UrZa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sigara sagliga zararlidir. camel dahada zararlidir. ozaman camel iyidir. gitanes misir varsa tercihimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kullanmıyorum (kullanmadımda) ama tatları çok kötü (paradoks)[signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben kullanmadım ama tatları süper hepsininde için sömürün.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Camel'a uzanan elleri kırarım ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kullanmamak en iyisi...kullanmıyorum da.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hepsinin tadı ayrı bi kötü.Ayrıca tadı yok ki?BEn bi tad alamadım...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 içenler nie içiyo acaba:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bırakın ya sigara fln boş işler.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bond :O[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: uncla, 26 Mayıs 2005 16:01 tarihinde demiş ki: bırakın ya sigara fln boş işler. keske böyle diyebilsem uncla :( ama iciyorum ehmde en Delikanli stilinden camel :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 6 sene marlboro içtim son1 yıldır winston içmeye çalışıyorum ama yine marlboro içiyorum[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: sheref, 27 Mayıs 2005 13:46 tarihinde demiş ki: 6 sene marlboro içtim son1 yıldır winston içmeye çalışıyorum ama yine marlboro içiyorum winston dan marlboro ya geciliyo ama marlboro dan wisntona ı ıh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 peah bıraktım sigarayı mutluyum. içmeyin şu zıkkımın dibi, ziftin kökü vb. mereti.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İste irade .. :) herkezde yok *kendisini düşünür*[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 winston kısa ve soft olanından ne biliyim tadı normal onla başladım onla devam ediyom memnunum yani.[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 winston soft[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sigaranın zararları ile ilgili bir dönem ödevi hazırladım. fena olmadı.. bilmeyen varsa özel mesaj atsın, yollıyım dönem ödevini okusun. içmeyin kardeşim sigara falan.. kendinize yazık, çevrenizdekilere yazık..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: karakedi, 27 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: peah bıraktım sigarayı mutluyum. Aaa ben anladım neden paticik açılırken sinir krizlerine girdiğini şimdi hahaha.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya cidden ben 5 senedr sigara iciom ama artk bos bi is gibi gelio ama bırakamıomda:( harbiden biz nie sigara iciozki cok bos bi is tmm yemek ustune fln ii gidio ama bos is yaaa hadi ot icsen kafa yapar fln ama sigara hic bi boka yaramıo hala icioz mal gibi:( [Bu mesaj Duarte_frostbane tarafından 31 Mayıs 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 captain black gibisi yok. ama siz yine de içmeyin. bağımlı değildim ama bıraktım, çok zor bişey değil[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duarte_frostbane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: faint, 31 Mayıs 2005 04:30 tarihinde demiş ki: captain black gibisi yok. ama siz yine de içmeyin. bağımlı değildim ama bıraktım, çok zor bişey değil bagimli diilsen nası bırakms oluosn?:) bagımlı olan bilir onun ne kadar zor olduunu... aslında kassak bırakrz ama sorun kasmak ztn bırakana kadar dewamlı icmicem diem zorlamalısın kendini bi sure hayatta tek amacn sigarayı bırakmk oluo ama ben kasamam bole...[signature][hline]http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V30311B30362Y30243X30277S30243X30277 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: faint, 31 Mayıs 2005 04:30 tarihinde demiş ki: captain black gibisi yok. ama siz yine de içmeyin. bağımlı değildim ama bıraktım, çok zor bişey değil ...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn1cal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konu saçma bir o kadarda geyik oLmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 marlboradan şaşma bide şimdi marlbora spft çıkmış daha boyle iştahını doldruyor.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 saçma olduğu için geyik olmuş zaten :) sigara içmeyelim...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar