MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Tüm serverlarda MOSAD nickimi kayıt ettirmeme rağmen Burning Legion'da geçenlerde silmiştim ve yeniden kayıt ettirmeye kalktığımda alınmış olduğunu gördüm :( Kesinlikle beni tanıyan biri aldı diye düşünüyorum. Nickimi kullanan arkadaş buraya takılıyorsa lütfen karakterini silsin (lvl1 ise) ve bana haber versin. ;)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 asıl sen sil mosad benim nick im[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: draedan, 02 Haziran 2005 18:30 tarihinde demiş ki: asıl sen sil mosad benim nick im Hoca naptın ya? Ben internet keşfedildiğinden beri aynı nickle bilinirim :([signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol. :)[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hayir benim kara mosad.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 :( İlk kez benim nickimden kullanan birini duydum valla :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 mosad benim nickim![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lütfen mosad benim nickim saygı plz...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Nayırr nolamazzz :P[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hayir mosad benim! :) Mosadi tanidim taniyali bu nicki kullanır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: MOSAD, 02 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Nayırr nolamazzz :P valla sen kaşındın :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Bonecrusher, 02 Haziran 2005 20:46 tarihinde demiş ki: said: MOSAD, 02 Haziran 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Nayırr nolamazzz :P valla sen kaşındın :) Harbi kaşındım artık sahte MOSAD'lar dolaşıcak meydanlarda :) Yaw ne bilim Burning Legion'da başlayacaktım nickim alınınca tüm hevesim gitti[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 boşver XXmosadXX koy sen de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mossad koy daha iyi.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 OzMosad yap bence.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Werewolf, 02 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Mossad koy daha iyi. MOSSAD yapınca değiştirioz blizzard[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mosad nicki Burning Legion da benim accountumda.. kardeşimin nickidir ayrıyetten o oynuyo, belki bi güzellik yapabiliriz konuşayım bi.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sen sakın nickinin basına ve sonuna xx koyma, blizz deistiro benden solemesi :)[signature][hline]Silahlarla Değil, Yüreklerle Savasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 nası değiştiriyor xxbne mesela charın adı bne mi yapıyor yoksa , unknown entity mi[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Random Nick yapıyo[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar