yevaud Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet alliance mensuplarının hep kalabalık gezmelerine bende sinir oluyorum ama bunu böle salakça şeylere bağlamak(espri bile olsa) acizliktir adamlarda birlik var bizde ölemi orgrimmarın kapısında bile toplanamıyoruz 20 tane ally öldürmek için[signature][hline]okursan oyun yok oynarsan okul yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ne acizliği ya? Allah aşkına siz "Ogrimmar'ın kapısında 20 tane ally kesmek için toplanmayı" organizasyon mu sayıyorsunuz?[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ragnarosta horde dan ne çektiğimi ben bilirim lv 20 hunter var stonetalon mountains ta görev yapamz zorundayım şimdi 1 tane benle aynı lv mage görüyorum peşine takılıyorum tam o sırada benden 5 lv yüksek 2 shaman hayda direk yatıyorum tam rogue keserken druid gelip adamı heallıyor falan 2 questi yapamadım 6 saatte. Şimdi bunlara kesinlikle lafım yok ben kaşınıyorum hem mmorpg bir oyunda ahanda millet yardıma geldi veya parti şeklinde dolaşıyorlar diye kızmanın gücenmenin bir anlamı yok. Beni tek kızdıra şey elemanlar tamam kestinde oturup niye kamp yapıyorlar. Ama şimdi ben kendimden 4 lv yüksek warrior alıncada adam nasıl kuduruyordur allah bilir.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: xrex, 04 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki: said: DueLisT, 04 Haziran 2005 01:41 tarihinde demiş ki: horde tek gezer ally raid dolasir muabbetide bu siralar cok donuyor. bunlari ben oyunu tam oynamayan arada 1-2 saat pvp kasip babayı alan tiplere bagliyorum.Ally horde farketmiyor HK CP icin herhez herkeze gordugu yerde dalıyor bazen shaman a karsi pvp gelistirmek icin ozellikle shaman ariyorum uygun pozisyonda duel tarzi pvp ,ama sonuca varamadan sinister atar rog ama bekler ki critical alicak kadar hp insin o kadar cin adam yada baska birileri dalar cunku hp si az garanti kill cepte.son zamanlarda lvl 60 hordelerin 2-3 kisilerden assa dolastigini gormedim genelde 10 civari dolasiolar bole ilüstrasyonlari yapanlarda bi anlık sinirle gaza gelip saatlerce ugrasan sonrada bisi yaptim zannedip sevinen eziklerden baskalari degil. Bunlarin yerine guzel fan art veya wallpaper yapsalar daha bi ovgu alıcaklar ama zevkler ve renkler tartisilmiyor adam kufur yemeyi seviyo bunun icin calisiyo abi *hordeyi asagilamiyorum horde karakterimde var onun zevki ayrı benim sozum bole sacmalıklara* sen de az gaz deilmissin heuhe cok pis gaza gelirim said: Ragnarosta horde dan ne çektiğimi ben bilirim lv 20 hunter var stonetalon mountains ta görev yapamz zorundayım şimdi 1 tane benle aynı lv mage görüyorum peşine takılıyorum tam o sırada benden 5 lv yüksek 2 shaman hayda direk yatıyorum tam rogue keserken druid gelip adamı heallıyor falan 2 questi yapamadım 6 saatte. Şimdi bunlara kesinlikle lafım yok ben kaşınıyorum hem mmorpg bir oyunda ahanda millet yardıma geldi veya parti şeklinde dolaşıyorlar diye kızmanın gücenmenin bir anlamı yok. Beni tek kızdıra şey elemanlar tamam kestinde oturup niye kamp yapıyorlar. Ama şimdi ben kendimden 4 lv yüksek warrior alıncada adam nasıl kuduruyordur allah bilir yani abi bunlar olan seyler simdi sen bunun yuzunden oturup asagilayici calismalarda yapsan guzelligi kalırmı olayı dahada buyutmus olursun.Oysaki PvP serverinda gecmis olagan bir gun bana gore.[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yok yav kamp dışında dediğim bir şey yok kessinler tabii. kessinlerki honor ile verilen itemları alabilsinler. En doğal hakları.[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet isin asli ve kabul etmek istemedigimiz su ki alliedlar daha derli toplu oynuyor oyunu . horde genelde herkes kendi kafasina gore takilmaktan hosnut . ben de oyleyim . benim oldugum guilde dun sayimina gore 61 tane lvl 60 adam var guildte bile herkes kafasina gore . halbuki 61 tane lvl 60 adam gitti yerden ses getirir di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 e horde'un trinketi yok mu 10 tane deathguard summonlayan? tüüüh, üzüldüm şimdi bak.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya birak ya betanin son gunu orgrimmar a girdiniz daha ne olsun .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Harbiden Güzelmiş be...[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ben bu "1v1 olsa alırdım", "hep 1den fazla kişi g3nkiyor beni" laflarını da anlamıyorum. oyunun amacı 1v1 pvp yapıp en çok cp almak değil ki.. bu oyunun kurallarından biri de çok kişiye karşı hazırlıksızken yakalanmak. belki de senden çok yüksek seviyede olanlara yakalanmak. zaten yetenek de bu anlarda kaçabilmekte, hayatta kalmakta..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet yalnız bütün gün ircde ally arkadaşlarla konuşuyorum. Hordelarla karşılaştırdığımda item ve kullanım açısından horde genel anlamda daha iyiymiş gibi geliyor bana. TM-SS arası 300hpyle kaçan adamlara ambushlayıp spit spamleyen birçok ally arkadaşımızın profiline baktım, gözlerim doldu. 1.8speed, 30dps dagger main handde, buna benzer bişe offhandde falan.. Aynısına horde dada raslıyorum ama sanki allylarda daha çokmuş gibi geldi bana dediğim gibi konuştuğum için söylüorum bunu genelde.. Mesela allylarda bir arariel,eendje,hamme falan süper oyunculardır bişe demek elde değil...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam [Bu mesaj Pirvan tarafından 04 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gnome mage ve gnome rogue sen merada otlasana burda bık bık edecegine[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yav bi saat uzun uzun açıklama yazmıştım. ne lan bu dedim sildim. kısaca; deathwing'de alliance sayısı daha az, horde daha fazla. gelin görün. oh be. :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Pirvan, 04 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Evet yalnız bütün gün ircde ally arkadaşlarla konuşuyorum. Hordelarla karşılaştırdığımda item ve kullanım açısından horde genel anlamda daha iyiymiş gibi geliyor bana. TM-SS arası 300hpyle kaçan adamlara ambushlayıp spit spamleyen birçok ally arkadaşımızın profiline baktım, gözlerim doldu. 1.8speed, 30dps dagger main handde, buna benzer bişe offhandde falan.. Aynısına horde dada raslıyorum ama sanki allylarda daha çokmuş gibi geldi bana dediğim gibi konuştuğum için söylüorum bunu genelde.. Mesela allylarda bir arariel,eendje,hamme falan süper oyunculardır bişe demek elde değil... sebebi hikmeti oyunun su anda dengede olmadıgı ve blizzardinda bunun farkında oldugudur . swg oynamadim hic ama level dan takip ettigim kadariyla direniscilerin sayisi cok fazla oldugu icin imparatorluk tarafında oynayanlara alenen kıyak yapıyor adamlar denge icin . olacak o kadar yani dengede diyenlere sasarim diyecektim onu unutmusum . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 04 Haziran 2005 21:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birde bir sey dikkatimi cekti yaniliyorsam uyarin lutfen . suraya yazı yazan butun hordeların altında orc resmi var. alliedlarda human var ne - gece elfi ne ya kisaca ne - var . simdi horde olacam diyen herkes orc mu secmis yoksa forumda horde icin sadece orc resmi mi var ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eeh yeter be beni mpipim alliance dan da büyük horde dan da üstelik 5.6 kilo.. hade dağılın![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar