Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bende anlatam. bi okula gitmistim arkadasımı ziyaret icin ama aslında benim okulum. derste kaçıp saklanıyorum benide derse almasınlar diye, arkadasım gelip beni buluo dolasıoruz fln direk zil calıo bu gidio, beni bi hoca goruo serbest kıyafet fln, kovalamaya baslıo. ben kosup ayagım takılıp klasik ortadaki bosluktan 3 kat asagı dusuyorum ve anında kalkıp devam ediyorum kosmaya, bole bisidi[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bi de klasik rüyalar vardır yıllardır 3-4 ayda bir gördüğüm 1 - ayakkabı giymeyi unutma olayı (bunu 2-3 yıldır görmüyorum nieyse..) : rüyamda hep dışarı çıktıımda ayakkabımı giymeyi unuttuğumu fark ederim terlikle veya çorapla takılmak zorunda kalırım (eve dönüp niye giymiosam a.kabıları..) . sıkıntılı bi rüya çeşididir. 2 - güçsüzlük (sık görürüm) : basketbol veya futbol fln oynarsınız ama kollarınızda bacaklarınızda güç yoktur. basket topunu atarsınız bırakın potaya yetişmeyi 2 adım önünüze falan düşer. ya da futbol oynarken topa vurursunuz gitmez. sıkıntılıdır bu da..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: -Wissy, 16 June 2003 02:17 tarihinde demiş ki: Ya da.. Kasma o kiz sana bakmaz.Yeni birini bul, takinti yapma..[hline]tHe Original fi$h® fazla takıntı yapmıyorumda aklıma geldikçe işteee..[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 epey komedi bitane vardı eskiden gorduum. o aralar olmeli ruyalar goruodum arada. bizim koridorda yuruyorum ama hafif ucarak fln, annem beni goruo " oglum nooldu sana boyle" fln diyo telas yapmıs. benim cvp " bilmioyrum ya olmusum "[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 evet efendim bu gecelik bukadar yarınki seansımızda gorusmek uzere esen kalın[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 3 kere öldüm diyen arkadaş, öldüğün an uyanmış olmalısın. çünkü rüyanda öldüğünü görürsen, beynin gerçekten ölmüş olduğunu algılayıp bir shutdown olayına gidiyo. ve harbi shutdown oluyosun yani ölüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: -Wissy, 16 June 2003 02:18 tarihinde demiş ki: said: Sam, 16 June 2003 02:17 tarihinde demiş ki: çok acayip rüyalar görürüm ama uyandıktan hemen sonra unuturum. fakat galiba en detaylısını birkaç yıl önce görmüştüm. 3,5 saatlik sinema filmi gibiydi, fantastik bir dünyadaki hiper karizma komutanın başından geçen olaylar, girdiği mücadeleler, uğradığı ihanetler, kurtulduğu durumlar filan bütün detayıyla vardı. sonu da çok ilginç bitiyordu ama hepsini unutmuşum, çok uzundu. bitip de uyandığımda kendimi bir sinema şaheseri izlemiş gibi hissettim, filme çekebilseydim george lucas gölgede kalırdı kesin.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Iddia ediyorum SW izlerken uyuyakaldin..[hline]tHe Original fi$h® benim rüyamı görsen sw serisi filan hava cıva kalırdı sana. :) satranç oynayan köpekler filan yok, tam manasıyla saga gibiydi. kahramanı için üzüldüğümü hatırlıyorum bayağı, ama içinde ben yoktum.. hep hatırladığım bir kabusum vardır ama göreli 10 yıldan fazla oluyor, klasik gerçi.. asansördeyim, yükselirken birden duruyor. sonra ezilmeye başlıyor yavaş yavaş. brrrr :hmm:[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 benimde 2-3 tane olmeli ruya vr aslıdna evet bi arkadas damdan atlıo bende arkasından ayagını tutuorum birlikte ucuyoruz ama tabi dusmeden uyanıorum[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 nese kaçtım ben yeter[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bi tane daha ,, Bir siyah at var sürekli benden kaçıyor apartmana giriyoruz eve giriyoruz balkondan fln atlıyo bende atladım ve uyandım ..