sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Tabu ( var ya intertoy'un oyunu) işte onu kovaladım 2 ay sırf inadımdan :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Annemin kredi kartında birikmiş puanlarla Tabu istedik Denizbank göndermedi. Tabudan kırptı şimdi Tüpraş ihalesine giriyo..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Buymuş konsollar fistan >> 1. Sega Master System >> >> 2. Amiga 500 >> >> 3. Sega Saturn >> >> 4. Mattel Intellivision >> >> 5. Sega Mega Drive 1 (Genesis) >> >> 6. Sega Mega Drive 2 >> >> 7. Super Nintendo Entertainment System (SNES) >> >> 8. Amstrad CPC >> >> 9. Atari 600XL >> >> 10. Atari VCS 2600 >> >> 11. Commodore 64 >> >> 12. ZX Spectrum >> >> 13. Nintendo Entertainment System (NES) >> >> 14. Nintendo 64[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sağolun arkadaşlar, tebrikleriniz beni motive etti. Birkaç şey daha kazanmak istiyorum şimdi. Level forumuna üye olanlar şu konuda isyan çıkarsınlar, hadi bakayım göreyim sizi. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 29 Mayıs 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tek kazandığım benimde cheetos un kampanyası vardı sega veriyolardı 3 tane yolladıydım 2 tanesine çıkmıştı vermişti elemanlar ha :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Tuğbek Ölek'in kayınçosu, teyzesinin komşusu, ilkokuldan sıra arkadaşı, komutanı, episode 3'de biletini kesen çocuk falan yok mu forumlarda, şunu dürtün bi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 off keşke benimde öyle bir canavarım olabilse :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: SilphatosIce_, 29 Mayıs 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Benim soru o kadar zormuş ki 1 hafta cevap gelmez diye düşünmüşler ama 1 saat sonra cevabı yolladım :D ee ne de olsa silphatossun, paticiğin yüzakı :-P, sen bilmiycen de biz mi bilicez :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 almanda sorun olursa genç, bizim elemanları yollarız level binasına. tabi ufak bir pay da alırız kendimize senin mallardan ama o da bizim payımız olsun, di mi ? -çek senet mafyası mode on-[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Doğru tabii bonec, siz mi bileceksiniz ben dururken pehh :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 silph kazanmanın verdiği hazda bir ödüldür :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ne hazı ne ödülü yaaa :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben kutu coca-cola'nın açma halkasındaki şifreyi gönderdim 50. kişi oldum kulaklıklı radyo kazandım fakat halkayı kaybettim. geçen yine gönderdim 5. kişi oldum 25 kontör kazandım ne gelen var ne giden 1 hafta oldu.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bene power turkten helıcopter kazanmıştım ne arıyan war bıda ne soran kullıyen yalan:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 lan hayatımda kazanamadım kibrit kutusu bıle bu tur kampanyalardan. Ne şans varmıs mıllette be[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 black +1 bahtsız bedevi modu...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 lvl sabo ya atsanıza msg[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben lvl dan bişi kazanmadımda sabo'ya bi msj atiim ben kazandım göndermediniz falan diyim bakalım ne dicek hehhe[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hiyayt noluyo burda olay ne biri özetlesin çok üşendim okumaya =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sliphatos levelden bişiler kazanmış 1 ay geçmiş alamamışta...[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 lol bu sabo okumuştur da zaman kazanmak için okumamış gibi davranıyodur=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: SilphatosIce_, 29 Mayıs 2005 18:58 tarihinde demiş ki: 1- 14 tane konsolun ne olduğunu dergi çıktından 1 saat sonra bildim ve mail attım. İlk attığım için kazandım. 2- kullancam 3- yorumsuz 4- yok sana Hala alamadım ama ya ramleri. Tuğbek Ölek bingo diye mail attı geçen ay sonra nasıl alacam geleyim mi diye 10 küsür mail attım cevap yok. Artık baskın zamanı gelmiştir! hayırlı olsun tepe tepe kullan.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Angelus, 30 Mayıs 2005 13:58 tarihinde demiş ki: lol bu sabo okumuştur da zaman kazanmak için okumamış gibi davranıyodur=) ahah kesin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Angelus, 30 Mayıs 2005 13:58 tarihinde demiş ki: lol bu sabo okumuştur da zaman kazanmak için okumamış gibi davranıyodur=) lolipop[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Fistan, 30 Mayıs 2005 02:28 tarihinde demiş ki: ben kutu coca-cola'nın açma halkasındaki şifreyi gönderdim 50. kişi oldum kulaklıklı radyo kazandım fakat halkayı kaybettim. geçen yine gönderdim 5. kişi oldum 25 kontör kazandım ne gelen var ne giden 1 hafta oldu. o kontörler geglio ya. bana geldi yani hatta bide arkdaşıma geldi. başka bilmiom[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar