Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlock Talent template şeyi

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Horde'nin üstüne düşemez mi bu? Hehehehe.
Burdaki tek human warlock ben miyim yoksa? =J
Ben karar verdim, lvl 60a kadar hangileri daha cazip geliyorsa o talentlere puan vereceğim, lvl 60 olunca da burdan bir templateyi seçip yerleştireceğim.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle söyleyelim, demonology talent'i yeni patch ile biraz aktifleştiriliyor ancak yine de pek faydalı olacağını düşünmüyorum. Çoğu pet, level 60'dan itibaren işlevsiz hale geliyor. Örneğin Voidvalker'i ne Pvp'de ne de dungeon'larda kullanamazsınız. Tank olabilmek için artık çok küçük.
Yanınızdan ayırmamanız gereken şey, invis olmuş bir Succubus.
Yeni patch'in listesinde Warlock bölümünde 30 satır görebilirsiniz ancak bir işe yaradığını söyleyemeyeceğim.. Keşke aksini iddia edebilen çıksa.
Bir warlock olarak en fazla işkence çeken karakterdim zamanında ancak şimdi rahatım ve en sağlam karakterlerden biri olduğumu düşünüyorum. Tek belalım, shadow priest...
Talent'lere gelince, Affliction & Destruction kombinasyonu değişilmez. Shadowburn en şekil büyülerinizden, değerini bilin..
INFERNAL, hala işlevsiz.. Haksızlık etmek istemem ama master'ini öldürebilen petlerden biri. Ne de olsa bir de Doomguard'ımız var. =) Meydanlara salabilirsiniz infernalizi ancak ne kadar yarar sağlar muamma.
Gerek warlock forumlarında gerekse player'lar arasında tartıişılan konu, soulshard'lar. Çantaları dolduran iğrenç şeyler. Yeni patch ile artık player'lardan da alabilmeniz güzel ancak bu da yeterli değil.
WOW'da warlock temsilcimiz Eyonix cidden bizi temsil edemiyor.

Hala petler kayboluyor. Hala özel soulshard çantası eklenmedi. Hala petler improve edilmedi. Yine mük gibi ortadayız =)
Tanrı sonumuzu hayyır eylesin ==)
Tüm warlock'lara kolaylıklar =)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

soulshard olayını 5erli stacklar halinde yapmayı koysalar çok iyi olur.

ya da pet olayını geliştirseler. peti kontrol etmek, biraz uzaklaştığında kaybolmasını engellemek zor. bir partyle koşarken bir bakıyorum geride kalmış yokolmuş vs.
boşu boşuna soulshard harcıyıp duruyorum.

hunter'ların pet kontrolü gibi besleme, geri çağırma gibi şeyler de olsa şahane olurdu. dilirtmeye gerek yok, sadece uzaklaşınca kaybolan peti geri çağırsak da yeter.
böyle çok işkenceli oluyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

gelecek pet te soulshardlarla ilgili hiç bi halt yok heyecanlanmayın , kaybolan petinde önüne geçmiyolar sadece daha hızlı koşmasını sağlamışlar ama artık herkesten shard gain edebilecez playerlar dahil bu iyi bişey bu arada mrk edenelr için ahan da talent

Affliction Talents (7 points)

Improved Corruption - 5/5 points
Reduces the casting time of your Corruption spell by 2 seconds.

Improved Life Tap - 2/2 points
Increases the amount of Mana awarded by your Life Tap spell by 20%.

Demonology Talents (8 points)

Improved Imp - 3/3 points
Increases the effect of your Imp's Firebolt, Fire Shield, and Blood Pact spells by 30%.

Demonic Embrace - 5/5 points
Increases your total Stamina by 15%, but reduces your total Spirit by 5%.

Destruction Talents (36 points)

Improved Shadow Bolt - 5/5 points
Your Shadow Bolt critical strikes increase the next 4 sources of Shadow damage dealt to the target by 20%.

Bane - 5/5 points
Reduces the casting time of your Shadow Bolt and Immolate spells by 0.5 seconds.

Shadowburn - 1/1 point
Instantly blasts the target with 87 to 99 Shadow damage. Requires 1 Soul Shard. If the target dies from Shadowburn, and yields experience, the caster gains a Soul Shard.

Devastation - 5/5 points
Increases the critical strike chance of your Destruction spells by 5%.

Improved Lash of Pain - 2/2 points
Reduces the cooldown of your Succubus' Last of Pain spell by 6 seconds.

Intensity - 2/2 points
Gives you a 70% chance to resist interruptiong caused by damage while channeling the Rain of Fire or Hellfire spell.

Destructive Reach - 2/2 points
Increases the range of your Destruction spells by 20%.

Ruin - 1/1 point
Increases the critical strike damage bonus of your Destruction spells by 100%.

Improved Immolate - 5/5 points
Increases the initial damage of your Immolate spell by 25%.

Pyroclasm - 2/2 points
Gives your Rain of Fire and Hellfire spells a 26% chance to stun the target for 3 seconds.

Inferno - 5/5 points
Increases the damage done by your Fire spells by 10%.

Conflagrate - 1/1 point
Ignite a target that is already afflicted by Immolate, dealing 197 to 251 damage and consuming the Immolate spell.[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Sosyal ağlarda paylaş

Eyonix'e sunduğumuz Demonic Call fikri sizce kötü mü?
Hunter'lar nasıl petlerini ıslıkla çağırabiliyorsa Warlock'lar da demonic call gibi bir özellikle çağırabilirler. Kaybolmasını önleyemiyorlarsa bunu yapabilirler en azından.
Soulshard ile ilgili hala bir çalışma yok. 1.5 patch'inde gelenler yalan.
Player'lardan alabilmemiz güzel oldu sadece.[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana destr. a vermek çok saçma geliyor.Yani öyle anlık dmg. olsun ısteseydim mage açardım.[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...