Way Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 site nin cokmesi ne alakaysa..2 saattir siteye girmek icin kasiyorum..bu gidisle yarina acilir site heralde..bi insan uyeligini devam ettirmek icin siteye girmeye calisiyo ama site acilmiyo sizce bu insan ne dusunur ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok strencher ED lanetli bir server hatta artık cogu kişi forumda emerald nightmare yazıyor serverın ismini bütün realmler açıkken ED kapalı oldu kaç kere bir seferinde 4-5 saat girememişti sanırım millet yani garip bir server[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bi ara banada aynısı olmuştu kredi kartını falanda kabul etmiyordu "pending"diyip 1 günlük game code yükleyip refuse ediyordu kredi kartını "para çekmek istemiyorsanız bende vermiyecem" diye mail attım şimdi huzurluyum 3-4 gün gelmediğini biliyorum ben acc management sayfasının[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 emerald dream'in adı sakat bir kere. malfurion bile uykuya dalmış, staff mı kalır? :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: ponzio, 02 Haziran 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Ada dedinizde acımasızkemal abimiz kalimdor la east arasında korsanlık yapıyomus. Don Pompada en yakın adamıymış[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 emerald nightmare güzelmiş :) enteresan tabii. blizzard hiç mi down sebebini açıklamıyor realm'in? eğer çok yoğunsa (şimdi site açılamadığı için bakamıyorum ama) yoğun serverlarda low popularity'li serverlara transfer mevzuusu var biliyorsun, yap kurtul bence....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nek'roş ve fatih ürek ile de bağlantıları varmış kendisinin.. ekleme: yok emerald dream güya medium ama high'mış gibi muamele görüyoruz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 02 Haziran 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Way, 02 Haziran 2005 01:10 tarihinde demiş ki: site nin cokmesi ne alakaysa..2 saattir siteye girmek icin kasiyorum..bu gidisle yarina acilir site heralde..bi insan uyeligini devam ettirmek icin siteye girmeye calisiyo ama site acilmiyo sizce bu insan ne dusunur ? :) aşırı yüklenmeden o da. heralde server down olunca realm status e aynı anda 50k kisi felan bakmaya çalışıyodur. son fb-gs maçından önce de biletix göçmüştü :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: StRencher, 02 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki: emerald nightmare güzelmiş :) enteresan tabii. blizzard hiç mi down sebebini açıklamıyor realm'in? eğer çok yoğunsa (şimdi site açılamadığı için bakamıyorum ama) yoğun serverlarda low popularity'li serverlara transfer mevzuusu var biliyorsun, yap kurtul bence.... ed zaten lowile normal arasi pop. bir server hehe[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 e bıktım ben entera basmaktan[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hehe o kadar cinim ki, kalimdor da yeni char actim onla oynuorm ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oha yahu, server status'ten bakıyorum da tek down olan server ed şu anda. tebrikler blizzard.. keşke transfer başlatsalar da topluca taşınsak..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Selamlar Dunyaya girecen sonra world is down blizardin telefon numarasını verın bana fransızca sovecem Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 zaten bir ara forumda bir kaç kişi dedi bizede izin verin başka realme transfer için ve hayır blizzard diger bütün sorunlarda oldugu gibi bunda da sebebini açıklamıyor ilgileniyoruz en kısa zamanda halledicez diyorlar sadece hani ilk 1 ay içinde olsa neyse realm degiştirirdikte artık charlar falanda oturdu yok yani kendi adıma ugraşamam baştan eger herkes degiştirelim demezse[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Selamlar Burning e girebilen varmı beyler Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar Republic of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Dralnu, 02 Haziran 2005 01:18 tarihinde demiş ki: hehe o kadar cinim ki, kalimdor da yeni char actim onla oynuorm ^^ acılana kadar lvl 15 bekliyoruz senden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 abi azmo icin uldaman yapmiyor muyduk demin? kim secti bu serveri? iste boyle patlasin azmo bana ne huehue[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 EmeraldD. her zaman en son açılıyor. Çünkü staff tam emin olmak istiyor açmadan evvel diğer serverları inceliyor bi göçme varmı bakıyor vsvsvs Ben super wow yalan uyduran forum GMi olurum beeee[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 *! evil grins* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 BL açıkda ne oluyo sanki Char select menüsünde karakteri izliyoruz sadece :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yok valla yeni karakter açılmaz o kadar uğraşılmış yapılmış sürüyle ama transfer başlatılırsa tası tarağı toplayıp gidelim cidden.. :) böyle komedi mi olur, kaç defadır gördüm bunu bir ay içinde. ed oyuncularına her ay 1-2 gün ekleme yapmaları lazım hesap sürelerine. aslında kamu davası açmak lazım şöyle milyon dolarlık.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Azmo ya o gün pinglere bakarken keşke bir önceki serverı seçseymişiz hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oeh be azmo hem satıcısın hemde en dandik realmi seçmişsin direk linç etmek lazım ama neyse priest lazım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 EmeraldD ne hoca öyle dj ismi gibi :-p yani sunucuyu bir kere bile high görsem neyse de ya low ya medium. bizim sunucuyu 486'da mı çalıştırıyorlar nedir sırrı bu işin anlamadım.. ekleme: azmo sen scarlet monastery'e 4 kere gidip bıktıysan 60 olunca ne yapacağız seninle hiç bilmiyorum, sen mc'den filan da sıkılırsın 2-3 kere gidince.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 02 Haziran 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hayır işin kötüsü server gelecek boş boş ekrana bakıcam 2-3 mob kesicem eeee yapıcak bişi yokki instanceda yapılmaz mine kasılmaz diyip kapatıcam. Off Blizzz Offff[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar