Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şamanlar Nasıl Doğdu?!!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bir kere şimdiye kadar hiç shaman oynamayan adamlar ne kadarda çok şey biliyolar shaman hakkında ben level 31 shamanım dunemaul serverındayım şimdiye kadar 100ü aşkın horde ile duel yaptım ve 200e yakın ally öldürdüm size görüşlerimi söyleyeyim.
Kesinlikle Blizz God olayı yanlış her classa karşı nasıl oynayacağını bilirsen her türlü alırsın ben duel yapa yapa hangi classa nasıl taktik uygulayacağımı kendi çapımda öğrendim mesela ben 30 iken 32 warrior ile duel yaptım yendi beni sonra yenilgiden pay çıkararak ona göre bir taktik bulup arka arkaya 5-6 kere yendim adamı benden 2 level yüksek ama burda taktik konuşur warriora cengaverlik yapıp melee dalarsan adama diz çökmüş bulursun kendini totemleri dikip koşarak daire çizerek adamı shocklarla yendim ama bunu mage e uygulayamazsın bu warriordan 5 dakika sonra bir mage e duel teklif ettim 9 level yüksek şansımı denemek istedim onada 2-3 tane purge atıp dibine girdim blink ile kaçtı tekrar dibine girdim büyü yapmasını earthshock ile engelledim windfury ve totemlerinde yardımıyla + biraz da şans yendim adamı :D yani warriorla mage gibi mage ile warrior gibi ben PvE ve PvP de manamı çok çabuk bitiriyorum ne health ne shock atamaz hale geliyorum melee yapıyorum mecbur shamanın manası çok az arkadaşlar öyle büyütmeyin ayrıca bir palayı indirmekte hiç kolay değil shocklarla tam öldüreceken adam bi shield açıyo haydaa hadi bi daha indi healthı :D
Sonuçta her class güçlüdür önemli olan taktikdir[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde
Disaster Orc Shaman
Choosen Troll Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Wolf, 31 Mayıs 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
mana problemi var
ve herseyin yarisi
mage kadar mana si yok
tank kadar health i yok armor i yok
ama hepsini ayni anda yapmaya calisan bir class
hybrid bir class

İyide herseyin yarısı var ühühü yerine herşeyin yarısı var hehe demek de var. Yani görünürde hunterda da herşeyin yarısı var ama neyazık ki shamanla boy ölçüşmesi dahi söz konusu değil.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

benim herseyin yarisi var demekten kastim adamlar shock vermis ama mana vermemis
git melee savas demisler ama savasacak tam olarak armor ve healt vermemisler
yani gozunuzde buyuttugunuz kadar degil shaman
hunter olayina da aciklik getirrim
ben usa beta da bile oynadim her yerde bas bas bagiriorlardi hunter bir boka yaramaz olayi pve
farm kasanlar hunter yapsin die ama bunun ustune hunter yaptin yapip hunter pvp de zayif demek bence sacmalik[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Wolf, 31 Mayıs 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
lol diorum beyler
her klas oynamadigi klas hakkinda ne guzel yorum yapior
evet shaman guclu bir klas olabilir ama oyle overpower falan degil bahsettiginiz gibi
tabi iyi kullanmakta gerekmektedir
oyle 4 frost shock 3 earth shock atti oldum le olmuyor o is iste
mana problemi var
ve herseyin yarisi
mage kadar mana si yok
tank kadar health i yok armor i yok
ama hepsini ayni anda yapmaya calisan bir class
hybrid bir class

e onların hepsi birden olunca da doğal olarak omfguberleet bir sınıf oluveriyor işte... her çeşit şeyi yapıyor , paladin shamanın yapabildiklerinin yarısını yapamıyor , totem dikemez , form a geçip hızlıca kaçıp stealth olamaz , birini earthbind totem benzeri frost shock şeyleriyle dmg+daze yapamaz , biz sadece silahımızın dmg'ı + seal bonusları ile damage koyuyoruz , ranged olarak bi excorcism var o da moblara yarıyor , pvpde bi boka yaradığı yok afedersiniz yani... shaman bence kesinlikle overpower , oynamayı bilen birisi oynadığı sürece , zaten genelide iyi oynuyor gibi benim 1v1 shamanlarla yada gruptaki shamanlarla savaşlarımdan gördüğüme göre..[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Major of SEVEN
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hunter pvp de zayif demek baska, hunter 1v1 de zayif demek baska. Belki adamlar duel`lerin girali degil, ama toplu bir savasa bakin:

Mage dediginin iki dakka sonra manasi bitiyor. Warrior un mana derdi yok ne güzel di mi? Bir cok kisi diyor, "warrior`a savasta kimse saldirmaz en son warrior`lar ölür." Yalaaaan. Kuyruklu yalan hem de. Direk ilk hedef siz oluyorsunuz araya girdiginizde. Hunter ne yapiyor, giriyor bir delige, okluyor da okluyor. Gelen olursa trap`e giriyor cart oluyor, mana bitse damage`i azalsa bile bitmiyor. Bir de multi shot neyin var. Bence gayet zevklidir high end`de meydan savaslarinda hunter oynamak. Belki teketekte savastan kacmak icin cok skill`leri olmayabilir, ama bir kac saniyeligine siyrilmak meydan savasi icin yeterli zaten.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu hastayım shamanların shaman oynamayan bilemez demelerine. e bikere de siz baska class olun. adam anlatmış 9 level üstüm mage i kestim diye. yahu bu senin kabiliyetinden degil. oyna bakalım diger herangi bir classla 9 level üstünle noluo. başkalarına shaman olun görün dicenize bi başka classi deneyin
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler level 49 paladin
level 50 shaman
level 52 mage ve de level 34 rogue oynadim
yahi o kadar o soyle bu boyle denebilecek chacarter yok
iyi oynamayi bilen paladin orta karar bir shamani alabilir
su paladinler cok aglior be kardesim
valla billa oyundaki en iyi zirh onlarda
en iyi silah tartisilir birde kendini heal edebilen bir class ama goren de oyundaki en kotu class diecek bu kadar da aglanilmaz
bu arada yukarda bir arkadas demis ben anlamadim shaman nasil stealth oluyor ?
level 60 ta mi[signature][hline]You Will Never Walk Alone
Sosyal ağlarda paylaş

Butun classlarla oynadim,hepsiyle pvp yaptım... kesinlikle pvp de su class su classtan ustun bu class hepsini alir gibi bi olay yok olay tamamen oyuncunun yeteneklerinde bitiyor.
bazı classların bazı classlara karsı avantajları var ama kesinlikle dengesizlik seviyesinde degil.[signature][hline]Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

"yarısını yapamıyor , totem dikemez , form a geçip hızlıca kaçıp stealth olamaz ,"
stealth oluyo dimi shaman LOL
Totem dikmiyor aurası ile yanında taşıyor.
Form değiştirmesine gerek kalmıyor kaçmak için Shield açıp dalga geçe geçe kaçıyo çünkü :=)

Ehe neden shaman oynayın ,konuşun diyo shaman oynayanlar, çünkü shamani mit haline getiriyor insanlar ,
Hurafelerle shamanı güçlü buluyolar :=)

Bende 44 mage oynarken shaman açtım server değiştirdiğim için ve gayet dengeli geliyor hala :=)

Peki shamana laf eden kaç kişi shaman açmış ve40+ levela kadar oynamış acaba ?

9 level üstünü almak konusunda tamamen şans , Çift elli silahla WF proclarda hepsini critical vurursan mage yatar.

Aynı şekilde paladinde proclar ve critical vurursa isterse mage 9 level yüksek olsun yatıcaktır :)

2h wariorda 4 attağını critlerse üst üste mage ölmez mi acaba ;)

Tarren Mille hunterlar süper iş yaparken ben ayıcık taurenimle ilk hedef olduğum için genel olarak mezarlıkdan geri koşmakla meşgul oluyorum :=)

Şikayetçimiyim ? Yooo Shamanında işe yaramaz yada sade support olduğu yer varsa orasıda mass pvpdir :)
Sosyal ağlarda paylaş

wow dakı pvp= players versus players deil mi yaw? bu durumda tum classlar eşit denebilir.Bilmiyorum daha sadece warlockla oynuyorum çokda memnunum-roguelar harici gralını tanımam heyyt :D-[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 28 Mayıs 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Son ile aynı guilddeyim :)
Nası oynadığını bilirim, ama (bilen bilir) Ragewind'i yendiğini görmedim.

dwight mesela, Ambrosia'yı bilir. Ambrosia iyidir, hatta çok iyi bir magedir. Duelleri 10dk sürdü, MC başlıo diye forfeit ettiler.

Burada anlatmak istediğim şu, niye duel ya? Duel yaparak neyi kanıtlıyorsunuz onu anlamıyorum :) Sen zannediyormusun ki, TM'de veya EPL'de veya BRM'de sen bir mage'i veya bir şaman'ı tek yakalayacaksın? Hadi tek yakaladın, "Duel Starting 3, 2, 1" mi yazacak? İkinizde full mana, full hp mi olacaksınız?

Gözünüzü seviim bırakın ben duelde şunu şööle keserim, şunu bööle yenerim, şu beni keser muhabbetini ya. Herne kadar PvP serverında oynasakta, artık PvP dediğiniz, 1v1 değil arkadaşlar.

Kazzak'a gittiniz, 3 dk'nız var kesmek için, bir baktınız arkanızda 40 kişilik rakip tarafın raid grubu, hadi şimdi konuşun bakalım, kim overpowered, kim yetersiz, kim über diye..

Burda herkesin oyun deneyimi var ama kalkıpta "ben mage'im, priestlere karşı %50 üstünlüğüm var" diyen birisi cidden beni güldürüyor, yapmayın, etmeyin.

arkadaş herkese ayrı bi instance yüklüyor oyun.sen gidip kazzak ı keseceğinde arkanda 50 kişi göremezsin.sadece partideki olan kişilere aynı instance ı yüklüyor[signature][hline]Lorrotar

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 31 Mayıs 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

haha ilk sayfaya uyarı koyun gülmekten öldüm lan ahuahuha.şamanlı yardı valla.

bi gün orgrimmar a girerken kapıda nerfshaman diye bi ceset görmüştüm lol.bi kaç gün sonra nerfwotf diye bi ceset gördüm rofl.(wotf=will of the forsaken)[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aKuMa_Tr, 31 Mayıs 2005 12:45 tarihinde demiş ki:
Shamanın 1 seferde 2500 3000 dmg vermesi :) komik.
hatta instant kill cekiyoruz.

O 2500-3000 hasar veren özellikten bi tanede bana yollayın =).

Valla istediğiniz kadar omg shamen(çoğul) plz nerf0rz diyin açık alanlarda(bakınız TM) hele hele taurenseniz bir güzel parlıyorsunuzki beni vurun beni vurun diye. Hunters Mark benim süsüm oldu zaten. Her alliance rogueu zaten shamanı öldürmeye and içmiştir. Hepsi birer ikişer denerler şanslarını.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...