[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 koltuk altlarimdan tutularak kadıköy civarlarında uçurulduğumu gördüm, beni tutana bakamıyordum ama sadece tuttuğunu hissediyordum. bi ara beni bıraktı, uçabildiğimi farkettim, sahile doğru uçtum, binaların tepesinde gezdim.. sonra yine beni tuttu o şey, uçurdu sonra evimin yakınlarına gelince beni bıraktı, düştüm ve aniden uyandım. [hline]bir de 4-5 yaşlarındayken rüyamda siyah, dikenleri olan bir yaratık görüyordum, rüyamdan uyanamıyordum ama çığlık atarak yataktan kalkıp evin içinde koşturmaya başlıyordum, bir keresinde kalkıp kapıyı tekmelemişim, beni uyandırdıklarında kapının önündeydim ayağım acıyordu. ama o yaşlardan sonra bir daha görmedim.[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ben rüyamda... rüyamı kontrol ediyodum çok komik olmuştu. Rüyamdaki ben rüyamı kontrol ediyodu, valla benim istediklerimi pek yapmıyodu rüyamda ki ben ama yaptıkları bazı şeylerde çok güzeldi. O gün rüyamda zaten paso hagi ile dolaşıyodum istediğim bir şeylerden biriydi...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Sam, 16 June 2003 02:17 tarihinde demiş ki: çok acayip rüyalar görürüm ama uyandıktan hemen sonra unuturum. fakat galiba en detaylısını birkaç yıl önce görmüştüm. 3,5 saatlik sinema filmi gibiydi, fantastik bir dünyadaki hiper karizma komutanın başından geçen olaylar, girdiği mücadeleler, uğradığı ihanetler, kurtulduğu durumlar filan bütün detayıyla vardı. sonu da çok ilginç bitiyordu ama hepsini unutmuşum, çok uzundu. bitip de uyandığımda kendimi bir sinema şaheseri izlemiş gibi hissettim, filme çekebilseydim george lucas gölgede kalırdı kesin.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam yaa hep komutan, lord, duk olunur ya da izlenir hep. neden kimse bir ciftci, kendi halinde mutlu bir gemici hede gormez/olmaz ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 "Insanin icindeki en buyuk durtu "ba$kalarindan ustun olma" durtusudur." demi$ Alfred Adler.. E tabii bir ciftci olarak gormek istemiyorsun sende kendini, bilincaltinda saolsun gerekeni yapiyor, lord ediveriyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 bir kere ruya basladi, boyle bir adanin tepelik bir yerindeyim tum adaya hakim. uzerimde kisa bir tunik var, ayagimda sandaletler var, boyle ipli, romalilarin giydigi gibi vaktiyle. atlantisteyim. siyah sacli bir gencim, ama ayni zamanda ruhen de genc biri oldugumu hissediyorum. aydinlik, parlak ortam, bir nevi tapinak gibi, bir bulusma yeri gibi bir yer burasi. etrafta tam goremedigim boyle benden hafif yuksekte ucan bazi adamlar var, bunlarin rahip gibi bilge gibi sahislar oldugunu hissediyorum. bir de ortada biseyler vardi, artik buyuk bir kristal gibi mi nasil bir seyse, sonra yer sarsilmaya basladi, adanin topragi catlamaya basladi, ben de icimden ve disimdan "kitalarin cokusu bu, zaman geldi" gibi birsey diyerek kosup kacmaya basladim can havliyle. sanki o olayin olacagi daha once hesaplanmis, kehanet edilmisti de, ben icsel olarak inanmiyordum pek ya da inanmak istemiyordum, ama basladiginda onceden ogrendigim icin neler olacagini ogrenmistim onceden. boyle bir ruyaydi bu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bi gun ruyamda patates tarlasinda bulmustum kendimi ve nasi guzel cips gibi (baharatli) kokusu bile geliyo gibi idi burnuma sonra uyandim birden bi baktim yerde duran cipse elimi carpmisin hepsi yere dokulmus sonra bide kola vardi oda onun ustune dokulmus benim annamadigim olay su neden sadece patatesi gordum ruyamda oysa kolada dokulmustu :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 okulda kıl oldugum bi cocuk vardı, ruyamda da o cocugu goruodum cekil onumden fln diyodum bu cekilmiodu gevrek gevrek guluyoru aptal seyler soluyodu fln birden sinirden tekme attım ama uatagımın yanındaki komidine tekme