Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Merhabalar, Şimdi bir grip salgını başlamış. Çünkü çevreme bi baktım kuzenim ve arkadaşlarımdan bazıları bu salgına yakalandılar. Hasta oldu hepsi aman dikkatli olun dedim.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi bu ara aşı olmak lazım[signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 gerçekten de çok önemli bir problem bu. Ben de afedersiniz balgamlı öksürmeye başladım hafif te burnum akmaya başladı. İnşallah ilerlemez[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 asi mevsimi gecti artik . grip virusu vucuda girmeden once yaptirmak lazim asiyi yoksa ters etki gosteriyor asi oldugun gibi dogru yataga . gerci grip mevsimi tam gelmedi daha ama salgin yonundeki bilgiyi dikkate alip soyledim ^^ .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 e bende daha virüs yok şimdi eczaneye gidip aşı olsam?[signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 olmadigini nerden biliyorsun ? gerci olun tabii daha salgin mevsimi baslamadi . buyuk ihtimak yoktur :D [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 30 Eylül 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 burunlar $elale misali,boğaz ağrısı,$iddetli öksürük ve göğsünün ağrıması... gripe benzemiyor ama ben $uan bu durumu ya$ıyorum heh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 en sevmediğim şeydir ya kendini bir halsiz hissetmeye başlıyorsun orada deli oluyorum.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ya geçen sene olmuştum ben grip aşısı, tam olarak hasta olmuyorsun ama yine bir şekilde etkisini kırgınlık olarak gösteriyordu. Yani ateşin 39 lara çıkmıyor ama sürekli bir bitkinlik falan hissediyordum. Bu nedenle aşı falan olmamaya karar verdim. Kesinlikle C vitamini eksik etmeyin, gerek tablet gerekse meyve olarak mutlaka edinin, çok önemli.[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Grip aşısı olduğunda geçen seneki viruslere karşı bağışıklı oluyorsun yani hafifi atlatıyorsun gribi ama yeni viruslere karşı etkisiz. Her zaman sıcak suya bol limon en iyi grip aşısıdır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 gene ayni sekilde hasta olduktan sonra c vitamini almayin . virusun hucre duvarini guclendiriyor antibiyotik tarzi ilaclarin etki etmesini guclestiriyor . yani kisaca hasta olmadan once nasil onlem aliyorsaniz alin hasta olduktan sonra ya da virusu kaptiktan sonra yapacaklariniz - uzman hekim tavsiyesi haric - genelde hastaligin seyrini agirlastirir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 uzun zamandır hasta olmuyorum haa aman askere gitmeden kendime dikkat edeyım yaa[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 O salgına bende yakalandım off 2 haftadır geçmedi[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Umarım yakalanmam. Birde eskilerin methodları vardır. 2 aspirin iç, kaynar banyoya gir ve yatağa yatıp deli gibi terle.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bende şimdilik bisi yok da her sene kesin gelir bana bi ara dikkatli olmak lazım. Kendinize dikkat edin :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Absolut, 30 Eylül 2004 14:28 tarihinde demiş ki: Birde eskilerin methodları vardır. 2 aspirin iç, gripken sakın aspirin almayın . Reye sendromuna neden oldugu hatirlarsaniz 2-3 sene once ortaya cikmisti . bu reye sendromu dedikleri seyde pis hastalik karacigeri iflasa surukluyor beyinde odem olusturuyor ve olumcul bir hastalik . aspirin diyip gecmeyin doktora sormadan ilac icmeyin . oha super slogan oldu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Prawler, 30 Eylül 2004 12:32 tarihinde demiş ki: gerçekten de çok önemli bir problem bu. Ben de afedersiniz balgamlı öksürmeye başladım hafif te burnum akmaya başladı. İnşallah ilerlemez Benimki de öyle başlamıştı serdar sonra hapşurmaya başlıycaksın sonra ateşin çıkacak yaşasın kötülük Aşı da olamıyorum fobim var =)[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Aşısı aşıdan sayılmaz bile korkmayın. Bit kadar bi iğnesi var hissetmiyorsunuz battığını bile. Zaten 2.8 saniyede falan bitiyor bütün olay.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 İğne veya herhangi bir metal vücuduma girdiği anda baygınlık geçiriyorum valla o yüzden pek yaptırmak yanlısı değilim de lazım cidden bi şekil bulup yaptırıcam sanırım artık çünkü bu grip ölümcülmüş öyle diyorlar[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 çin'den yada japon'yadan gelecek olan salgın gribi çok tehlikeli olacakmış öyle bi açıklama yapıldı hatta çocukların ve 65 yaş üstü olanlara devlet tarafından aşı yapılacakmış.Çok tehlikeli ve ölümcül olabilme ihtimalı varmış ona göre önemlinizi alın anacımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Ortaokul 1'den beri hiç hasta olmadım, olmamda.. Erkek adam hasta olmaz hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Kaan ya senden kaptım hastalığı yada gündekilçiden. Annem geldi bu akşam, hasta değil, nasıl uyuz oldum anlatamam hah.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Benden kapmışındır gündelikçinin günahını alma =)[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Benim masanın üstündeki selpakları sen biliyorsun[signature][hline] Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar