Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ona değer veren bir insanın olduğunu anlayamıyor...

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

uf ben nasıl bu hale geldim açıkçası hiçbir fikrim yok. aslında onu tanımaya çalıştığımda başlarda bu kız tam benlik demiştim. Davranışları, yaşamı, benim için önemli olan kaliteli müzik anlayışı, benim sevdiğim şeyleri sevmesi, benzer bir geçmişe sahip olmamız... Aslında tam birbirimize uyacak birer çift olabilirdik. Hala da olabiliriz belki ama daha fazla polyannacılık anlamına gelir bu. doğruyu söyliyeyim şu ana kadar gerçek yaşamda 1 kelime etmişliğimiz yok... Bi arkadaş vasıtasıyla internet üzerinde tanıştım bu kızıl saçlı bayanla. Gerçi aynı okuldayız ama ikimizin de soğuk ve çekingen olması ikimizin de yüzyüze tek kelime edememize neden oldu.
Kızla tanışma nedenim aslında sevgili olmasını istediğimden falan değildi. ama bazen oluşan şeylere engel olamazsınız. öyle oldu benimkisi de.
ama bu bayan geçmişte yaptığı bazı şeyler yüzünden mutsuz oluyor. bi kaç kez onu dinlemek istedim o anlatmak istemedi. ve şu an söz konusu olan biri var ve o benmiyim değilmiyim anlayamıyorum. ona bi kaç kez rahatlıkla anlayacağı şekilde onu sevdiğimi ima ettim. hatta anlamamış olması imkansız. her zaman mantıklı davrandım. ama nedense bi türlü bana karşı sıcak kanlı olamadı. bu akşam öyle garip bir konuşma yaşadık ki ne yapacağım hakkında hiç bir fikir sahibi değilim. kız kapalı kutu gibi kendisi ve etrafında gelişen olaylar kutunun içinde ve ben içeriye en ufak şekilde göz dahi atamıyorum. hala ona acı çektiren insanları düşünüyor ve onları düşündükçe değişiyor. ama burada onu çok seven ve ona değer veren bir insanın olduğunu anlayamıyor.
of halime bakın ya. diğer insanlarla dalga geçerken ne hale düştüm.of![signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten deer veriyorsan. yanında ol hep... eer hoşlandıın için deer veriyorsan ve reddedildiinde 'of aman bana ne elimi sallasam ellisi' diyceksen. kızın kafasını daada karıştırma
gerçi yazın kıza ne olursa olsun destek olucannı düşündürüyor. git kızla konuş. sürekli geçmişi düşünmen ve üzülmen benide üzüyor de. sevdiini söle ve ne olursa olsun yanında olucaanı hissettir. ima etme anlamayabilir. anlasa bile açık bir söz bekliyor olabilir. ama önce kanka ayaana girdiysen söyyliyceem tek bir söz vardır. 'ulan bu yaz nooluyor!':)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır anladı gerçekten hoşlandığımı. ben benim için çok önemli olan insanlar için şiir yazarım mesela. bunu ona da söyledim ve şiiri gördü mesela. ama sadece diyorum ya ima maiyetinde kaldı. şimdi kızın hala aklında olan biri var ve bu kim anlayamıyorum işte... bu ben de olabilirim bi başkasıda olabilir. işin komik yanı kızın 1 sn bile yalnız kalmaması okulda falan. yanına gideyim diyorum tam biri çıkıp geliyo. diyorum ya soğuk bi insan da olduğumdan gidip arkadaşlarının ortasından çıkarıp almak da garip geliyo. bana da böyle slow müzik açıp kara kara düşünüp ne bok yiyeceğimi düşünmek kalıyor.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bigu adam gibi anlat iste bazi insanlar anlasalar bile gidip salak durumuna dusmemek için tam olarak 100de 100 bi sey soylenmeden hareket etmezler(mesela ben) su anda kapali kutunun içine girmeye calisma cunku kanka olursan seni oyle gorurse isin cok zor olur git anlat bitsin[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

kanka falan olmak söz konusu değil diyorum ya. kapalı kutunun içine bile giremiyorum. anlatmak istemiyor doğrudüzgün bişey. gidip direk konuşmak da çok saçma olur tek çağrem var yarın akşam herşeyi anlatmak... ama nasıl birşey çıkar ortaya bilmiyorum.[signature][hline]Hep sevdiğim kadın kal...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide bisey soylicem net dışında bı kere bıle konusmuslugumuz yok dıyosun. Sen bu kıza net uzerındenmı asık oldun yanı orayı anlayamadım yada yanlısmı anladım kesıtremedım acıkcası...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...