atmısım, 2 gun basamadım ayagıma :)[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 u arada ruyalarınızı siz kontrol edersiniz, uyuduunuzda hatırınızda kalırsa deneyin. ruyalar bilincalınızdaki istekler ve korkulara gore olusur. mesela cok sevdiginiz bi kız var, ama sizi hic sevmiyo, ruyanızda onu gordunuz diyelim, eger mudahale etmezseniz normal hayattaki gibi gelisir olaylar, ama eger dusunur ve kızla dolasmak istediginizi fln solerseniz ruyanızdaki kıza, sizinle seve seve gelir[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ulan ben ne rüyası cennete gitmiş gibi oluyom rüya görünce huriler hatunlar felan dolaşıyo etrafımda zuzuuzu nedir bu annamadım ben ama hayirlisi :)[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaihir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Dün tuhaf bir rüya gördüm, aslında rüya tuhaf değildi ama uyandığımda daha bir şaşırdım, evdeyim, kapıyı açıyorum ve evin girişinde büyük bir akrep var, kapıyıda arkamdan kapatmışım, yavaş yavaş bana doğru yürüyor ve ayağımı sokmaya başlıyor, ama öyle böyle değil, durmadan, birden uyandım ve uyandığımda kedimin yatağa çıkmış ayağımı ısırmakta olduğunu gördüm :)[hline]Gwaihir,the Windlord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bende bikere ruyamda akrep gormustum, yasdtıgımın altından akrep cıkıyodu, hemen zıpladım ve babama soledim ama uyanınca farketmedimki ben ruyamdaki evde degilim, babamları flnn uyandırdım ama bibok cıkmadı tabi yataktan hehh. 3 sene once fln arkadaslarla kaldıgıız bi otelde bodrumda 4 kisiyiz, ben ve arkadasımın kardesi uyuo ( herkez yasıt ) dier 2 si kalkmıs tavdan bi orumcek bulmuslar benim kafama atıolar. allan belaları ya. 2 saat onu aradım, sora buldum attım onların kafasına[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 anlatırsam kitlerler burayi wallaha... ............:-))[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 rüyamda sevip de karşılık bulamadığım bi kızı ......[hline]Chem mesaj atma! --- Sorucu, 13 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Bu error u vermesinin nedeni bir hata olması. Şimdiden rica ederim...... Sorucu, 13 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Abicim dünyadan haberin yok error HATA demek. --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Dagger, 16 June 2003 11:56 tarihinde demiş ki: rüyamda sevip de karşılık bulamadığım bi kızı ......[hline]Chem mesaj atma! --- Sorucu, 13 June 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Bu error u vermesinin nedeni bir hata olması. Şimdiden rica ederim...... Sorucu, 13 June 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Abicim dünyadan haberin yok error HATA demek. Aynı şey banada oluyo ama benim en garip rüyam bir 3D düzlemin üzerinde rengini anlatamayacağım cisimler bana saldırıo yapışıolar parçalara ayırıyorlar yavaşça yukarı doğru kaçmaya çalışıyorum ama kollarıma bir kuvvet gelmiyor yukarı çıktığımda o yeşil cisimlerin en büyüğünü görüyorum ama o benden kaçıyo kaçtıkça kaçıyo ellemeye çalışıyorum tam o sırada cisim bir elmasa dönüşüo ve ellerim onun içinde kalıo , aşadaki cisimler gelip içine alıo beni sonrada bitio :) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] [hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bende hoşlandığım bi kızla okulun yemekhanesinde yemek yiyorum 2 kere yer deistirioz 2sindede yanıma oturuo tam yemegim bitmis kalkarken diyor yemek masasının üstündeki öğretmenin dergilerini öğretmenin bagajına koyar mısın diye(puahah bu ne ya) bende nasi koycam diorum oda iyi yapmazsan yapma ben yaparım dio bende tamam tamam yapcam die ısrar ediyorum ben yapıyorum isi sora uyanıyorum bunun anlamı ne doktor bey[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar