Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Buyrun ve izleyin diyorum. Bunny arkadaş çoşmuş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 161 Mb inmeden önce arkadaşın bu video'da neler yaptığı hakkında küçük bir yorum ? ( oyunu bitirmiyor herhalde ? )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. *Boyutu yanlış yazmışsın, onu değiştirdim. [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Kasım 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Video var bende. Gerçekten izlemesi zevkli. Adam baya kasmıştır heralde diye düşünüyorum.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ohannesburgerking xxl menu abi yav. Adam nasıl somurmus bugları falan ... trip mineları ve bocekleri basamak yerine kullanması ve o prototip lazer silahını kesirme yol niyetine booster olarak kullanması da süper tabi . 45 dk hl yi bitirdi adam yahu. Zorunlu bekleme yerleri olmasa 35 dk falan olurmuş yani[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Zorunlu beklemeler olmasa yarım saatte bitirirdi büyük ihtimal. Ben çoğu yeri izledim, t-mineları ve o küçük böcükleri basamak yapması, Quake'de RJ yapar gibi şu prototiple uçması falan. Zannediyorum 10 kez falan bu şekilde bitirmiş ve artık yerleri falan ezberleyince demo çekmiş. Bir yerde öyle bir uçuyor ki el bombasını altına koyup gücü 1'e iniyor armor falan varken.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 dl linkini çalıştıramadım?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ağzım açık kaldı, bunu yapan insan olamaz ya.. prof. oyun böyle olur dedirtti yani. adamın hobisi olmuş sanırım hl bitirmek.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Herif heryeri ezberlemiş be kardeşim yok böyle bi oynama şekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben çekene kadar onu o hoo oh :) 131 mb yahu :)[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 said: Brigand, 08 Kasım 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Ben çekene kadar onu o hoo oh :) 131 mb yahu :) +1 mlsf[signature][hline]Kral yokken soytarılar coşar,güneş yanlızda olsa etrafa ışık saçar,üzülme doğruların kaderidir yanlızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yanlız uçar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 bence cekin cektiginize deyer yani. 2-3 gunde bitirdiginiz yerleri herif 2dk da gecio.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Açıkcası görmeden inanmam. 45 dakika ne demek abi? Zaten baştaki demo 3-4 dakika yani düşünsene. İzlemeden inanamayacam gerçekten... 3 saate biter download herhalde... Heh çok ilginç 45 dakika ne demek ya...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 İzle sonra konuşuruz :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 valla adam oyunu heralde 239852398 kere oynamış.. heryeri her duvar ayrıntısını flan herşeyi süper ötesi biliyo bazı yerlerde öyle zıplamalar yapıyoki imkansız denecek kadar zor bi yeri milimi milimine atlıyo vs. abuse nin sınırlarını zorluo :) ama hakkattende süper bitiro yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 o kolay görünen merdivenlreden atlayışı var ya.. hani son anda tutunuyo..onlar gözüme çok kolay gözüküyodu. açtım hl'yi denedim. 5 kez falan geberdim bıraktım. adamın yaptığı hiç bir şey kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Oha diyorum... Ağzım açık kaldı... Biri gelsin kapasın...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaşlar kesin hile var bu olayda. adamın bu üç kafalı canavarın olduğu siloda atladığı bir yer var gravity i açmadan atlanmıyor hiç bi şekilde kesin hile var... Levie "Gıcık" Maxilack[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bani camp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yok blast pitte galiba[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 143mb dl ettim hala ediyo ve unknown bişi. hani 131mb di?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 161MB.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 offfff 156mb da internet koptu olcak sey mi yaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 olm çekmeyin lan hile eahahe. feci satarım feci...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Brigand, 08 Kasım 2004 02:47 tarihinde demiş ki: Ben çekene kadar onu o hoo oh :) 131 mb yahu :) 3.5gb hl2 yı cektıkden sonra =) ...[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice? I can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yaw ben o böcükler sayesinde tırmanma olayını 40 yıl düşünemem adama hll olsun ama sıkıysa Hl2 yi 45 dk da bitirsin[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar