Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ulu önder Morpheus'un gençliğe hitabesi (b.b.d çünkü beeeen kaslıyıııım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abi bittim ben eheh. "eskiden buralar bööööööyle bostandıı!" hele "arkadaşımız mağdur durumda olabilir" dediğinde commander lock'ı göstermesine öldüm haha[signature][hline]homer simpson, simpsons'ın bi bölümünde demiş ki:
please don't kill me! i have a wife and children, kill them!
Mesaj tarihi:
hehueh çok şirin lam bu veresim geldi birden :P sabah sabah noluosa bana da böle :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ilk izledigimde krize girmistim ya =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
eheh ilk izlediğimde elini uzatıp buralar bööööle bostandı bea diyince sandalyeden düşmüştüm. (walla)[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki:
yok ben karsiyim cyborg sexdi askti
cyborg ne lan cyber
H.B.E
Mesaj tarihi:
asıl bakkal'da koptum ben.. neo kağıt kalem isteyince öbür adamın çarpıntısının tuttuğu yer koparıyo beni. bi de tabi morpheus'un "yoğurt" dediği an..
Mesaj tarihi:
öncedende izlemiştim...bütün hepsi mükemmel özellikle tayine bittim yaw....[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
Bakkal da cok guzel ama anlayabilene eheh. En son Neo `Ayran` dediginde krize giriyorsunuz uheuheuhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
abi ağladım gülmekten
harika olmuş ya! ahahaha[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 26 Ekim 2003 10:36 tarihinde demiş ki:
gunun sartlariyla 14 mb cok

Eheh, 1 bucuk yil sonra 3 dakika surdu indirmesi.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Mesaj tarihi:
mayhem zaten bu konu onlardan daha önce açılmış[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 03 Haziran 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@mayh3m;
saol böylece o konualrda bu konunun altında toplanmış oldu :) diğerlerinde uplamayı dşündüm ama hen kendim açmış olduğum bir konu hem de tarih olarak daha önce açılmış bir konu olduğu için buradan upladım[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
-tuz....tuzda istiyorum...
mopheus un burdaki ses tonu beni bitirir krizlere sokar...
efsane oldu artık bunlar
tayin bambaşkadır zaten..
-bak herkes ne kadar saygılı.... :P[signature][hline]
Souls from the dark seduction
  • Yeni Oluştur...