Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok sinirliyim

Dingaer

Öne çıkan mesajlar

Of ya ben ailemi görcem diye eve geliyorum daha ilk beraber yediğimiz yemekte benle kavga ediyolar of ya of çıldırcam acayip sinirlendim ya pati ailesi yarım lütfen azaltalom benim şu siniri ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

abi ergenlik çağı değil uzak yoldan da gelmedim istanbuldan yalovaya geldim ama ne biliyim sinir oluyorum şimdi geldiler özür diler gibi yaptılar düzeldi gibi aramız bi dahaki yemeğe saklıyoruz öbür kavgamızı işte böle geçiyo ama arada bir tak ediyo o zaman da paticiğe başvuruyorum sagol patiler sizin gibi dostlar yok dünyada[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Sosyal ağlarda paylaş

en gusel tatiklerden biri nedir biliyormusun arkadaşım hep onu kullanırım sahsen

kafa salla paso arada bir "he he" de geç odana tıkın aç bilgisayarını yavastan kulaklıgını tak ac slayer - angel of death / olmadı slayer - south of heaven tamamdırrr rahatına bakk :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

kavga etmek istes bir eylemdir, karsilikli yapilir. Tüm hatayi karsindakilerde arama ve sakin ama sakin hap gibi sacma seylerle olayi unutmaya kalkma, müzik acip duymayarak gecistirme de. Konus, gerekirse kavga et ama olayi cöz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 27 Mayıs 2005 04:57 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 27 Mayıs 2005 04:56 tarihinde demiş ki:
yada kız arkadas bul :)

Sonra neden hardcore...

harcore a nolmuş :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...