Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Of ya ben ailemi görcem diye eve geliyorum daha ilk beraber yediğimiz yemekte benle kavga ediyolar of ya of çıldırcam acayip sinirlendim ya pati ailesi yarım lütfen azaltalom benim şu siniri ya[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Uzak yoldan mı geldin? Sakin ol da anlat biraz[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 doktora git sakinleştirici ilaçlar var. ergenlik cagındaysan normaldir derim.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nois Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 olayı pk anlamadım ama yinede kafana takma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sakin olmak lasım,uyumak lasım arada yemek yemek flnda lasım tabi..[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi ergenlik çağı değil uzak yoldan da gelmedim istanbuldan yalovaya geldim ama ne biliyim sinir oluyorum şimdi geldiler özür diler gibi yaptılar düzeldi gibi aramız bi dahaki yemeğe saklıyoruz öbür kavgamızı işte böle geçiyo ama arada bir tak ediyo o zaman da paticiğe başvuruyorum sagol patiler sizin gibi dostlar yok dünyada[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sen yemeğini ye sadece alttan al eheh[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 al yemegini oturma odasında ye tartosmada cıkmaz mis gibi :) oh[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 en kral çözüm.. 1kutu atarax aralıksız yutulur..ne sinir ne dert ne aile.. ohh..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 en gusel tatiklerden biri nedir biliyormusun arkadaşım hep onu kullanırım sahsen kafa salla paso arada bir "he he" de geç odana tıkın aç bilgisayarını yavastan kulaklıgını tak ac slayer - angel of death / olmadı slayer - south of heaven tamamdırrr rahatına bakk :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Odana cekil yoklarmıs gibi davran, hatta odana gelip rahatsız ederlerse ölü taklidi yap.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ölü taklidi oha ocuk daha yeni gelmiş :)[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sakin olmaya çalış abi.Ailenle konuş eger cozum yolu bulamazsan[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 takma,tatlı birşeyler ye camı aç az hava al,uyu geçer..[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iç hoca al 3 bira iç sonra da yat uyu[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 kavga etmek istes bir eylemdir, karsilikli yapilir. Tüm hatayi karsindakilerde arama ve sakin ama sakin hap gibi sacma seylerle olayi unutmaya kalkma, müzik acip duymayarak gecistirme de. Konus, gerekirse kavga et ama olayi cöz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sagolun gerçekten fikirler güzel bakalım hangisini uygulayacağım karşılıklı konuşma ve bira(:)) mantıklı gelenleri bakalım[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 da konu neydi onu anlamadım. ailenle kavga etmişsin de nedir ne değildir onları da açıklasaydın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yarın resim finalimiz var ondan bu yüzden gergina rkadaş hehe :) yarın nevizade yaparız baba takma sen kafana :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 msn e alsaydık sizi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 "mazluuuuuuum. mazlumu getirin bana mazluuuuuuuuuum" gib ibişi mi sendeki bu sinir?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sigaraya basla .... . MA benim gibi etrafi yumrukla yada kız arkadas bul :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 04:56 tarihinde demiş ki: yada kız arkadas bul :) Sonra neden hardcore...[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Mayıs 2005 04:57 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 27 Mayıs 2005 04:56 tarihinde demiş ki: yada kız arkadas bul :) Sonra neden hardcore... harcore a nolmuş :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nevi iyi olur da bugün festivale gitcem orda rahatlarım artık e diyelim[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar