cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Başlık sonradan editlenir,istenilen maç sayısı yazılır hadi bakalım=) toplanıp bi maç yapalım eski kadro=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben iyileştim ama artık halı saha maçı yapmıcam arada basket oynucam okadar :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şu önümüzdeki 1.5 hafta pek uygun değilim de sonra özüme dönüp boş gezen moduma giriyorum tekrardan. tabi o 1.5 hafta içinde de zor da olsa oynayabilitem var :)[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 aaa öle deme ıverson da var hem bucur hmde bı aralar kel dı :P sız macı yapın ben her zamnkı gıbı ızlemeye gelıım yada blkı oynarm tarıhe bağlı =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla 6 hazirana kadar yapalım finallerim başlicak=) sonra 10-12 gün kapalıyım=) ulan özlemişim forumu be=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 88 kilodan bi 80 lere sonrada imkansızı başarıp 75 lere düşersem kralı gelsin basket alt yapım saglamdır benim futbol geyigine oynardım :) orta 1-2 efes pilsen orta 2-lise2 okul takımı gardlıgı yaparak geçirdik biz gençliği uniye baslayınca pek oynamaz olduk sakatlandık 1 yıldan fazla süredir sahalardan uzak kaldık ama bişi olmas :) heyt be zamanında gunde min 6 saatim basket oynayarak geçerdi :) bu maç olmaz nah yazıyorum naletledim[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bune ya maç yapmayan direk lanetliyo=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benim 31 inde sınavlarım başlıyor.. :( ama gleirm herhalde şöyle cuam günü fln olursa[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yaparız yaparız her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tarih olarak 4 Haziran Cumartesi diyorum. Çünkü bana uyan tek tarih maalesef :( Bu tarih uyar mı herkese? Ha yer olarakta dereağzı tesisleri diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Holyman, 24 Mayıs 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Tarih olarak 4 Haziran Cumartesi diyorum. Çünkü bana uyan tek tarih maalesef :( Bu tarih uyar mı herkese? Ha yer olarakta dereağzı tesisleri diyorum. şekerim tatlım bi tanem aslan parçam 5 mayıs pazar gelmicen mi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 01:01 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 24 Mayıs 2005 23:46 tarihinde demiş ki:... şekerim tatlım bi tanem aslan parçam 5 mayıs pazar gelmicen mi evet pati kapalıyken sabo zaman makinasını icad etmiş arkadaşlar.. şşt sabo bi 5 dakka versene ufak bir işim var makinayla.. ;)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 21:39 tarihinde demiş ki: 88 kilodan bi 80 lere sonrada imkansızı başarıp 75 lere düşersem kralı gelsin basket alt yapım saglamdır benim futbol geyigine oynardım :) orta 1-2 efes pilsen orta 2-lise2 okul takımı gardlıgı yaparak geçirdik biz gençliği uniye baslayınca pek oynamaz olduk sakatlandık 1 yıldan fazla süredir sahalardan uzak kaldık ama bişi olmas :) heyt be zamanında gunde min 6 saatim basket oynayarak geçerdi :) bu maç olmaz nah yazıyorum naletledim güzel pota bulsak 3vs3 falan oynasak kral olur aslında. ben de futbolu geyiğine oynarım. olay baskettir[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 senin futbolu geyiğine oynadığını biliyoz zaten maksat 12 kişi tamamlansın=))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 evet aslında bi streetball turnuvası yapsak :) *!kafa karıştırır*[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: LvL_Sabo, 25 Mayıs 2005 01:01 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 24 Mayıs 2005 23:46 tarihinde demiş ki: Tarih olarak 4 Haziran Cumartesi diyorum. Çünkü bana uyan tek tarih maalesef :( Bu tarih uyar mı herkese? Ha yer olarakta dereağzı tesisleri diyorum. şekerim tatlım bi tanem aslan parçam 5 mayıs pazar gelmicen mi İki gün üstüste maç yapma kapasitem var efendim. Hatta gerekirse aynı gün bile yaparım yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Azmodai, 25 Mayıs 2005 07:19 tarihinde demiş ki: 3 hazirani bekleyin, su finallerim bitsin bende gelirim atariz bi basket masket ;) sen önce o göbeği at da :P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bende gelmek istiyorum dicemde eski kadro felan demişsiniz...ama adam lazım olursa özel mesajla söyleyin...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ben de gelirim. ne dersane var ne de okulda sınav... rahatım artık :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ben de gelebilirim... Basket ayarlanırsa ona da gelirim...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende warııııııım![signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 haziran 10a kdr oynarım her maçta[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 varım ! yalnız 5 haziran pazar uygun değilim .. gerisinde boşum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 muhtemelen hergun uyar 9-14 haziran haric.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: PhalanX, 25 Mayıs 2005 17:25 tarihinde demiş ki: Sorduk mu Silth? :)[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar