Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yanlarına kendi yorumlarımı da yazdım, sizden de ek adaylar ve yorumlar bekliyorum =) Angela - Arch Enemy (Bu kadın ne yaparsa yapsın çekici gelemez bana, hep gözümün önüne böğürmesi gelir ya hehe =) Metalci kadın dediğin gothic olur) Cristina - Lacuna Coil (Aha size güzel metalci hatun) Stephanie - Darkwell (Concon metalci hehe =) ) Stefanos - On Thorns I Lay (iyidir iyi) öndeki oluyor Anneke - The Gathering (Şarkıları mıymıy olsa da Anneke sağlam =) ) Floor - After Forever (eh) Sharon - Within Temptation (ailecek hastasıyız) Tarja - Nightwish (Tombikti bu, baya kilo verdi hoş oldu) Amy Lee - Evanescene (numetal adı altında değerlendirmeye ucundan giriyor, yüzü beyaz olmayan resmine baktığımızda pek de güzel olmadığını görüyoruz) Anita (sağdaki) ve diğer hatun - The Sins of Thy Beloved (Anita yaramaz, diğeri eh) Bilmiyorum - Therion (Şarkıları süper de, senfonik karıdan yar olmaz eheh, tombiş oluyorlar) Vibeke - Tristania (Hem taş, hem kaliteli müzik yapıyor) Elisabeth - Dargaard (eh)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseGözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 floor ve anneke :utaniem:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 oyum lacuna coil e, kittie de koyun da eğlence olsun hehe[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs*
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Koymadıklarımı koyun abi siz, bilmediklerim vardır arada[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Vibeke patlamış nedense, bir daha koyayım Ayrıca büyük ayıbımı düzeltip, hemen Liv Kristine ablamızı koyuyorum. Çok güzel diyemesem de, gönlümüzde yeri bir tanedir.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseGözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz[Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Ocak 2005 04:47 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hiç biri güzel deel hıırrr[signature][hline]kaymaklı ekmek kadayıfı için ruhumu satmam ama baya fedakarlıkta bulanabilrim...
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 o domates salataya katılmaz, metalci hatun vokalden yar olmaz. breh breh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 the gathering'i ben severek dinlerim yaf, hiçde mıy mıy degil : )
Mix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tarjaa :-) not: objektif değilim [signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! [Bu mesaj -Mix- tarafından 18 Ocak 2005 11:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bunlar kim ya :D şaka maka çogunu tanımıyorum...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: karakedi, 18 Ocak 2005 11:34 tarihinde demiş ki: the gathering'i ben severek dinlerim yaf, hiçde mıy mıy degil : ) Kedi, Anneke'nin çocuğu olmuş ya =( Lacuna'dan Cristina ablamızın da başı bağlanmış. En güzeller gitti[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ayrım yapabileceğimi sanmıyorum ama floor,cristina,liv apla,bide sharon(eh) diorum belgesel niteliğinde bir çalışma olmuş pent :)
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oyum Angela'ya diğerleri çok hafif kalıyorlar :-P
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 en guzel hatun vokal bence illnath'in eski vokali. :) suan grupta degil tabii, demolarda falan varmis vs. metal-archives'den resim konmadigi icin link veriyim. aha burda[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ay hiçbirini beyenmedım tarja güzel hatundur aslında ama kötü çıkmış resimde[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 obaaa tarja ne olmus oyle . dombiliydi en son masallah sahne yaramis eheh[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Evet, Tarja inanılmaz değişti. O resimde de kötü çıkmış bu arada, böyle koyayım bi de. Ama yine de çok güzel diyemeyiz hala.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of MetalonSWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter AssociationWoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian SunriseGözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Jester Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yalnız o koyduğunun fotoğraf olmadığından haberin var dimi penth.[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tarja photoshop guzeli olmus biraz.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 EDİT: ABOwV Fiziksel miş zory :D [signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 [Bu mesaj nindalf tarafından 18 Ocak 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 hole metal sayılmaz bi de courtney love hmm yapma yahu nesini beğendin fiziksel olarak ? :D[signature][hline]FF
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Infernal_Reborn, 18 Ocak 2005 12:46 tarihinde demiş ki: yalnız o koyduğunun fotoğraf olmadığından haberin var dimi penth. Abi feci animasyontrak duruyo, kesin fotoşop eheh. Ya dellendim google da neye tıklasam don't steal our bandwith diyo, bu adam gibi çıktı. Sonuçta fotoşop motoşop gösteriyo kadını =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz [Bu mesaj Penthesilea tarafından 18 Ocak 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi bariz fotoşop ya, böyle falan değil çok daha çirkin tarja :D[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
Predator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Liv Kristine dememiş kimse. Bence sesiyle örtüşen süper bi güzelliği var kadının. Yani Nymphetamine'in klibinde görüpte hasta olmamak mümkün değil[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Öne çıkan mesajlar