bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bide şu aralar Zonguldak ta Dershane hocasıyla öğrencisinin görüntüleri dolaşıyor. İMDB ***** vermiş filme valla gündemi yakından takip ediyorum. En yakın zamanda izleyin hoş yani... Çok sanatsal...[signature][hline]tuana...
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Anelor, 02 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: mzuahauaauahauaha *yere duser parkeleri yumruklar* herşeyi geçtim yere düşerken parkeleri yumruklamak niye ? :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lan bende diom BIZDIK nerden fırladı madalyalarla Az kaldı EDİT var diye çıngar çıkartıyodum ki kingpin miş[signature][hline]tuana...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=38578 http://forum.paticik.com/view.php?id=43928 http://forum.paticik.com/view.php?id=87901 said: Emaleth, 16 Temmuz 2003 13:50 tarihinde demiş ki: bzkınız arkadaşlar, bahsekonu video file, bir takım lavuk gençlerin masum olup olmadığı tartışılabilir bir genç kızı ketenpereye getirip uygunsuz görüntüler kaydedip, bir de utanmadan bunları nete salıvermeleri sonucunda elden ele gezmeye ve admin teyzenizin midesini bulandırmaya başlamıştır. komik midir? bu da tartışılır. bence korkunçtur, bir sürü arkadaşıma göre komiktir. ama önemli olan bu değil. önemli olan bu iğrenç durumun (kız istemiş-istememiş boşverin, nette gezmesini istemedi herhalde kıçının başının her halükarda di mi? anası-babası, eşi-dostu olan bir insandan bahsediyoruz) paticik gibi seviyesiyle övündüğümüz bir ortamda hit almasıdır, uzun uzun konuşulması, bi de utanmadan tavsiye edilmesidir.[signature][hline]Beş Hececiler
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Valeron, 02 Haziran 2005 16:56 tarihinde demiş ki: ...... benim akrabam yani soyadımı taşıyan bırısı bu kız gibi davransa o kizida cocuguda öldürür kadiköy meydanina ibreti alem olsun dye yaparim. ..... said: Valeron, 02 Haziran 2005 18:42 tarihinde demiş ki: ..... yapmasaymış bu tip bişey ayrica erkek arkadaşıyla beraber olmak diyosun Türk Örf ve Adetlerine bizim aile yapimiza ne kadar uyuyo bi düşün bakalım .. ..... bizim Aile Yapımıza göre böyle birşey %1500 suç oluyor .. hazırlan, millet mağra adamı, ayı, kıro, dağ başı mı burası, töre cinayeti vs vs. diyebilir şimdi.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına [Bu mesaj Eraqrest tarafından 02 Haziran 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Valeron ayusu ...muhahah[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Valeron sende evlenmeden ilişkiye girmezsin o zaman. Ayrıca sokaktaki kızlarıda kesme unutma onlarında kardeşleri anaları babaları var.[signature][hline]tuana...
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla yanımda arkdaslar var. kız intihar etmis cocklarıda vurmuslar...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sana cezalandırmak düşmez ki. Hukuk devletinde yaşıyorsun herkes cezasını adalet önünde bulur. Ee abi senin akrabanda senin haberin olmadan yapsın? Ee o zaman oluyor mu ? Sonuçta sende aynı haltı yiyosun.Belli olmaz hatunun teki kameraya çeker yayınlar o zaman ibreti alem için gösterirsin nasıl çaktım diye dimi? Bu kadar geri olma tamam herkes bozulur kızar ama asla asıp kesmem ben konuşmamda tüm akraba ilişkilerimide keserim.Çünkü zaten o bunu yapmakla benimle akraba olamayacak seviyede olduğnu göstermiştir. Allahtan adaletten bulsun cezasını. Ayrıca öldürürsen kurtulur. Hiçbirşey olmaz. Ama Hapis daha beter.Hergün ölür... Adalet böyle bişey işte.[signature][hline]tuana...
Jester Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Valeron, 02 Haziran 2005 19:00 tarihinde demiş ki: ben ilişkiye girsem kimsenin haberi olmaz ben dikkat edersen benm kulağima gelirse diyorum.Ayrica kimseyi kesme demekte yanlış olur bi hatun teşhircilik yapiyosa kesilir. ha şuda direk vurym de ağir olmuş o labilir 2 ihtimal verelim ya benim gözümün önünden cikcak bidahada karşıma cikmicak yada ben onu cezalandırıcam gereği neyse .. Bu daha doğru oldu . yani karıma mini etek giydirmem ama giyenide gözümle ..kerim diyorsun. aferin sana.[signature][hline]ex-Infernal_Reborn When we can no longer cry and reality is torn, then it's easy to forget the responsibility lies on us all. In Flames - Colony
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 filmi edinebileceğim bir site varmı ? :)[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
-PlayBoy- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Baba Liseliler azgın bea.[signature][hline]Return Of The PlayBoy
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 koydu teşhisi[signature][hline]chuck!
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bende full versiyon var,kaliteside güzel fakat çok birşey beklemeyin filmden.Amatör bir çekim,bayağı makara.GErçi serapta fena bir parça değilmiş ama o herifle yattığından dolayı pek aklı başında bir kız değil.GEnede bazı sahneler insanı gerçekten etkiliyor.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: -PlayBoy-, 02 Haziran 2005 19:38 tarihinde demiş ki: Baba Liseliler azgın bea. olayı tek cumleyle ozetledi arkadas helal olsun:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bence sux hepsi yoda gaymiş onu konuşun...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
Albert Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: HymnOfSnuk, 02 Haziran 2005 16:50 tarihinde demiş ki: merak ettim , o kıza acıyanınız var mı acaba ? kizin acinacak bir durumu yok ki? akli basinda olan insan o sekilde gidip bir erkegin yaninda soyunup etmez. icinde varmis kizin demekki, orda bogazina bicak dayayip soyun ulan diyen yok yani. edit: imla.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page [Bu mesaj Math- tarafından 02 Haziran 2005 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Quivalen-soth, 02 Haziran 2005 19:40 tarihinde demiş ki: bence sux hepsi yoda gaymiş onu konuşun... zuah :D,inanma bunlara jarjar binksede transeksüel diolardı..[signature][hline]Lord British: Savun kendini Bilektörn.. Lord Blackthorne: Savunayım dimi...Muhafızlar!!! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Valeron, 02 Haziran 2005 19:00 tarihinde demiş ki: ben ilişkiye girsem kimsenin haberi olmaz ben dikkat edersen benm kulağima gelirse diyorum.Ayrica kimseyi kesme demekte yanlış olur bi hatun teşhircilik yapiyosa kesilir. ha şuda direk vurym de ağir olmuş o labilir 2 ihtimal verelim ya benim gözümün önünden cikcak bidahada karşıma cikmicak yada ben onu cezalandırıcam gereği neyse .. Bu daha doğru oldu . valeron ne oldun sen ya paticik kapanınca şeriat düzenine mi girdin sende? TCK da var senin bu söylediklerin yok kız teşhircilik yapıosa hapse attırır,asar kesersiniz vs... her koyun kendi bacagından asılır...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Math-, 02 Haziran 2005 19:40 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 02 Haziran 2005 16:50 tarihinde demiş ki: merak ettim , o kıza acıyanınız var mı acaba ? kizin acinacak bir durumu yok ki? akli basinda olan insan o sekilde gidip bir erkegin yaninda soyunup etmez. icinde varmis kizin demekki, orda bogazina bicak dayayip soyun ulan diyen yok yani. edit: imla. Ya öylede düşünmek yanlış Kız sevmiş hoşlanmış olabilir. güvenmiş olabilir.Böyle tiplere güvenilirmi diceksiniz ama güvenenler var işte. Ama yinede kızın içinde olduğu kesin. Fakat olsa bile ölmeyi haketmiyor. Seksten hoşlanmak bir ceza değil ki... o zaman tüm erkekler ölsün ilk fırsatta sevişimiyormuyuz ?[signature][hline]tuana...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Anelor, 02 Haziran 2005 16:25 tarihinde demiş ki: ahahuahu yok be benimki gibi bagiriolar arada birbirlerine daliolar fln :D oturup izliceksin cok eylenceli Senin eğlence olarak nitelendirdiğin şey bir insanın hayatının sonu, bir ailenin yıkılışı, bir teorinin çöküşüdür.Sen ve abaza saz ekibinin yaptığı espriler seni ve senin gibilerinin suratlarında nükte mimiklere sebep oluyorsa ne mutlu size. Dünyananın hala aynı sıklıkta aynı yere aynı hızda döndüğünü ben hatırlatacak değilim, yaşın kaç bilmiyorum ama umarım bir gün büyürsün kız kardeşin veya değer verdiğin insanlar olduğundan eminim sırf bunlar için büyü.. Nedense senin gibiler hep çuvaldızı kendilerine sunarlar ama bilemezler bir gün bir iğnenin ne taraflarına gireceklerini. Amacın kendini tatmin etmekse git itiraf oku git senin gibilerin takıldığı yerlerde yazı yaz ne de olsa ben hala bir abiyim, ve google senin için hala hizmet vermekte hatırlatıyım..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Sailor, 02 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Türk olmak ile ne alakası var, hoş bir olay mı yani? Türk örf ve adetlerine çok ters bir durum yani.Amerikada bir aile kızını bu şekilde bi filmde görse fırçalar,en fazla evden falan kovar.İstisnalar da çıkabilir ama Türkiye'de böyle birşey olursa sonu pek hayırlı bitmez.Hoş bir olay olduğunu hangi kelimemden çıkardın onu da anlamış değilim,dalga geçilecek bi konu değil bu.3-4 insan öldü o film yüzünden ve bazı arkadaşlar "möhaha ne komik bişidi ya şöyle yapıyolardı böyle yapıyolardı" diyebiliyorlar hala.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Math-, 02 Haziran 2005 19:40 tarihinde demiş ki: kizin acinacak bir durumu yok ki? akli basinda olan insan o sekilde gidip bir erkegin yaninda soyunup etmez. icinde varmis kizin demekki, orda bogazina bicak dayayip soyun ulan diyen yok yani. ya "oraya gidiyorsa / adamın koynuna giriyorsa içinde varmış demek ki" ne demek? "içinde varmış" ne demek ya? "içinde varmış" ne demekse onu söyleyin, "o.....ymuş / kaşarmış" deyin. öf be.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki: abi rakı yudumlamak nedir ya şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Math-, 02 Haziran 2005 19:40 tarihinde demiş ki: kizin acinacak bir durumu yok ki? akli basinda olan insan o sekilde gidip bir erkegin yaninda soyunup etmez. icinde varmis kizin demekki, orda bogazina bicak dayayip soyun ulan diyen yok yani. Bir insanı sevgilisiyle seviştikten sonra intihara zorlayacak değerlerimiz varsa, uğruna cinayetler işleyeceğimiz bir durumdaysak, ben o kıza değil topluma acırım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Rahmetle anıyoruz arkadaşları...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net
Öne çıkan mesajlar