Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Up

Dorn

Öne çıkan mesajlar

yok strencher ED lanetli bir server
hatta artık cogu kişi forumda emerald nightmare yazıyor serverın ismini

bütün realmler açıkken ED kapalı oldu kaç kere
bir seferinde 4-5 saat girememişti sanırım millet

yani garip bir server[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

bi ara banada aynısı olmuştu kredi kartını falanda kabul etmiyordu "pending"diyip 1 günlük game code yükleyip refuse ediyordu kredi kartını "para çekmek istemiyorsanız bende vermiyecem" diye mail attım şimdi huzurluyum 3-4 gün gelmediğini biliyorum ben acc management sayfasının[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

emerald dream'in adı sakat bir kere. malfurion bile uykuya dalmış, staff mı kalır? :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ponzio, 02 Haziran 2005 01:09 tarihinde demiş ki:
Ada dedinizde acımasızkemal abimiz kalimdor la east arasında korsanlık yapıyomus.

Don Pompada en yakın adamıymış[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

emerald nightmare güzelmiş :)
enteresan tabii. blizzard hiç mi down sebebini açıklamıyor realm'in?
eğer çok yoğunsa (şimdi site açılamadığı için bakamıyorum ama) yoğun serverlarda low popularity'li serverlara transfer mevzuusu var biliyorsun, yap kurtul bence....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

nek'roş ve fatih ürek ile de bağlantıları varmış kendisinin..

ekleme: yok emerald dream güya medium ama high'mış gibi muamele görüyoruz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 02 Haziran 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 02 Haziran 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
site nin cokmesi ne alakaysa..2 saattir siteye girmek icin kasiyorum..bu gidisle yarina acilir site heralde..bi insan uyeligini devam ettirmek icin siteye girmeye calisiyo ama site acilmiyo sizce bu insan ne dusunur ? :)

aşırı yüklenmeden o da. heralde server down olunca realm status e aynı anda 50k kisi felan bakmaya çalışıyodur. son fb-gs maçından önce de biletix göçmüştü :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 02 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
emerald nightmare güzelmiş :)
enteresan tabii. blizzard hiç mi down sebebini açıklamıyor realm'in?
eğer çok yoğunsa (şimdi site açılamadığı için bakamıyorum ama) yoğun serverlarda low popularity'li serverlara transfer mevzuusu var biliyorsun, yap kurtul bence....

ed zaten lowile normal arasi pop. bir server hehe[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

oha yahu, server status'ten bakıyorum da tek down olan server ed şu anda. tebrikler blizzard..

keşke transfer başlatsalar da topluca taşınsak..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Dunyaya girecen sonra world is down blizardin telefon numarasını verın bana fransızca sovecem

Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar

Republic of Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bir ara forumda bir kaç kişi dedi bizede izin verin başka realme transfer için

ve hayır blizzard diger bütün sorunlarda oldugu gibi bunda da sebebini açıklamıyor

ilgileniyoruz en kısa zamanda halledicez diyorlar sadece
hani ilk 1 ay içinde olsa neyse realm degiştirirdikte
artık charlar falanda oturdu yok yani kendi adıma ugraşamam baştan eger herkes degiştirelim demezse[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Burning e girebilen varmı beyler

Saygilar[signature][hline]Galatasaray yonetimi aldigi bi kararla sok etkisi yaratti 1905 olan kuruluş tarihini 1906 olarak degiştireceklerini bi kac gun ıcınde acıklayacaklardir nedeni ise 100. yilda şampiyon olma umutlarini gelecek sene surdureceklerini acikladilar

Republic of Fenerbahçe
Sosyal ağlarda paylaş

yok valla yeni karakter açılmaz o kadar uğraşılmış yapılmış sürüyle ama transfer başlatılırsa tası tarağı toplayıp gidelim cidden.. :) böyle komedi mi olur, kaç defadır gördüm bunu bir ay içinde. ed oyuncularına her ay 1-2 gün ekleme yapmaları lazım hesap sürelerine. aslında kamu davası açmak lazım şöyle milyon dolarlık.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

oeh be azmo hem satıcısın
hemde en dandik realmi seçmişsin

direk linç etmek lazım ama neyse priest lazım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Sosyal ağlarda paylaş

EmeraldD ne hoca öyle dj ismi gibi :-p

yani sunucuyu bir kere bile high görsem neyse de ya low ya medium. bizim sunucuyu 486'da mı çalıştırıyorlar nedir sırrı bu işin anlamadım..

ekleme: azmo sen scarlet monastery'e 4 kere gidip bıktıysan 60 olunca ne yapacağız seninle hiç bilmiyorum, sen mc'den filan da sıkılırsın 2-3 kere gidince.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 02 Haziran 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...