Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grip Sorunsalı

Prawler

Öne çıkan mesajlar

asi mevsimi gecti artik . grip virusu vucuda girmeden once yaptirmak lazim asiyi yoksa ters etki gosteriyor asi oldugun gibi dogru yataga . gerci grip mevsimi tam gelmedi daha ama salgin yonundeki bilgiyi dikkate alip soyledim ^^ .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

burunlar $elale misali,boğaz ağrısı,$iddetli öksürük ve göğsünün ağrıması... gripe benzemiyor ama ben $uan bu durumu ya$ıyorum heh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya geçen sene olmuştum ben grip aşısı, tam olarak hasta olmuyorsun ama yine bir şekilde etkisini kırgınlık olarak gösteriyordu. Yani ateşin 39 lara çıkmıyor ama sürekli bir bitkinlik falan hissediyordum. Bu nedenle aşı falan olmamaya karar verdim.
Kesinlikle C vitamini eksik etmeyin, gerek tablet gerekse meyve olarak mutlaka edinin, çok önemli.[signature][hline]Let's sing the Bards song
Sosyal ağlarda paylaş

gene ayni sekilde hasta olduktan sonra c vitamini almayin . virusun hucre duvarini guclendiriyor antibiyotik tarzi ilaclarin etki etmesini guclestiriyor .

yani kisaca hasta olmadan once nasil onlem aliyorsaniz alin hasta olduktan sonra ya da virusu kaptiktan sonra yapacaklariniz - uzman hekim tavsiyesi haric - genelde hastaligin seyrini agirlastirir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 30 Eylül 2004 14:28 tarihinde demiş ki:
Birde eskilerin methodları vardır. 2 aspirin iç,

gripken sakın aspirin almayın . Reye sendromuna neden oldugu hatirlarsaniz 2-3 sene once ortaya cikmisti . bu reye sendromu dedikleri seyde pis hastalik karacigeri iflasa surukluyor beyinde odem olusturuyor ve olumcul bir hastalik .

aspirin diyip gecmeyin doktora sormadan ilac icmeyin . oha super slogan oldu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 30 Eylül 2004 12:32 tarihinde demiş ki:
gerçekten de çok önemli bir problem bu. Ben de afedersiniz balgamlı öksürmeye başladım hafif te burnum akmaya başladı. İnşallah ilerlemez

Benimki de öyle başlamıştı serdar sonra hapşurmaya başlıycaksın sonra ateşin çıkacak yaşasın kötülük

Aşı da olamıyorum fobim var =)[signature][hline]
Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
Sosyal ağlarda paylaş

İğne veya herhangi bir metal vücuduma girdiği anda baygınlık geçiriyorum valla o yüzden pek yaptırmak yanlısı değilim de lazım cidden bi şekil bulup yaptırıcam sanırım artık çünkü bu grip ölümcülmüş öyle diyorlar[signature][hline]
Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c
Sosyal ağlarda paylaş

çin'den yada japon'yadan gelecek olan salgın gribi çok tehlikeli olacakmış öyle bi açıklama yapıldı hatta çocukların ve 65 yaş üstü olanlara devlet tarafından aşı yapılacakmış.Çok tehlikeli ve ölümcül olabilme ihtimalı varmış ona göre önemlinizi alın anacımm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...