Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 azmo geri adım atma, koca yetkilisin plz![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
ExhaulteD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ha sims iyi ha star craft bu kadar hararetle tartismaya degermi yaw[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ama starcraft marineleri simleri dover!! :)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Azmo bayan oyuları departmanımızın sorumlusu :P S.A.M. 'i de tez vakitte soyu tükenmek üzere olan dandik oyunlar sorumlusu yapıcaz, sırf harass bi şekilde avatar istiyo diye yoksa onlardan da anlamıyor hani.. :lol:[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 starcraft sims i döver bi kere.Sims de dark templar var mı haa sorarım size ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ulen arcane benimle takışa takışa forumda kendine isim yaptın, mod oldun, post rekoru kırdın daha halen yetmedi. hazmedemiyorsan alalım bunları geri.. :-p will wright gibi efsane olmuş adamın oyununu no-name oyunla kıyaslıyorsunuz heh[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 etrafımda sims oynayan "kızların" cogu il khaftasında çok iğrenç diyip atarken sizin bu oyunu savunmanız beni çok duygulandırdı :D[signature][hline]Fire is the universal language
KoLCu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bunları geçin bikere siz ... ne sims i ne sc si be :) "warcraft" hepsini döver :)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 azmo'cum dinsizin hakkından.. :-p lethe demek ki kız oyunu değilmiş, teşekkürler ispatladığın için.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 harbi demogoji ustası diye title vermek lazım sana.. zevkişi eyvalalh da dakka bir açtı kardeşim oyunu oynuyo.. dakka 2.. kapıya gelen adamla evsahibi "yakınlaştı". oha be. biraz gerçeklik koysunlar :D. ne bilem madem ilk görüşte şapır şupur oluyo.. tecavüz/ensest/hayvan,ölü seviciliği gibi şeyler de koysunlar tam oyun olsun.. (şu sıradakilerle alakam yoktur.tavsiye etmem... belki ilki hariç eheh.. :D ) butun simsçilerin yeni yılı kutlu olsun..[signature][hline]Fire is the universal language
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 lethe o degilde sen de baya oynamissin oyunu ha . bizim o anlattikarindan haberimiz yoktu . kapiya ilk gelene muck falan[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Bang Bang kral oyun Dark kalbimi kırdı.. Dalga geçermiş gibi anlatmişta biraz yani o oyuna hayatını adayanlar var - vallaha ben degilim - ama kırıldım.. Altın Küre adayıydı bi ara o oyun sonra lolipop kazandı..
LethE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 huun benim kız bir ikizim var.. ingilizcesi de o kadar iyi değil.. ondan bazen soruyo ediyo görüyoruz bizde.. ki o da sildi oyunu dayanamadı :D[signature][hline]Fire is the universal language
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 elinin hamuruyla erkek işine bulaşırsa sonu o olur tabii.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 o kadar anlatıyosun da bi kaç resim koyda görelim senin şu simi biraz :D ...[signature][hline]Fire is the universal language
Saru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 vay be mevzu yaratmışınız adam sadece en çok satan oyun sims demiş siz sc simsten daha uzağa işer demişiniz
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bilmediğin şey bahsettiğin adam strateji tartışmasına sims i soktu, bu konu da onun ürünü.[signature][hline]FF
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Europa Universalis en kral strateji oyunudur... Ben oyuna oyun demem oyunda Osmanlı olmadıkça Simse gelince kız kardeşimi oynarken gördüğümde ver bakalım bende bi yükliyim dedim 2-3 hafta takıldım sıkıcı geldi vurdu kırdı olayı yok şöle adam öldürebilsen falan aslında güzel olur. 41 milyon satmasına gelince ben hayatımda bir tek diablo 2yi ve world of warcraftı orjinal aldım kardeşim bütün sims serisini orinal alınca anladımki 41 milyon satması normal...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: arcane, 23 Kasım 2004 12:26 tarihinde demiş ki: ok abi Sims daha güzel bi oyun, sen onu oyna biz de SC oynayalım eheh :D tek rakibin seinfeld abi, gr@l adamsın valla.küçükken zergling saldırısına mı uğradın nedir bu sorunun kaynağı, söyle yardımcı olalım, biz de kurtulalım forum da kurtulsun.. ahahahha buna yeni dikkat ettim ya küçükken zerglingler mi şeetti seni gerçekten kopardı beni 3 dakikadır gülüyorum :):):)[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Saru, 23 Ocak 2005 03:25 tarihinde demiş ki: vay be mevzu yaratmışınız adam sadece en çok satan oyun sims demiş siz sc simsten daha uzağa işer demişiniz işte bu arkadaşımız öss'deki "alın size metin, anafikri nedir yazın" sorularının hepsini hatasız yapmış olmalı, keşke daha çok insan bu kadar başarılı olsa.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence sam de sims oynamıyo.. ne ss ne bi foto albümü vsvs.. maksat arcane delirsin diye kurmuş olayını :P kanıt isterük![signature][hline]Fire is the universal language
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 üşeniyorum valla ne diyim.. yoksa parti odağı iki ateş parçası oda arkadaşını oynatıyordum en son.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 e tabi sum 41 ın rakamı kaçsa okadar satacak ;)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: Sam, 23 Kasım 2004 19:06 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 23 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki: starcraft ile satranç aynı kulvarda olsa bir kere her ay yeni yama çıkardı satranç için.. :-o abi bunu okuyunca amma güldüm ya, aklıma direk yama yenilikleri filan geldi: Piyonun şahı yeme bugu fixlendi, Kalelerin yıkılması bugu fixlendi, beyazların önce başlama hatası düzeltildi (???) 3 ay sonra ... Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Koreliler oynuyorsa oyun iyidir. Korelilerin tercih ettiği class/reign/nation imbadır. Korelilerin ekmek kapısıdır bunlar.[signature][hline]g3nk. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 5.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/959108-the-sims-ve-geni%25c3%25belemelerinin-saty%25c3%25be-rakamy-41-milyon/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Koreliler oynuyorsa oyun iyidir. Korelilerin tercih ettiği class/reign/nation imbadır. Korelilerin ekmek kapısıdır bunlar.[signature][hline]g3nk.
Öne çıkan mesajlar