Jaan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 valla iki isimde fena halde hayal ürünü biz onları anca rüyamızda görürüz. kluivert anca 31 - 32 yaşlarına ulaştığında gelebilir. rivaldo ise tek kelimeyle imkansız. eğer bjk bir yıldız transefer edecekse nihat ı tercih ederim ikisinden de daha iyidir bence[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nıhat ıcın 20 mıl euro ıstıyorlar, ben kluivert ve rıvaldoyu 2 sını bırlıkde daha ucuza alırım.Napayım nıhatı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 aha buraya yazıyorum rıvaldo gelcek eger sole ıspanya yada ıtalyadan ıyı bı klub teklıf goturmezse[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Rivaldo, Nihat ve Kluivert arasinda TR'ye gelme ihtimali en du$uk olan Nihat.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Serdar Bilgili de geçen sene takimda yildiz isim olsun diye Ronaldo yu transfer etmişti hatırlatırım.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: jacabo, 17 June 2003 00:18 tarihinde demiş ki: aha buraya yazıyorum rıvaldo gelcek eger sole ıspanya yada ıtalyadan ıyı bı klub teklıf goturmezse[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize sence teklıf gelmeme ıhtımalı varmı? Teklıf gelmesı ıhtımalı % 100 Bjk ye gelme ıhtımalı % 0[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 nUkEm olmayacak duaya amın demeye devam kocum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ne rivaldo ne kluivert hiçbiri gelmesede Bu sene KARTAL yine tike tike şampiyon!!!![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ben bu gastelerde çikan transfer haberlerine hiç inanmiyorum...[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: blackchaos, 17 June 2003 00:59 tarihinde demiş ki: Ne rivaldo ne kluivert hiçbiri gelmesede Bu sene KARTAL yine tike tike şampiyon!!!![hline]bla bla bla ... ne o yıne 100. yılınızmı? Ben bıttı dıye bılıyorum ama...[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Simofle, 17 June 2003 01:16 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 17 June 2003 00:59 tarihinde demiş ki: Ne rivaldo ne kluivert hiçbiri gelmesede Bu sene KARTAL yine tike tike şampiyon!!!![hline]bla bla bla ... ne o yıne 100. yılınızmı? Ben bıttı dıye bılıyorum ama...[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Aaa..Oyle deme ama. Nukem alinir sonra..Hakederek $ampiyon oluyor onlar.. *! Kopar *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bekım artık frikiklerini malatyaspor için atıcagını soledi ve 3 yıllık sozlesme imzaladı[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 4 maçta da ağLattık sizi bari forumLarda sevinin, takıLın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Nukem_Verite, 17 June 2003 01:54 tarihinde demiş ki: gs yada fener 1 kere hak ettiyse bjk 100 kere hak etti[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" Peki.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: bLaQ, 17 June 2003 02:02 tarihinde demiş ki: 4 maçta da ağLattık sizi bari forumLarda sevinin, takıLın..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Oldu.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Her maçta yenilen bi takım için fazla mızmızlanıyorsunuz nedense.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 galatasaray transferde yapmıştır orhan ak ve ömer alınmıştır, hasan şaş ile sözleşme imzalanmış, murat takıma geri çağrılmıştır[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 meph kendın bıle guluyorsundur sımdı su yazdıgına[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yok transfer yapılmamıştır diyenlere hitaben, 2 oyuncu başka kulüpten alınmış en azından baksanıza fener'e, daha yeni oyuncu girmedi kulüp kapısından[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evet zor transferLer harbi. Küme dü$en bi takımın oyuncusu + ömer hoho...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 volkan arslan, kolay transfer, kendisi milli takıma seçildi 16 maç sonrasında ? demek kolay transfer ile de adam çıkıyormuş ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Meph sen 1 temmuzu bekle.fb kımlerı transfer ettı goruceksın o gun.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: baksanıza fener'e, daha yeni oyuncu girmedi kulüp kapısındanwww.paticik.com/forum/view.php?id=35863[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 17 June 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben mesajı attığımda girmemişti valla[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Mephisto_, 17 June 2003 14:48 tarihinde demiş ki: ben mesajı attığımda girmemişti valla[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz eheh :) [Bu mesaj Raid3r tarafından 17 June 2003 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar