BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 deminden beri telefon çalıyor açıyorum alo diyorum efendim diyorum ses yok sesimi dinleyip kapatıyorlar.. bir daha armalarını bekliyorum bu sefer açıp "dark lady watches over you" diyip kapayacağım.. peki böyle bir durumda başka ne denilebilir karşı tarafa?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Babanın parası çok galiba :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ana avrat düz gidilebilinir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 "coccum babanın telefonuyla oynama köpek ısırır" denilebilir.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 O aramıyo ki[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
pan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 artık bi zahmet konuş da denebilir.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 nefes aldığını duyuyorum[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 I know what u did last summer :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben mafyayım . yerini biliyorum . şu an teyple konuşuyorsun. oraya geliyorum.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
beyazkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 konuşsana lamer der kaparım ben..
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 karşıdakinin cevabı.. my endless torment olabilir boğuk bir sesle. yine sonradan da arar seni.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 -alo buyrun ben izmir narkotik şube müdürü? -***(ses gelmez) -COCUKLAR TESPİT EDİN NUMARAYI.. kim oldugunuzu söylemezseniz yasal işlem başlatacagım. -OMG!!![signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bir ekip hazırlanır ptt'den dinleniyormu$ gibi bişeyler yapılır ama gürültülü olarak :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
pan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fistan, 03 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: I know what u did last summer :P lol :lol:[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ya bide şöle kötü bişe olabilir,başıma geldi daha önce Birisi arar ses gelmez Tekrar araar ses gelmez Artık sapık olduunu düşünür gıcık olursunuz Arar ve küfür edersiniz... 10 dk sonra annenizin telefonu çalar ve ''sizin telefondan ses gitmiodu galiba damlaya hiç yakıstıramadım o lafları '' der ve ne yazık ki arayan yengenizdir...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 damla kim :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Telefonu açıp konuşmıyabilirsiniz.O arada bu kişinin para kaybettiğini düşünerek kendinizi rahatlatırsınız.Hatta arada yıh yıh diye gülebilirsiniz.
Mix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 based on a true story[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi telefo dedinzde aklıam geldi MİT tel. gorusmelerini dinliomus nası yani :S[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
nuki Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bana bir kere horriblela olan olmuştu Bİrkaç gün bir kişi araıyp duruyordu bende hep açıp ses alamayınca kızıyorudm. Bir gün açtım ana avrat küfrettim ve dedim telefonu açık bırakkıyorum nede olsa telefon faturası sana giricek. Sonra bu kişinin babam olduğunu ve yurt dışında olduğu için buraya ses gelmediğni öğrendim. Kötü bir durumdu.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
helena Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: hellspe, 03 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki: abi telefo dedinzde aklıam geldi MİT tel. gorusmelerini dinliomus nası yani :S sadece mit için geçerli değil ki bu, bütün ülkelerde var. ne kadar doğru o tartışılır tabi[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kurtlar vadisi izlemenin etkilerinden kaynaklanabilirmi acaba[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: forgiver, 03 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: kurtlar vadisi izlemenin etkilerinden kaynaklanabilirmi acaba +8888[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi o ne bi dizi vardı vadi fln dio ama izlemem haberlerde duymustum[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: forgiver, 03 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: kurtlar vadisi izlemenin etkilerinden kaynaklanabilirmi acaba ne alaka..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Öne çıkan mesajlar