Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece gece telefondaki sessizlik.. (b.b.d. sessiz telefonlara verilebilecek güzel cevaplar silsilesi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deminden beri telefon çalıyor açıyorum alo diyorum efendim diyorum ses yok sesimi dinleyip kapatıyorlar.. bir daha armalarını bekliyorum bu sefer açıp "dark lady watches over you" diyip kapayacağım..

peki böyle bir durumda başka ne denilebilir karşı tarafa?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
ana avrat düz gidilebilinir...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
artık bi zahmet konuş da denebilir.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Mesaj tarihi:
karşıdakinin cevabı.. my endless torment olabilir boğuk bir sesle. yine sonradan da arar seni.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Bir ekip hazırlanır ptt'den dinleniyormu$ gibi bişeyler yapılır ama gürültülü olarak :D[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 03 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
I know what u did last summer :P

lol :lol:[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Mesaj tarihi:
Ya bide şöle kötü bişe olabilir,başıma geldi daha önce
Birisi arar ses gelmez
Tekrar araar ses gelmez
Artık sapık olduunu düşünür gıcık olursunuz
Arar ve küfür edersiniz...
10 dk sonra annenizin telefonu çalar ve ''sizin telefondan ses gitmiodu galiba damlaya hiç yakıstıramadım o lafları '' der ve ne yazık ki arayan yengenizdir...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Telefonu açıp konuşmıyabilirsiniz.O arada bu kişinin para kaybettiğini düşünerek kendinizi rahatlatırsınız.Hatta arada yıh yıh diye gülebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
bana bir kere horriblela olan olmuştu

Bİrkaç gün bir kişi araıyp duruyordu bende hep açıp ses alamayınca kızıyorudm. Bir gün açtım ana avrat küfrettim ve dedim telefonu açık bırakkıyorum nede olsa telefon faturası sana giricek. Sonra bu kişinin babam olduğunu ve yurt dışında olduğu için buraya ses gelmediğni öğrendim. Kötü bir durumdu.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 03 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
abi telefo dedinzde aklıam geldi MİT tel. gorusmelerini dinliomus nası yani :S

sadece mit için geçerli değil ki bu, bütün ülkelerde var.

ne kadar doğru o tartışılır tabi[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
  • Yeni Oluştur...