Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Horrible, 08 Kasım 2004 18:47 tarihinde demiş ki: ...Her iki tarafta duygusaldır her iki tarafta ağlar her iki tarafta üzülür.Çünkü her iki tarafta insandır... Dogru soze kalkıp halay cekerım :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Fizban bu arada bugun ikinci kere imzamı degistiriyorum superdi yorum :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok üniverstede de öyle bişi. anca ailseinden uzak hatunlar biraz daha rahat(göreceli bişi bu tabi) davranıyo o kadar. olgunluk seviyesi falan hikaye.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hehe baya küsel laf tabi[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende armamı aldım hll olsun 4 seneden beri hele şükür :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1001 olunca alınıyo :D gelmedi :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sana da hayırlı olsun diyelim.[signature][hline]Asena'yı vurmasınlar kampanyasına siz de katılın, Asena'yı topuğuna girecek bir kurşundan kurtarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Arthur_HellsFire, 08 Kasım 2004 19:09 tarihinde demiş ki: çevremde horrible gibi düşünen 3-5 tane kız olduğunu bilsem... çevrem dediğimde okul yani başka bi yer değil,çok bunaltıcı oluyo bazen kız arkadaş yanısıra adam gibi bişiler paylaşabileceğim sağlam akıl,fikirden nasibini almış arkadaşlarımda mevcut değil,garip bir kişilik olup çıkıosun... bırak kızı onun gıbı dusunen 3-5 ınsan olsa yeter...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: diablotg, 08 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki: bende armamı aldım hll olsun 4 seneden beri hele şükür :D hepriks başarılars.[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: diablotg, 08 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki: bende armamı aldım hll olsun 4 seneden beri hele şükür :D hll valla :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 puahah kurtulduk arttık 5000' e kadar kasmassin dimi :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Deepnight kısmen haklısın ancak aynı düzen üni hayatında da devam ediyor.. Sadece gibi melankolik erkekler kendine asosyal kimsesiz havası verip kız tavlıyor.. Aptal kızları :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Naa, 08 Kasım 2004 21:26 tarihinde demiş ki: puahah kurtulduk arttık 5000' e kadar kasmassin dimi :) nie adamın ufku açık[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yazılanların tamamını okumadım ama ilk mesaj aşağı yukarı doğrudur. En az 4 örnek sayabilirim çevremden buna bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 megadeth diyorum,in my darkest hour diyorum:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 töbe ya![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Off ya bende sevebilmeyi istiyorum :( Artık sevmeyi unuttum ya valla keşke birini sevebilsem...Erkekler kızlar hepsi birbirine adilik yapmıştır arkadaşlar bunu kabullenini artık.Yazıların bazılarını atladım ama şunu söliim her iki cinste birbirini kırmıştır her zmn sizin sevdiğiniziin sizi sevmesini beklemeyin.Sizi kıranlarında kendilerine göre nedenleri vardı elbette.[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 bu önyargılar insanların karşısındaki kişinin bir insan olduğunu düşünmeden önce karşı cins olup olmadığını düşünmesinden dolayı doğuyor bence.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gay olun , bütün dertleriniz bitsin ... =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 engin tecrübelerinden mi söylüyosun ?:D[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gözlemlerimi dayanarak söylüyorum =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: John_Petrucci, 09 Kasım 2004 17:43 tarihinde demiş ki: gözlemlerimi dayanarak söylüyorum =) ???!!![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 nuri alço olmuş biraz[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Dwinz, 08 Kasım 2004 18:45 tarihinde demiş kız 90lı bu arada o dediiniz sübyana girer :) si hiç uçan dogmeat gördünüzmü? çokmu görmek iastiyosunuz ? hmm[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu akşam benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 09 Kasım 2004 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 09 Kasım 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: PhalanX, 09 Kasım 2004 18:43 tarihinde demiş ki: Bu kız işleri delikanlı bünyeye ters. gay mısın???[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar