moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dünya türk olsun önerisini sunan zihinlere bu sloganı öneriyorum daha çok ilgi çekerler bence... :P dunya turk olsun nedir yahu?bu nasıl bir anlayış,bir ideolojik goruştur...ya çok derin anlamları vardır ya ben anlamıyorum... :P[signature][hline] Souls from the dark seduction
Apache Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abandoned helal sen yırt bağrını çık sokaklara[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 P.T.O! P.T.O! P.T.O! Yeni slogan... Uzun oluo diye kısaltmışlar -Paticik Turk Olsun,Paticik Turk Olsun -Yok ya olmaz boyle başka bi çozum?... -...... -...... -Hah buldum (kafada ampul) -P.T.O,P.T.O Ehehehe bu ne ya :P[signature][hline] Souls from the dark seduction
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yok zaten kahrolmuyo bi yerlere yazınca. Çok denendi.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
pan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 enteresan tabi.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 o D.T.O ları bende gördümde bu kdr tepki göstermeyi anlamadım.Ben o yazıyı ilk gördügümde gülmü$tüm $ahsen çünkü dünyada o kdr çok türk var ki,dünya bizim sayılır diye dalga gecmi$tim kendi kendime.[signature][hline]Pyro Andoria
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bizde "dunya turk olsun"cu anlayışı anlayamıyoruz açılış nedenide bunu vurgulamak ya da geyik ne bileyim :P[signature][hline] Souls from the dark seduction
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kahrolsun ABD Ve Müttefiklerinin Yürüttgü Emperyalist Isgal Savasi![signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bütün baskıcı görüş sunan taraflara o köprünün bacaklarını ithaf ediyorum. Sadece sağa değil lafım sola da.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 03 Haziran 2005 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kapitalizmi diretmiyosan (nasıl oluyo o abi?) girmez.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Dünya Türk Olursa olacakları tahmin edebiliyorum[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Milliyetçilik ii ama ülkücülük kötü...Aşırı milliyetçi olmamak lasım.Tüm dünya türk olsa nolcak hem ya??Bi sürü cahil adam dolasır her tarafta ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Valeron, 03 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Abo beni tanimiyosun sen heralde ? :P ben buranın en açık komunistiydim bu sezon ortasına kadar . Ama siyasi düşüncem 360 derece değişti .. Artik Sermaye Sahibi olmak yolunad ilerlemeye calışıyorum uyandın mı mevzuya neyse siyaset yapmıcam artık bi topictede yeter :) 360 derece dönersen aynı yöne dönmüş olursun. Aslan be komüniz. Kim tutar seni!![signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sallayın ya. [Bu mesaj geffen tarafından 03 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Türkten üstün ırk yoktur. Madem ki türksün göster Ürksün...[signature][hline]tuana...
Apache Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Horrible, 03 Haziran 2005 21:53 tarihinde demiş ki: Milliyetçilik ii ama ülkücülük kötü...Aşırı milliyetçi olmamak lasım.Tüm dünya türk olsa nolcak hem ya??Bi sürü cahil adam dolasır her tarafta ... konu anlamsız horrible ın yazıları dahada bir anlamsız.laf yazmış olmak için yazıyorsan böyle yazma bu tip yazılar bana dokunuyor.Kendi milletini her konuda küçümseyen adamdan hiçbir hayır gelmez zaten.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ah ulan blackchaos ben yazacktım onu :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben de bir klasik laf yazıyım o zaman.. Ne faşizm, ne sosyalizm yaşasın erotizm. Aynen bu salatalar yuzunden istanbul üniversitesindeki eğitime erotik şeyler oluyor.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Biz siyah gömleklerle Ankara'ya yürüyeceğiz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yahu bi kere Türk yarattı Avrupayı Türkler Kavimler göçünü yapmasaydı Saxonlar Gotlar ıvır zıvır bütün ırklar devlet kurabilcekmiydi. Gelen Türklere karşı birleştiler devlet oldular. Biz buyuz Avrupayı biz yarattık dünyayı biz yarattık leeennnnn bi söz vardır 2 türk bi araya gelir devlet kurar yanlarına bi türk daha alırlar devleti yıkarlar... çok sefiom lan bu lafı[signature][hline]tuana...
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 evet her insan birazcık milliyetçi olmalı kendi ulkesinin milletinin çıkarlarını duşunmeli... ama bunun aşırısı herşeyde olduğu gibi yararlı değildir... turk aşırı milliyetçisi varsa almanıda vardır ispanyoluda vardır aşırı milliyetçilik sadece toplumlar arası hoşgorunun olmesine yol açar... bu arada topic in açılmasınıda anlamsız gorenler varsa tepkilerini cevap yazmayarak belirtsinler...[signature][hline] Souls from the dark seduction
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bakın sabancıda olanlara.Hatunlar tek paltoyla koşuyo. Long live İsmail YK, Long Live Erotizm.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu konunun amacı nedir?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Dünyayı türkleştirmeye paticikten başlıyoruz baba. Hadi!![signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İçini döküosun serbest Kürsü Ben G noktasına bi anlam veremiyorum nerde bulcaz bunu nette tutrial flm yokmu yaaa !!!'[signature][hline]tuana...
Öne çıkan mesajlar