Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabanci Univ.'de Inanilmaz Olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler başkalarının rezaleti sizi nası bu kadar mutlu ediyo?16 sayfa millet geyik yapmıs,harbiden o kızın durumunu düşünün biraz.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Durum tam olarak açıklanmadı...
Herkez bilgisizdi buna Penth de dahil...

Yani durum her tür muhabbete açık yani geyiğe açık bir şekilde bize sunuldu...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
ya penth hadi yaw plz yaw acikla yaw hadi be yaw[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 02 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Kıza nolmuş allaşkına söleyin ilk sayfaı okudum sadece
nolmuş nolmuş ???

aaa aaaa ...

abi aynen buna benzer bir mesaj atıcaktım gerçektenne olmuş hadi söyleyin!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
17sayfayı üşenmeden bende okuudum.Ya böyle bi konuda nasıl dalga geçebiliyorsunuz ki,allah bilir nooldu o kızcağıza yoksa neden çırılçıplak dışarı fırlasın...Yazık bence ya mrk ettim kızı :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Arkadaslar kimligi tespit ettik su anda.
Horrible, dalga gecmiyoruz kizla, olayla dalga geciyoruz, yoksa ben de cok acidim kiza. Ama penceremin önünden ciplak bir kizin kosa kosa gecmesi dalga gecilecek bir durumdur yani.

Kiz nedne ypamis hala bilen yok ya kizi tanimiyorum etmiyorum aslinda bu isi en iyi elaidi aydinlatabilir, kiz onlarin dormdan[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 02 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
Horrible, dalga gecmiyoruz kizla, olayla dalga geciyoruz, yoksa ben de cok acidim kiza. Ama penceremin önünden ciplak bir kizin kosa kosa gecmesi dalga gecilecek bir durumdur yani.

Kiz nedne ypamis hala bilen yok ya kizi tanimiyorum etmiyorum aslinda bu isi en iyi elaidi aydinlatabilir, kiz onlarin dormdan

ya su bomba nedir onu soylein catlicam[signature][hline]
My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 02 Haziran 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 02 Haziran 2005 20:42 tarihinde demiş ki:

Kiz nedne ypamis hala bilen yok ya kizi tanimiyorum etmiyorum aslinda bu isi en iyi elaidi aydinlatabilir, kiz onlarin dormdan

ya su bomba nedir onu soylein catlicam

Ortadan çatlarsın da bi daha yazı yazamazsın buralara inşallah.Çocukmusunuz nesiniz ya sanane kimse kim kız belliki bi şok falan geçirmiş komigine mi gidiyo çok mu merak ediyosun kim olduğunu,öğrenince başın göğemi ericek adamı çıldırtmayın ya.

PS: Bu topici açan arkadaşı da ayrıca tebrik ediyorum.Tam topic açıcak konuyu bulmuşsun[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 02 Haziran 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 02 Haziran 2005 18:28 tarihinde demiş ki:
Kıza nolmuş allaşkına söleyin ilk sayfaı okudum sadece
nolmuş nolmuş ???

aaa aaaa ...

abi aynen buna benzer bir mesaj atıcaktım gerçektenne olmuş hadi söyleyin!!

ben de aynen böyle bir mesaj atacaktım. (!?¿)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Mesaj tarihi:
Revenge kimsin sen? kim oldugunu sanıosun? daha balonun yeniğ patlamıiş dagdan gelip bagdakini kovuosun?!?!? burası özgür bi forum isteyen istedigi topici acar ister mrak eder ister etmez istediginide sorar ama sen gelip neden merak ediosun diyemessin diceksende git.... kapi acik....
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 02 Haziran 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
Revenge kimsin sen? kim oldugunu sanıosun? daha balonun yeniğ patlamıiş dagdan gelip bagdakini kovuosun?!?!? burası özgür bi forum isteyen istedigi topici acar ister mrak eder ister etmez istediginide sorar ama sen gelip neden merak ediosun diyemessin diceksende git.... kapi acik....

Siz böyle şeylerle eğleniyosanız eğlenmeye devam edin.İsteyen istediği topici de AÇAMAZ bu kadar seviyesiz olmayın.Üslubuna da çok dikkat et Raistin[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
konuyla ilgilenmek ayrı şey, üzerine geyik yapmak ayrı şey, seviyesizve geyik yapmak apayrı bir şey..
Revenge'e katılıyorum. Raistlin kim dağdan gelmiş kimi kovmuş anlamadım ama bu tür polemiklere girmenin alemi yok bence.
Konu hakkında bilgi sahibi olanlar veya söyleyecek sözü olanlar yazsa "boş" olacağına "hoş" olur.
"Ya noldu söylesenize", "Bak ben de onu dicektim.", "Lafı ağzımdan aldın ya", "Olm kızı tanıştırsana bizle" gibi aynı şeyi söyleyen bir sürü mesaj var. Bu sözleri ilk söylenlere lafım yok, düşüncesidir ama aynı şeyi şuursuzca tekrarlamak bana çok saçma geliyor. Hatta şu yazıyı yazarken takındığım gereksiz ciddiyet de bana saçma gelmeye başladı o yüzden yazıyı bitiriyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
ya 16 sayfa millet guselce geyik yapmış siz ne die illa farklı olmalıyım die ters çıkışıosunuz[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
konuyu 1. sayfadan beri okuyorum . 18 . sayfaya gelmiş ama hiç bir netice yok . uyaaa kafayi yiyecem biir solesin ne olmus kıza kız kimmiş ne die cıbıldak kosturuyomus nie bagirmiş oda da ceset filan bulunmus mu kız sonra bida giç gorulmemiş mi bunlarin hepsini cvp larsak sponuc cıkacakdir elbet eet simdi sorustuma basliyo

ZAMAN :
YER :
KİŞİ :
NE YAPMİŞ :
NEDEN YAPMİŞ :
OLAYDAN SONRA NE OLMUS :
hadi bunalri cvp layak sonunda cıkacak bişiler

not: bu kızn hiç arkadasi filan yokmuymus uni . yani onlarda mi bilmiyo

saygilarrr
Mesaj tarihi:
İsteyen isteyen topici (ahlak kuralları icinde olmak kaydıyla, ve tabiki bulundugu bölümün konusuna uymak şartıyla) tartışabilir,açabili,r konuşabilir.. merak eder etmez o hiçkimseyi baglamaz .. dikkat ederseniz ayrıca biz kızla diil olayla ugrasioruz buda baska bi mesele ve sen manti kime katılıp katılmadıgın beni baglamaz ama birilerinin baska bnirilerinin kopya edip etmemeside seni baglamaz...
Mesaj tarihi:
Eh be tamam ben de meraklandım uzuldum ama ne bu ciddiyet dalgası. Niye oldugunu nerden biliyosunuz hele bu olayın ciddi oldugunu nerden biliyosunuz, belki sadece delirdi sınav stresinden ya da deli biri kafasına esti cıktı dısarı oyle. Belki de iddaya girdi biriyle yapamazsın dediler o da yaptı (bence en muhtemel secenek bu).

Kimse muhendislik fakultesinden atlayan insanları (odtude mesela) dusunmez onlara uzulmez ama kızın biri cıplak dısarı cıktı diye uzulelim hemen. Kac tane konu acıldı kac kisi bahsetti daha ciddi universitelerdeki trajedilerden de insanlar hemen bi ciddiyet dalgası. Tatlı su muhalefeti yapmayalım lutfen. Ben de merak ettim noldu ciddi bisey mi oldu acaba diye ama ambulanslık bisey yok ortada ki ambulans gelmemis degil mi? Ya kız iddiaya girdiyse biriyle cok sacma bi neden varsa arkasında?

Bi de bi konuyu geyik bicimde ve ciddi bicimde konusmak vardır. Geyik mesajların atıldıgı saatlere bakıldıgında geceyi 12yi gectigini o saatte sıkılan insanların geyik amacıyla da mesaj atabileceklerini dusunuyorum. E yok olmaz oyle sey diyosanız o zaman tamamen geyikten olusan gece vardiyası da olmasın, geyik konu da acılmasın hepimiz entel oturup Dostoyevski tartısalım.

Ha bu konu geyik midir derseniz. Eger boyle bi olay olduysa, ve sonra bi ambulans gorulmediyse saatlerce bu olay ortaya cıkmadıysa kimse hicbisi bilmiyosa, yani ciddi sok yaratıcak bi durumu gostericek hicbi isaret yoksa ( bi arkadası hastanelik olmustur odasında kuduz bi fare bulmustur vs ) o zaman ben bu durumun iddiadan ya da daha gereksiz biseyden dolayı oldugunu dusunebilirim ve de bu davranısı yapan biri de dalga gecilmeyi de geyigi de hakeder bence.

Hakkında geyik de yapılacak ciddi olarak de konusulabilecek bi konu bence ikisinden de yeteri kadar dozunda yapıldıgını dusunuyorum su 18 sayfa icinde.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
  • Yeni Oluştur...