Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece gece telefondaki sessizlik.. (b.b.d. sessiz telefonlara verilebilecek güzel cevaplar silsilesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 03 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
kurtlar vadisi izlemenin etkilerinden kaynaklanabilirmi acaba

bir bölümünü bile izlemedim, genelde bişeyler öğrenmek istediğim zaman adamakıllı kaynakları "okumayı" tercih ediyorum.

buna getireceğin şahane yorumunu da bekliyorum[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
beni bi kere prawler la dogmeat aradıydı koptuydum neydi o yaw euahe dogmeatda yapıştırdıydı hemen lam pankçı eauhae ne gündü beaa[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 03 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
abi telefo dedinzde aklıam geldi MİT tel. gorusmelerini dinliomus nası yani :S

Bu arada Mit in sizi takip ettiğini anlarsanız ve yakalarsanız olayı Mit size tazminat ödüyor ( haberlerde söylediler )[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.

[Bu mesaj screamer tarafından 03 Haziran 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 03 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
damla kim :P

başıma geldi dediğime göre ben olabilir miyim :/[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 03 Haziran 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
said:
forgiver, 03 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
kurtlar vadisi izlemenin etkilerinden kaynaklanabilirmi acaba

ne alaka..

son bölümde telefon kullanılarak çeşitli aksiyon sahneleri ortaya çıktı, ordan gaza gelmiştir veletler o yüzden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 03 Haziran 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
faint, 03 Haziran 2005 23:34 tarihinde demiş ki:
bir bölümünü bile izlemedim, genelde bişeyler öğrenmek istediğim zaman adamakıllı kaynakları "okumayı" tercih ediyorum.

buna getireceğin şahane yorumunu da bekliyorum

ne gibi yorum bekliyorsun?
kurtlar vadisi izleyerek kültürlü biri olunmayacağıan bende katılıyorum diycem ama sende aynı şeyi söylüyorsun
o yüzden sayılmaz herhalde, daha açık bir bilgi rica edebilimiyim[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
lol patiden kim arar acaba tartışılır :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
[ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ]
Mesaj tarihi:
aslinda bir konu falan acsak boyle "sapik konusu" diye , irc falan ugrasmasak, kendi içimizde halletsek sapiklari, numaralarını yazsak o konuya, hep beraber arasak? usansa bezse hayatından?
Mesaj tarihi:
muahah güzel fikirler çıkıyo gece gece valla ama buna pek yanaşan olmaz :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[ quote ]Apache, 03 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki:bigün dövelim çocukları pvp olur[ /quote ]
Mesaj tarihi:
bide ödemeli arayan yüzsüz sapıklar vardı :)

hatırladım da bide beni arayan bi manyak vardı,artık gına gelipde cep telefonumu kapatınca,tekrar açıncaya kadar bu kezde evden arayıp kapatıodu,sonra cep telefonumu açıorum bu kez ordan kendi çapında ki eğlencesine devam ediodu... hayır tuhaf olan gak guk bi ses de vermiyo,öle arıyo kapatıyo,anlamaya çalışmaktan çok bu insanların beyin gelişiminin ne kadar ufak bi yaşta sona erdiğini merak ediyorum...
Mesaj tarihi:
said:
ExhaulteD, 04 Haziran 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
Hugonun Amina Goyum...

Birazcık yavaş olsaymışsın..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
Mesaj tarihi:
Mugahgahahahahh ne güzeldi ya ben o gün izliodum onu yayını kestiler zuahahhah ilkokuldamiydim neydim euhaeahatirlamiorum[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...