Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

450$'lık donanım kazanmıştım

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Buymuş konsollar fistan

>> 1. Sega Master System
>>
>> 2. Amiga 500
>>
>> 3. Sega Saturn
>>
>> 4. Mattel Intellivision
>>
>> 5. Sega Mega Drive 1 (Genesis)
>>
>> 6. Sega Mega Drive 2
>>
>> 7. Super Nintendo Entertainment System (SNES)
>>
>> 8. Amstrad CPC
>>
>> 9. Atari 600XL
>>
>> 10. Atari VCS 2600
>>
>> 11. Commodore 64
>>
>> 12. ZX Spectrum
>>
>> 13. Nintendo Entertainment System (NES)
>>
>> 14. Nintendo 64[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun arkadaşlar, tebrikleriniz beni motive etti. Birkaç şey daha kazanmak istiyorum şimdi.

Level forumuna üye olanlar şu konuda isyan çıkarsınlar, hadi bakayım göreyim sizi.
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 29 Mayıs 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek kazandığım benimde cheetos un kampanyası vardı sega veriyolardı 3 tane yolladıydım 2 tanesine çıkmıştı vermişti elemanlar ha :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 29 Mayıs 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
Benim soru o kadar zormuş ki 1 hafta cevap gelmez diye düşünmüşler ama 1 saat sonra cevabı yolladım :D

ee ne de olsa silphatossun, paticiğin yüzakı :-P,
sen bilmiycen de biz mi bilicez :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ben kutu coca-cola'nın açma halkasındaki şifreyi gönderdim 50. kişi oldum kulaklıklı radyo kazandım fakat halkayı kaybettim.
geçen yine gönderdim 5. kişi oldum 25 kontör kazandım ne gelen var ne giden 1 hafta oldu.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 29 Mayıs 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
1- 14 tane konsolun ne olduğunu dergi çıktından 1 saat sonra bildim ve mail attım. İlk attığım için kazandım.
2- kullancam
3- yorumsuz
4- yok sana

Hala alamadım ama ya ramleri. Tuğbek Ölek bingo diye mail attı geçen ay sonra nasıl alacam geleyim mi diye 10 küsür mail attım cevap yok. Artık baskın zamanı gelmiştir!

hayırlı olsun tepe tepe kullan.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 30 Mayıs 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
ben kutu coca-cola'nın açma halkasındaki şifreyi gönderdim 50. kişi oldum kulaklıklı radyo kazandım fakat halkayı kaybettim.
geçen yine gönderdim 5. kişi oldum 25 kontör kazandım ne gelen var ne giden 1 hafta oldu.

o kontörler geglio ya. bana geldi yani hatta bide arkdaşıma geldi. başka bilmiom[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...