-xception- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 EagleEye, Gılladyatör gibi şeyide değiştirmişlerdi..; Braveheart Malatya Pictures tarzı bişiler izledim arkta. İngiltezek kralı ile başlayıp Freedom bölümünde Malatyaaa diye bağırtı ile bitiyordu onuda izlemediysen tavsiye ederim..[signature][hline]My poor friend me...
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 url isteriz :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
elma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: -xception-, 01 Mayıs 2004 15:30 tarihinde demiş ki: EagleEye, Gılladyatör gibi şeyide değiştirmişlerdi..; Braveheart Malatya Pictures tarzı bişiler izledim arkta. İngiltezek kralı ile başlayıp Freedom bölümünde Malatyaaa diye bağırtı ile bitiyordu onuda izlemediysen tavsiye ederim.. gılo ali diyator o dediğin .. süper bişi ..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Gıllo ali yi bulun ve kesin izleyin. Elazığda bulunan bi kanal yapmış.Elazığ dan bir arkadaş var yayınlıyorlarmış sürekli tvde :=) -La gelin bizim bahçede oynayak. -Nah girersiniz bizim bahçeye -Ya bu deveyi güdersiniz yada geberir gidersiniz. -La Keraneci napıyon lan gözükmosun heç -Olm Gıllo ne artizlik yapıyon lan öle arenada yakışıyormu sana[signature][hline]bla bla bla ...
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Bu gıllı ali nasıl aratsam çıkar edonkeyde / kazaada ?[signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben izlemiştim gillo aliyide çok gülmedim ya[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 GILLO ALİ yaz belki vardır. kaypak sezo eheueu bunu duyduktan sonra cs de arkadaşla ismimizi Kaypak sezo ve Gıllo ali yapardık :=)[signature][hline]bla bla bla ...
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 dondurma istiyorum avakadolu olacak eksi 12 derece[signature][hline]Leylek Blackice
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ueheuh Guselmish[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ya bu grubun dublajları inanılmaz komik. Daha varsa bildiğiniz linkleri yazar mısınız.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende sadece ses cıkıyor goruntusu varmı bu seysının[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
budd Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 biliyorum bunu yav çok komik :D.osirisin orda geçen şey değil mi bu?topicdeki(b.b.d çünkü beeeen kaslıyıııım)'dan anladımda.hatta cüzdanım falan çalındı diyor...[signature][hline]her zaman vardır söyelenecekler, düş için... hayata kafa tutacağını umduğumuz aşk için... [Bu mesaj budd tarafından 01 Mayıs 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende gıl ali var[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 http://www.babun.org/turkish/seslendirmeler.html bazı yeniler eklenmiş özellikle dede çok hoşuma gitti =)[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Çok merak ettim ve dayanamadım çekiorm. millet baya kopmuş hadi hayırlısı bakalım..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Indirelim gorelim, sonrada yorum yapariz... :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Hohoho yenisi süper. - Bıragh yaw!Ben lunaparka gidiyorum![signature][hline]Hödö we are.
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 cüzdan videosu: morpheus: arkadaşlar öle boş boş bakmayın. hırsız diorum, cüzdan diorum, çalındı diorum... Bİ TEPKİ WERİN LAAN!!! gürus: HEEAAAY YEEAAHEE :lol: en sonunda morpheusun "eywallah, eywallah" demesi de ayrı koparıo beni :lol: dede videosunda da raiden ın sesini harika yapmışlar ya tam bi hanzorot gibi konuşuo: dede: "hoşgeldin ewLadım (ordaki a'nın tepesinde inceltme işareti yok gayet kaba sölüo) bakh herkes ne khadar sayghılı inanılmaz gzl uydurmuşlar ya hll olsun adamlara[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 cünkü ben ! KASLIYIM ! ! ! mauhauahua[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mortal kombat lı olanı süper ya auhaueha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 aslansıııınn,kaplansıııınnn..puhaha nu çok iiydi. Ben lunapark'a gidiyorum..:) bide bu var..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 mortal kombat ın filmlerini netten cekebilirmiyiz bu arada ? çok gazlandım :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 kazaa'ya bi bak derim...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Tayin için TIK. Yordun beni fiz.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yaşlanıyorum, aha tık.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Öne çıkan mesajlar