Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Aynen başlıktaki gibi efenim.Soruyorum size ne alınmalıdır?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hoca naber ya :) nerelerdesin[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dun aksam kafamdan gecti, bonecrusher bisiyler soyledi ama, pek tatmin olmadim yani. ne alinir hakikaten?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 act of war alın stronghold2 alın sonra splinter cell chaos theory var. alın bu 3ünü.[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 stronghold2 iğrenc olmus.tavsiye etmem[signature][hline]Arinna - Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Vampire the masquerade Bloodlines World Of Warcraft Doom 3 Prince Of Persia Warrior within The Battle For Middle Earth Güzel ve oynanması gereken oyunlar bence[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 adventure için still life öneririm. splinter cell chaos theory pc için çıktı mı arada?[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 1-2 hafta beklenir (release date'i değişmedi ise 6 haziran USA 9 haziran Europe idi ) GTA S.Andreas alinir .. :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tmmdır ölese :D[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi ben PS2 de crash e kaptırdım kendimi gerisi yalan valla çok zevkli lan oyun :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dungeon lords var guzzel oyun.ancak oyunun 70% ini tamamlayip piyasaya surmusler.oyun resmen eksik.patch islemleride cok yavas.1.2 patchi gelicek yakinda.onun cikmasini bekliyorum 3 haftadir tekrar oynayabilmek icin.O patchlede yine milyon tane eksiklik olursa umide kesicem oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 battle for middle earth güzelmi beyler?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hayatımda gördüğüm en kötü oyun dungeon lords,ne kadar tamamlanırsa tamamlansın bişe olmaz ondan,akıllara zarar.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet baya iyi multisi daha da iyi...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dungeon lords un bencede cok guzel yanlarıda var rezıl noktalarıda ... bence toplamda vasatın uzerınde hele hele RPG kıtlıgı cekılen su gunlerde ilaç olmasada farklı bir deneyim ... empire earth II var vasat sayılır oda ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... 1 agustos 2005 hüramiral ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya lütfen bir artısını söyle bana,yenilik getiren,vay be dedirten,seni sürekli oyuna bağlı kalmanı sağlayan bir artı.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Seregwethrin, 29 Mayıs 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Vampire the masquerade Bloodlines World Of Warcraft Doom 3 Prince Of Persia Warrior within The Battle For Middle Earth Güzel ve oynanması gereken oyunlar bence güzel de, eskidi onlar artık. yeni çıkan oyunlardan şunlar baya ilginç: Doom 3 Resurrection Of Evil Swat 4 Lego Star Wars Silent Hunter 3 Act Of War[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: dreagloth, 29 Mayıs 2005 15:25 tarihinde demiş ki: Hayatımda gördüğüm en kötü oyun dungeon lords,ne kadar tamamlanırsa tamamlansın bişe olmaz ondan,akıllara zarar. valla oyunda cok orjinal seyler var..ninja olabilmek, ninjutsu kullanabilmek falan ama sanirim sen oyunun basindaki buglardan yildigin icin cabuk deinstall etmissin oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ....deinstall.... ged 1 yaşıma daha soktun beni ya :D bu ne :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG [Bu mesaj hired_gun tarafından 29 Mayıs 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 act of war süper pop:warrior within muhteşem ötesi battle for middle earth çok eğlenceli 7haziranda gta:san andreas çıkıyo onu bekle en iyisi :) (hepsinin toplamı kadar eğlenceli olur herhalde, ps2de mükemmeldi çünkü)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: hired_gun, 29 Mayıs 2005 16:43 tarihinde demiş ki: ....deinstall.... ged 1 yaşıma daha soktun beni ya :D bu ne :D almanyada yabanci turkiyede alamanci oldum ben ya :) almancasi deinstall etmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cossacks 2 nasıl?oynayan varmı?[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 starwars republic comando war garanti al oyna emergency3 alabilirsin flatout alabilirsin[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bence alıcaksan sakın E.Earth2 alma iğrenç tek kelimeyle.. Stronghold 2 de almana gerek yok 1 oynadıysan fazla bişi yok. Onun dışında Act of War diyorlar ama oda kolpa gibi sanki... haydee oyun kalmadı WTF ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aaa republic commando demeyi unutmuşum oyunun ismi karizma kurgu süper grafikler de sağlam oynanış da iyi yani kısacası oyun tarihinin klasiklerinden[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar