Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayvanlar gibi asik olmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
etrafimda hemen hemen herkes asik bende baze oldgumu saniyorum ama kisa sureli oluyolar bende artik istiyorum bikre 8. sinifta 1.5 yil boyunca flan olmustu ama bitti ve yillardir amasizca kizlarla cikiyorum ama hiç biri olmuyo off nedn olmuyo?[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Mesaj tarihi:
merak etme aşık olunca da acı çekiceksin, şimdi çekiim falna diosun ama sonra pişman olacaksın[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
Eğer sert bir şekilde ve yıpratarak bittiyse bünyen kendine duvar örerek bilinçaltında kendini dizginliyor olabilirsin.

Yok değilse sadece biraz fazla açgözlüsün, aşka fırsat bırakmadan, acaba diye düşünmeden başlıyorsun ilişkiye, basitleşiriyosun :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Gec kaldı herkes ama bahar geldi de gecti...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
Yaklasık 2 ay once sırf bu yuzden cok acı cektım ask acısı tavsıye edılmez unutmak ıcın onu telefonu msn ı her seyı kapattım sıldım yoksa halımız dumandı..:)
Mesaj tarihi:
abijim aşk başka bişiy yaa..valla doğru adamı bulmak için yırtıncan..ama bide bi vurursan..daha da bırakmıcan..tabe bu elinede olmuyo ama =))[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Mesaj tarihi:
kısacası hayatımdan bezmek istiorum diosun yane:D[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
olsan bi deeert olmasan ayrı dert. bahar geçse de biraz durulsak :lol:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
bi kere aşık oldum.hayatım kaydı 2-3 ay boyunca
o gun bugundur aşık olamıorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
koyun psikolojisi dediğimiz bu oluyor heralde:) "herkes aşık oldu ben de olayım"
saplantılı bir şekilde birini düşünmenin ve (haketse de haketmese de) onun için seve seve oda koşullarında yapmayacağın şeyleri takır takır yapmanın ve bu esnada duyulan stres/panik/mutluluk/öfke/bunalım(doomculuk)/vs kısa süreli duygu zıplamalarının(ve tabii bu esnada tepertaklak olan hayat düzeninin getirdiği zorlukların) nesi özenilecek bir şey anlamadım gitti.[signature][hline]Borbag öldü yaşasın kaleidoscopic!
Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Durmazzzz insan durmaz insan hayvan olunca...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
  • Yeni Oluştur...