Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adolf Hitler hakkındaki düşünceleriniz??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
TyphoonKatra, 31 Ekim 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
said:
Apache, 07 Ekim 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
sana bayağı birşeyler yapmış togi92 sanırsamki böyle ağır konuşabiliyorsun.ha etik açıdan ölmüş insanın arkasından küfür edilmesi kadar ahlaksız bir davranış olabilirmi sorulur ama birde kurduğun cümle ve sonunda anlamsız smile ı düşünürsek sırf laf olsun diye attığın belli oluyor.

Şu mesajı okudum mığdem bulandı. Bir insan hitleri hangi sapıkca hayranlıkla savunurki. Diyecek lafım ve tartışacak zamanımda yok. Sadece şunu diyebilirim o irenç herif silahı bile olmayan milyonlarca insanı katletti. Sırf ego tatmını ıcın. Üstelik bunların arasında yüzbinlerce çocukda vardı. Allah gittiği yerde onunda var oldukları yerlerde onu savunan ve hayranolanlarında bin türlü belasını versın.

İğrenç yaratıklar silsilesi.

Zeka özürlüsün heraldeki,bilmeyip gelip burada saçmalayan birisin.Nürnbergde kendi şehirlerinde kurşuna dizilen veya savaş öncesi yahudiler tarafından kendi evlerinde gaspa uğrayan binlerce almanın suçu günahı neydi.yıllar sonra tarihlerinin değiştirileceklerini,bir forumda kendilerini belki aşırı,belki haklı bir yönde savunan bir lideri böyle şerefsizce anacaklarını bilse ilk yahudileri sonra sizin gibileri kaldırırlardı.Burada Hitler konuşulurken sırf insanları arkasına almak için Atatürk gibi çok saygı duyduğum bir lideri karşı karşıya getirerek sanki Hitler negatif Atatürk pozitif olgusu yaratarak iki apayrı insanı bir sayarak garip bir eğilime giren insanlardan miğdem bulanıyor.Saygısı olmayıp fütursuzca küfür eden insanlardan miğdem bulanıyor artısı zırvalayıp egolarını tatmin amaçlı insanları öldürdü gibi bir bahaneyle burada insanların düşüncelerini değiştirmeye/yanıltmaya art niyet taşıyarak yazan insanlardan miğdem bulanıyor.
Hitleri bugün milyonlarcakere anan insanlar ABD nin yaptığı kızılderili katliamını,ABD nin yaptığı Vietnam katliamını,ABD nin Iraklı çocukları,kadınları aç bırakıp sefilliğe sürüklediği ve bunu sırf ülkesinin ekonomisi kalkınmak için o topraklardaki petrolu almak için yapan bir ülkeyi neden anmazlar.Koskoca bir kıtadaki Kızılderilileri yok etmiş adamlar bunun adı 'SOYKIRIM' dır.Bu kadar büyük bir soykırım yapılmış iken ve aynısı hala bir yahudi devleti olan İsrail topraklarındaki askerlerin,Filistin'deki masum kadın,çocuk,yaşlı demeden hepsini öldürdüğü Filistinde bir parkta kumda oynayan çocukları dozerin gelip ezdiğini,Filistinlilerin 35 yıldır İsrail tarafından şiddete maruz kaldıklarını,Filistin devlet başkanının yıllardır hapis hayatı yaşadığı ve hastalandığı halde ilaç bulamadığını niye tekrar tekrar belirtmezlerde aptal bir filmin aptal yönetmeninin yazdığı saçma normalde kanıtı veya herhangi bir haltı bulunmayan direk yahudileri yüceltip,nazi almanyasını haksız duruma düşürmeyi amaçlayan yanlı bir filmi tekrar tekrar hatırlatırlar bu forumda.İnsanlar görmek istediklerini görüyorlar çünkü.Farkındaysanız bu forumda Stalin,Mussolini,Lenin,ABD yönetiminin,İsrail baskısının acizlikleri hiç yansıtılmıyor varsa yoksa şu SS subayı şu kadar tank patlattı,Hitler bunu yapmış.Artık hakarete hakaret.Madem kurallar bu konu altında geçmiyor,isteyen istediği hakareti yapıyor hakaretin devamı geldiğinde aynı şekilde devam ettiriyorum.Çünkü anlayış hakaret eden kazanır şekline dönüşmüş.Afferin...[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 02 Kasım 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
Hitleri bugün milyonlarcakere anan insanlar ABD nin yaptığı kızılderili katliamını,ABD nin yaptığı Vietnam katliamını,ABD nin Iraklı çocukları,kadınları aç bırakıp sefilliğe sürüklediği ve bunu sırf ülkesinin ekonomisi kalkınmak için o topraklardaki petrolu almak için yapan bir ülkeyi neden anmazlar.Koskoca bir kıtadaki Kızılderilileri yok etmiş adamlar bunun adı 'SOYKIRIM' dır.Bu kadar büyük bir soykırım yapılmış iken ve aynısı hala bir yahudi devleti olan İsrail topraklarındaki askerlerin,Filistin'deki masum kadın,çocuk,yaşlı demeden hepsini öldürdüğü Filistinde bir parkta kumda oynayan çocukları dozerin gelip ezdiğini,Filistinlilerin 35 yıldır İsrail tarafından şiddete maruz kaldıklarını,Filistin devlet başkanının yıllardır hapis hayatı yaşadığı ve hastalandığı halde ilaç bulamadığını niye tekrar tekrar belirtmezlerde aptal bir filmin aptal yönetmeninin yazdığı saçma normalde kanıtı veya herhangi bir haltı bulunmayan direk yahudileri yüceltip,nazi almanyasını haksız duruma düşürmeyi amaçlayan yanlı bir filmi tekrar tekrar hatırlatırlar bu forumda.İnsanlar görmek istediklerini görüyorlar

bu saydıklarını görmediğimizi nerden çıkarttın ki hepsi bariz ortada olan şeyler hepside aynen dediğin gibi doğru.
said:
Apache, 02 Kasım 2004 00:26 tarihinde demiş ki:
Farkındaysanız bu forumda Stalin,Mussolini,Lenin,ABD yönetiminin,İsrail baskısının acizlikleri hiç yansıtılmıyor...

bunlarla ilgili topicler gerekli gerçekten,ya boyna hitler,nazi,2 dünya savaşı konuşluo haklısın.
ama bu hitleri savunduğum anlamına gelmio:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 02 Kasım 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
adolf hitler dünya yüzüne gelmis en karizma insanlardan biri..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Bir msn konusmasi:
Xaer_Aloneheart
olm sen gay misin onu söyle
Delanoresse:
dalga mi geciyosun
Delanoresse:
senden gay oldugum kesin

Mesaj tarihi:
@ apache: abi adam gelio soner yalcinin kitabindan alinti yapio bizim miT'imiz ezik dio.. böle adamlar olunca niye acilsin ki..
biri acsin amerika'nin acizliklerini sonuna kadar da konusurum. ve kimse de amerikanin üstünlügünü bana karsi savunamaz.. iddia ediyorum[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Bir msn konusmasi:
Xaer_Aloneheart
olm sen gay misin onu söyle
Delanoresse:
dalga mi geciyosun
Delanoresse:
senden gay oldugum kesin

Mesaj tarihi:
Hitler ile Stalin'İ nasıl kıyaslarsınız?? Biri duzeni korumak amaclı eylem yapmı$tır ki bu Turkiyede ya$anmadımı? Hitler saldırı amaclı ve direk soykırımı amaclamı$tır.[signature][hline]i demand nothing,
but i want it all....
Mesaj tarihi:
said:
Quarthon, 05 Kasım 2004 10:09 tarihinde demiş ki:
Hitler ile Stalin'İ nasıl kıyaslarsınız?? Biri duzeni korumak amaclı eylem yapmı$tır ki bu Turkiyede ya$anmadımı? Hitler saldırı amaclı ve direk soykırımı amaclamı$tır.

stalin en az hitler kadar bir diktatordu bunu hatirlatirim. almanlar 41de polonyanin bir sure rusya kontrolunde kalmis kismina girince, toplu mezarliklar bulmuslar; stalin butun polonyali askerlerin (rutbesi ne olursa olsun idi sanirim) oldurulmesini emretmis. ve bunu almanlar bile bilmiyormus dusun.

ya da, cephe kaybeden generallerin olduruldugunu aklina getir :)

stalinle hitler gayet karsilastirilir : )

ama hitler suxx0rs o ayri. hitleri savunmuyorum tabiikide. kaynakla gelen biri olursa fikrimi degistirebilir :) ama sadece buraya yazildi diye kimse inanmaz ole kolay kolay. biri diyoki su anda inandigin dogru, digeri hayir alakasi yok, ama dedigimi de kanitlayamiyorum diyo. ben sana "matrix in hikayesi gercek, biz cidden bir simulasyonda yasiyoruz, ama kanidim yok" desem ne derdin mesela : )[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.

Mesaj tarihi:
said:
Quarthon, 05 Kasım 2004 10:09 tarihinde demiş ki:
Hitler ile Stalin'İ nasıl kıyaslarsınız?? Biri duzeni korumak amaclı eylem yapmı$tır ki bu Turkiyede ya$anmadımı? Hitler saldırı amaclı ve direk soykırımı amaclamı$tır.

Stalin neyi korumuş açıklayarak anlatırsanız bizde bilgilenelim.[signature][hline]shinsetsu desu..
Mesaj tarihi:
ya kimse sewmiyo bu adamı ama bu manyak dedikleri adam olmasaydı acaba almanya bugünkü gibi bi dünya gücü olabilr mydi?Bence ülkesi için yaptığı herşey onun vatanseverliğindendir o kadar ama kafayı tırlatmış olduu da bi gerçek ama gerçekten hayatın ı okursanız yahudilerin onun işlerine çomak soktuğunu görebilrisnz.Bence sdc sinirli bi insan ama sinirlendiği insanlara karşı kullanabileceği güç baya fazla...
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! dielm bare...Bu Fikir onun yaptıklarının temel taşı çünkü olay yahudi olayı değil.
HERŞEYİN ÖNÜNDE ALMANYA Hayali ne güsel..
Mesaj tarihi:
hmm
2.dünya savaşının almanyaya herhangi bir getirsini göremiyorum.
ülkenin 2 yatrıya bölünmesini,şehirlerinin yerle bir olamsını,asker sivil milyonlarca insanını kabetmesini,yarısının sürekli baskıcı bir rejim altında kontrol edilmesinin almanyaya ne çkar getirdiğini anlatabilrmsin teenobi?[signature][hline]sevgü kelebeğüüü...
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 06 Kasım 2004 19:39 tarihinde demiş ki:
hmm
2.dünya savaşının almanyaya herhangi bir getirsini göremiyorum.
ülkenin 2 yatrıya bölünmesini,şehirlerinin yerle bir olamsını,asker sivil milyonlarca insanını kabetmesini,yarısının sürekli baskıcı bir rejim altında kontrol edilmesinin almanyaya ne çkar getirdiğini anlatabilrmsin teenobi?

hiçbir ülkeye getirisi olmadı.2.WW bütün devletler için zman,para ve insan kaybına neden oldu.
II.WW olmasaydı dünyada neler deişirdi düşündünüzmü?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Mesaj tarihi:
said:
teenboi, 06 Kasım 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
ya kimse sewmiyo bu adamı ama bu manyak dedikleri adam olmasaydı acaba almanya bugünkü gibi bi dünya gücü olabilr mydi?

:lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
said:
teenboi, 06 Kasım 2004 11:13 tarihinde demiş ki:
DEUTSCHLAND ÜBER ALLES! dielm bare...Bu Fikir onun yaptıklarının temel taşı çünkü olay yahudi olayı değil.
HERŞEYİN ÖNÜNDE ALMANYA Hayali ne güsel..

tercümen yanlis alintigi yaptigi sey almanya nin
yasaklanmis (bir kismi) milli marsindan alinmistir.

HERŞEYİN ÖNÜNDE ALMANYA degil

HERŞEYİN ÜSTÜNDE ALMANYA olacaktir

[Bu mesaj Skroce tarafından 06 Kasım 2004 23:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hitler kavga etti ve kazandi, adam soykirim yapti ama milletini kurtardi kim bilir belkide filistinde oldugu gibi almanyadada yahudi milleti devlet kurmak isteyecek veya azinlik hakki isteyecekti...
Mesaj tarihi:
stalin devletin yonetim sekli gereklerinin nedeniyle aci cektirdi ama hitler ole degil, Ataturk te devletin bekasi icin bir cok seyh efe bey hukumlulugunu yikmak icin bas almadimi ? hitlerin devlet sinirleri icinde yaptigi ayni bunun gibi ama o herkesi oldurdu Ataturk ise devltin gelecegi icin herkesin Turkiye cumhuriyetine bagli olmasi icin seyh efe bey kellesi almistir (Osmanli federal yonetilen bir ulke idi ama herkes dis islerinde Osmanliya bagliydi ama Turkiye cumhuriyeti ole olmayacakti olamaliydida oyuzden bu hakimiyeklerin bitirilmesi gerekiyodu)ve iyide yapmistir yoksa su an 500 tane devlet gibi herkesin bolgesini yonnettigi alan olurdu... doguda Ataturkun sevilmemesinin en buyuk nedenide bugur din dusmani denmesinin nedenide bugur bugun bile dogu illerimize gittiginizde hala daha seyh devis etrafinda hoplanmis asiretler falan gorursunuz iste olay bunlarin son bulmasiydi herkesin kulagina sole sozler gelmistir -birak onlara satasama onlar aisret falan filan diye Ataturk kismen muaffak olsada sonradan gelenler pek bu isi cozememisler.. neyse konu Ataturk oldu gibi ama bunada deginmeden gecemedim...
Mesaj tarihi:
escinseller,sakatlar,çingeneler,zihin hastalıkları olanlardamı kendi devletlerini kurmasınlar diye katledeildi hitler tarafından?
yoksa üstün ırkı kirlettikkleriini düşünen bir manyaın egosunu tatmin etmek içinmi.
yahudilerde dinlerine göre dünyadaki üstün ırktır,hitler buna tahamül edemediğinden kesti onları,serbest bir ülkeyle fln alakası yok.[signature][hline]kapansın camiler
açılsın meyhaneler
için dostlarım bu akşam benim için
için için...

Mesaj tarihi:
dogmeat tabiki haklisin adamin kavgasi asiri milliyetci olmasinda zaten hemde asirida da asiri bi milliyetcilik hatali tabiki ama dediklerimle alakasi var bazi yaptiklarinin. kendisini diger irklardan utun goren yuhudi toplumunun bir devleti icinde soz sahibi olmasini hangi millet ister ?..
Mesaj tarihi:
kendisini ve ırkını diger insanlardan ustun gormesi dısında yaptıgı seyleri ben sahsen kınamıyorum[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
hitleri seven veya herhangi bir sekilde yaptiklarini begenmis,ideolojisinin dogrulunu savunan arkadaslari
1-3 ay arasi almanyada yasamaya davet ediyorum.
bakalim sonrasindada savunabilecekler mi ayni insani?
uzaktan konusmasi kolay.
Mesaj tarihi:
ben 1 ay almanyada yaşadım akraba yanında ayrıca B.A.L den mezunun alman ögretmenlerimiz vardı ve hepside çok cana yakın iyi insanlardı türk hocalarımızın bazılarındanda iyiydiler almanlar=nazi değildir bunu kafanızdan silin bu aynen Türk = (herhangi bi düşünce şekli sag sol ) gibi tek kutuplu bi olaya benzer almanların çogu hitlerin yaptıgı işi onaylamıyorlar
Onaylamıyolarsa neden ktılıyorlar diyeceksin başındaki adam ve başındaki asker ve siyasisetçiler nazi ise napaccaklar onların politikalarında şilerledilker savaştalar kaçacak halleri yok direk yenilip savaştılar başlangıçta niye seçtiler dersen başlangıçta sadece yahudi zülmündan kurtarıyordu hitler onları yok etmiyodu toplama kampı sonra sürgün dü pahalı iş olunca toplama kampı sonrası toprak altı ben hitlerin yaptıgını dogru bulmuyorum elbeettte ama savaş sırasında mantıklı bişey bekliyemezsin böle bi işe girince çıkmak istersen çıkışın tek yolu ölümdür (hapis ceza işgal)
Yahudi lobilerinin güçlü oluşundan şuana kadar hep almanlar kötü yahudiler melek olarak gösterilmiştir filimlerde aynısı amerikan yerlileri kafa derisiyüzen barbar savaşçı topluluklarmış sözde tabi amerikan süvari birlikleri ve taşra halkı melek rolündeler ve işgalci avrupayıda unutmmamak lazım yahudi katliyamını gerçekleştiren yahudilerdi bence şimdi aynmıs türklerinde başına gelse 60 milyon türk işçi fakir 1 milyon başka ırk türk devletinde iş veren sömürücü durumunda tabiki herkes isyan eder tabi almanların isyanı biraz fazla sert kaçmış yahudiler maden katliyamdan yanmıŞLAR BU KADAR LAF SÖYLENİYOR BUNDA YALNIŞ BENCE KATLİAMDA OLNARDA ZEVK ALMIŞ AYNISINI ŞİMDİ KENDİLERİ AÇIK AÇIK KİMSEYE LAF SÖyletmeden yaptırıyorlar

Şunuda belirtmeden edmiycem avrupalılar merikan kıtasına ayak bastıklarında yerlilerin 4/10 nu savaşta 4/10 hastalıklarla avrupandan gelen 1/10 nu köle avrupaya gitmişlerdir bu güzel katliyamdan sonra 1/10 yerli nüfüsü azınlık olmuş nedense böle değişik katliyamlarda mevcut[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Limasol, 11 Kasım 2004 16:19 tarihinde demiş ki:
kendisini ve ırkını diger insanlardan ustun gormesi dısında yaptıgı seyleri ben sahsen kınamıyorum

+1[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
Yazık ki ne yazık...Türkiye Cumhuriyeti Gençliğine bakın hele...
Eminim bu yazdıklarınıza kendiniz de inanmıyorsunuz.
Bir dakika durun kafanızı boşaltın ve düşünün.
Ailenizi düşünün...
Annenizi, babanızı, kardeşlerinizi, dedeniz, amcanızı, teyzenizi birkaç dakika düşünün lütfen.
Şimdi bir kaç gün sonra iktidara gelen bir adamın önce sizden ekonomik özgürlüğünüzü aldığını, ardından sizi hem ailenizden hem de özgürlüğünüzden mahrum ettiğini düşünün.
Ailenizdeki erkeklerin başka, kadınların başka toplama kamplarına götürüldüğünü.Günde 1 kap yemeği dahi zor bulduğunuz,bütün gün boyunca yaşlı hasta demeden çalıştırıldığınız,sırf askerlerin gözlerinin içine baktığınız için öldürüldüğünüz bir kamp düşünün.
Ve bir gün bu kamptan alınıp yıkanma söylemiyle yüzlerce kişiyle sıkış tepiş minik bir odaya sokulduğunuzu ardından da yukarıdan gelen bir gazın etkisiyle yavaş yavaş öldüğünüzü ailenizin sevdiklerinizin de ya silah ya da gaz yoluyla katledildiğini düşünün...
Nedeni ne olursa olsun HİÇKİMSE böyle bir kaderi haketmez!
Bu savaş sırasında çoğunluğu sivil olmak üzere 55 milyon insan yaşamını yitirdi.Kimse bu insanların bunu hakkettiğini söyleyemez söylemeye hakkı yoktur !
Umarım bir daha asla Adolf Hitler gibi bir insan dünyaya gelmez!
Umarım bir daha asla dünya savaşı olmaz !
Umarım kıçını koltuğa koyarak rahat rahat Adlof Hitler hakkında sempatik yazılar yazmaya çalışan insanlar biraz olgunlaşıp akıllarını başına alırlar![signature][hline]!...Fortis Cadere, Cadere Non Potest...!
Mesaj tarihi:
Yerde buldukları en küçük bir gazete parçasını bile alıp okudukları için takdir ederim kendilerini.Güçlü olan kazanır,güçlü olmak için baskı uyguluyorlardı,ama dozajı fazla tabii...

Ha karşıma bir nazi askeri koyum,suçsuz günahsız olsun,gözünün yaşına bakmam acımadan ölüdürüm...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
  • Yeni Oluştur...