa" dedi. Sonra bi anda dondurma almaya karar verdiler. Bakışmalardan direk dondurmacının yakışıklı olduğunu tahmin ettim. Yüzlerine çarptım olayı. Kabul ettiler. Ondan sonra gittiğimizde o adam gitmiş sıska bi adam gelmişti. Yaşanan hayal kırıklığını anlatamam..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
BU arada hemen söylemek istedim erkekler duygusal degildir en azindan cogu .. erkekler mantiklidir ama kızlar kadar duygusal degillerdir[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
binbir çeşit insan var bence genelleme yapmayalım böyle.
ben hayatımda hiç böyle bahsettiğimiz türden kalıplarda olan kişilere rastlamadım, her insanın ayrı bir hikayesi ayrı bir yapısı/dokusu var.[signature][hline]Light in the shadows has words to say
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
erkekler mantıklı we bir okadarda duyguludur bence ama duygusal diil çünkü duygusallık duyguların ortaya atılması gösterilmesi, belli edilmesidir.. ancak hiç bir zaman erkeklerin duygularını dışarı wurmasına izin werilmemiştir kanımca çünkü toplumun we özellikle kadınların erkeklere toplumda biçtiği rol budur bu da malesef coğu duygulu olan erkekleri (ben denizde onlardanım :p ) hep hor görmüştür we "erkek adam ağlamaz " , "erkek adam yeri geldinde vurur kırar " gibi sözlerlede bu olguyu toplumumuz pekiştirmiştir...

malesef... :( bizlerede ancak acı cekmek kalmıştır....
Mesaj tarihi:
bunları yaşamak veya yaşamamak değil önemli olan bence yaşananlardan çok insanın kişiliği önemli bu davranışlarda,bende benzer birşey yaşadım ama asla hergün farklı bir kızla gezmek isteğim doğmadı hatta ve hatta bu tür imkanlar elime geçti sevdigim birisi varken çok süper bir kızla çıktım ve ben bundan zevk almadım bundan sonrada böyle birşey yapmak zorunda kalmak istemiyorum çünkü kızlar ne kadar kötüde olsa ne kadar bizi üzsede sonuç olarak onlarda insan belki sevdigim kişi ile birlikte olamıyacagım bundan sonra ama bir başkası ile birlikte olursamda yeni bir ilişkiye başladıgımı bilerek,onu birşeyler yaşamadan başka kızlarla karşılaştırmamam gerektiğini bilerek başlıycam çünkü belkide benim için mutlu olucak ilişkinin başlangıcı o olucak belki hiç bilmedigim birşeyle karşılaşıcam...duygusuz kız veya erkek olmak kolay bence zor olan duygularına sonuna kadar sahip çıkıcak kişi olmaktır,eğer gerçekten duygularına sahip çıkabilicek bir kişi olmayı başarırsam ne mutlu bana ne mutlu öyle olan kişiye :) çünkü ne kadar acı çeksede ne kadar kötü şey yaşasada o kişinin sonunda çok güzel bir mutluluk yaşıyacagını düşünüyorum çünkü aldatan veya birine bağlanmayı beceremiyen birisi ileride evlendiğinde veya birisine bağlandıgında karşısındaki kişisininde kendisi gibi olup olmadıgını kendisinin duyguları ile oynayıp oynamadıgını düşünerek bunalım bir ilişki yaşıyabilir ama diğer türlü insanın güvenme duygusu daha bir fazla olucaktır sanırım...gerçi ben artık güvenemiyorum yada güvenmem biraz zor ama asla pes etmeyede niyetim yok yaşım genç :p
Mesaj tarihi:
aynı durumdayım, lise hayatı.
seviyorum ve onu mutlu edeceğime inanıyorum fakat olmuyor dediğin gibi kimde para kum hepsi ona kaçıyor. bakıyorum tam benlik biri, benim dinlediğim tarzda müzik dinliyor-benim gibi alışkanlıkları var-hobilerimiz nerdeyse aynı. tam hayallerimde ki kız diyorum bi bakıyorum arkadan gelen burjuva biri koluna giriyor ve ilerliyorlar. hayal kırıkları yaşıyorum direk. kızları ezmesini mutsuz etmesinide bilirim. okuldan bir çok kızla olabilirim 1-2 hafta lafa getirip diğer ki hafta eve atıp sonrada diğer kızlarada asılırım ama öyle yapmak istemiyorum fakat yapanda var. ben sevdiğim kişiyle olmak istiyorum gece benimle yatıp kafasını omzuma dayamasını istiyorum. cinsel ilişkiyi düşünemiyorum bile o kişiyle. sadece ellerimle saçlarını okşamak istiyorum, gece yatarken kafasını omzuma dayaması, onun teninin vücuduma değmesini hissetmek. fakat kahpe kader. hep hayal kurduruyor fakat gerçekleştirmiyor. inşallah bir gün aşık olduğum kızla birlikte olmak nasip olur
Mesaj tarihi:
abi genelleme olmamalı sonuçta lisede kızlar arkadaş çevresi yapmak istiyorlar ve şeçtikleri arkadaşlar yavşak diyebileceğimiz tipler olursa ki bu erkekler için de geçerlidir , dediğimiz şeyler olur

ama dediğiniz gibi bunlar liseden sonra akıllanır :)

ne güzel hiç karışmıyorum.çıkma teklifi edenler de oldu arkamdan dedikodu yapanlarda hiçbirine yüz vermedim.ben gay miyim :) hayır değilim.belki kuralcıyım ama ben 1 haftalık veya 1 aylık ilişki değilde yıllarca veya ömür boyu sürecek bir ilişki istiyorum ve bu kişi karşıma çıkana kadarda bir kaşarla boş boş zaman öldürmek istemiyorum.

bir erkek olarak kötü mü istiyorum yani :d

kızların neler yaptığını bilemem ama en yakınımdaki kardeşimi bile bu tip davranışları yüzünden sevmiyorum.daha 12 yaşındaki bir kız çocuğunun magazin programlarını seyretmesi,salak mankenlerin hayranı olması,aptal aptal şeylerle uğraşması,"o bunla çıkıyor,o bunu yapıyor,hadi ya pauuahaeuh" gibi diyaloglar beni deli ediyor ama ses çıkarmıyorum.dizilerde filmlerde gördüğümüz maço abi olmak yerine sadece 1-2 kez uyarırım geçerim ve hep gelip bana abi sen haklıydın diyeceği günü beklerim.

bunun konuyla ne alakası var :d bilmiyorum hazır iç dökme topici iken ekleyelim dedim sdfsdfsd

bu gün okulda konuştuk yeni sınıf öğretmenimizle
; "üniversite ,özgürlük demektir.bu gün bu sırada yaptığınız şeylerin bedelini ve ödülünü üniversitede ve geri kalan hayatınızda fazlasıyla göreceksiniz " dedi :) sanırım konu ile bağdaşan kısım bu.

neyse güzel konu arkadaş haklı.kaşarlarla yüz göz olmayın sonra çok ağlarsınız.bir çok arkadaşım var sırf kaşarlar yüzünden hayatına küsen :d

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 00:32 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
abi hiç bişey bılmem bu topıctekı yazılar benı ılgılenırmez ama
@giov ilk msj ı gercekten dogrudur %100 katılıyorum yazdıgı ıcınde çok ama çok teşekür ediyorum.
  • Yeni Oluştur...