Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 deep oyle deme, oyun olmayi asmis sh2. cidden hic oynamadiysan oynamani tavsiye ederim.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 "koridor da perdeler uçuşuyor neyse ilreliyoruz fakat birden bises geliyor perdelerden yaraıtklar atlıyo ..gaza geliyosun strafe bilmemne derken temizliyosu nheps sonra heycan gecince "off be ne tırstım" oluyosun " Undying'in olayı budur arkadaşlar. Silent Hill'i Undying'le yarıştırmak gereksizdir, saçmadır.. Silent Hill korkutan bir adventure'üdür. Undying ise gerçekçilik hissi verebilen bir FPS'dir. Ha, Undying berbat oyun, Silent Hill'in yanına yaklaşamaz diyorsanız, Undying'i bir daha oynayın. Tamam belki tüyleriniz diken diken olmuyor oyun boyunca ama sanki o anda ordaymışsınız gibi hissedebiliyorsunuz. Kimi oyuncu howler'ların pencereden atladığı sahnede korkar kaçar, kimileri de (benim gibi) "aha öldürecek biri daha geldi, nerde benim revolverim? *!evilly grins* " der. Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. 1 yıldır Undying oynamıyorum, ama 1 yıl sonra Undying'in müziğini tekrar duyunca revolverın o soğuk metalini tuttuğumu ve acımasız sesini duyduğumu tekrar hissediyorum. Ayrıca eskilerden bir topic uplama gereği duyuyorum. Hiç bir FPS'de bunu hissetmemiştim daha önce.[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 boneciğim ben topice cevap vermiştim topic: korkunun ilk adresi undying benim dediğim: sh nin yanında undying çizgi filmi kalır satisfied? :-p deep, sh2 oynadınmı ama riddle de action da hard mode olacak altına ediyosun çünkü yaratık öldürmek acayip zor oluyo (yani öldürebiliyosun ama çok öldürürsen mermin bitiyo ondan öldürmemen gerekiyo) diğer oyunlarda olan "arkamı temizleyeyim öyle ilerlerim" olayı da yok, respawn oluyolar. ne respawn olacağı da belli değil. ayrıca az save etmen lazım yüksek skor için (en iyisi için 2 kere save etmen lazım 4 saatlik oyunda). o yüzden altına ediyosun :D[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 2 save 4 saat icinde? ben yandim...[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 i am not satisfied. olum sırf sana sölemedim ki onu. birçok kişi demiş de.. neyse boşver. resident evil, silent hill gibi oyunların en gıcık olduğum kısmı bu. Rekor için oynamak..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 silent hill2 4 saat??[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bone o konuda haklisin ancak beni yanlis anlama undying super oyundur. ancak dedigin gibi etki konusunda birbirilerinden farklilar. silent hill sevdigim yani, backgroundlar RE gibi 2d degil, hersey tamamen 3d ama yinede film gibi gozukuyor oyun.[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 İyiymiş valla ben neden daha önce oynamamışım bunu bea[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eski bir dialog: ( telefonda ) "-abi naber yapıosun ya bi oyun aldım manyak. -nedir ne iştir nolyo olm. -abi tam senlik böle tırstım tek başıma oynarken perdeler fln dalgalanıo çat çut periler fln tam ambians atmosfer. -ya de get oyundan mı korkçaz." o akşam arkadaşım oyunu benim oynamama rağmen izlerken tırsıodu ayy uyy ayy die uheahu[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 biri undying vs doom3 topicini uplasın tam olsun.. :D hani bonecrusher 0 ve 10 un ortalamasını 7 almıştı :-P[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 0 ve 10'un ortalamasını 7 almamıştım ki o undying'den çok ayrı bir konudur lütfen karıştırmayalım :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormdevil Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 YAratiklar respawn etmese asik olacam oyuna ama respawn eden yaratiklarla bayiyor. Giriyorsun bi odaya 4 yaratik. Hadi oldureyim diyorsun. Tam temizledin, kenarda kosede bi tane daha. Delirtiyor bu beni. Zaten karanlikta arkandan cikinca ve sende "heh tertemiz oldu" diyince cigligi basiyorsun arkandan saldirana.[signature][hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 korku oyunlarından ne zevk alıyorsunuz ya? deli misiniz? :-) ben resmen oynayamıyorum. korktuğumdan değil (siz de korkuyorsunuzdur yoksa napıcaksınız ki korku oyununu) korkmaya dayanamadığımdan. vampire bloodlines'taki ocean house hotel görevi harikaydı yalnız. üstelik tam "abi yeter ya böhü bitsin şu görev!" derken bitmişti. özellikle asansörün düşmesi süperdi eheh[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına [Bu mesaj Eraqrest tarafından 02 Haziran 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Undying gibi fps çıkmamıştır (dım 3 de neymiş)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bak arkadaşım oyuna bu oyun korkulmaz filmide film icabı arkada kameralar var diye bakarasn zaten baştan kaybedersin.hayattan zevkini alamazsın.O oyun seni korkutup hormon salgılatıyorsa işte o zaman o oyun verdiğin parayı haketmiştir.Millet bu duyguları yaşamak için hap atıyor agzına[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 03 Haziran 2005 12:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Vayy be ben bu oyunu 4654654 bitirmişimdir hala muhabbeti dömndüğüne göre tutuluyor demekki[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 su oyunu oynamak bi bana nasip olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben ilk çıktıında almıştım ama bilgisayarım kaldırmamıştı.şimdi oynasammı acaba.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Oyna baba iyidir[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclog Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Silent Hill oynamayi deneyin ama ortamda şu şekilde olacak: 1 Gece veya odadaki butun perdeleri kapatmak. 2 5+1 olursa muhteşem olur. 3 Telefonun fişini çekin yoksa atmosfer rezil olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sonra ruh hastası olun =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 perde kapatmak olmaz, gece geç saatte tercihen uykusuzken oynanmalı.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: AcimasizKemal, 03 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Bak arkadaşım oyuna bu oyun korkulmaz filmide film icabı arkada kameralar var diye bakarasn zaten baştan kaybedersin.hayattan zevkini alamazsın.O oyun seni korkutup hormon salgılatıyorsa işte o zaman o oyun verdiğin parayı haketmiştir.Millet bu duyguları yaşamak için hap atıyor agzına ben "oyun bu korkulmaz!" mı dedim? korku oyunları oynayamıyorum çünkü korkuyorum, siz nasıl dayanıyorsunuz dedim.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bi yerden sonra shoot em up oyunlarındaki gibi zibille adam kesmeye başlayınca korkutuculuk "belli" yerlere has olamya başlıyo .. alışman yeter..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Oynarken kendinizle konuşun abijim en komik olay o ok korkmucam korkmucam Hıaaa[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar