Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticiğin uzun bir sure kapalı kalmasından sonra tekrar acıldıancak sizce eski populerliğini koruyormu?gördüğüm kadarıyla eski akıcılığı online ki$i sayısı fazlalığını göremiyorum.[signature][hline]S.Wraith in Nebula
Mesaj tarihi:
: (((((((((((((((((((((((((((((((([signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Mesaj tarihi:
online kişi sayısı önemli diil bence, seviye düşmesin yeter.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
normal şartlarda bir aya kalmaz eski haline dönerdi ama şimdi tatil faktörü var

tabi herkes tatilde bilgisayar başında olur mu o ayrı bir muamma[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
evet hadi oturup neden daha cok kisi online olmuyor diye ağıt yakalım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
Bence boyle cok daha iyi =) Kapanmadan bikac ay once giderek kotu oluyodu pati, 2-3 aylık ara cok iyi geldi aslında. Kaliteli kesim sabırla acılmasını bekledi ve burda zaten, ama leet kesim bu araya dayanamadı gidip bulasıcak baska forumlar buldular kendilerine.

Aslında bekleme kısmı zor olmasa arada bi boyle ara verelim dicem yaz tatillerinde mesela kapanabilir pati =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 31 Mayıs 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
aman o leet kesim geri dönmesinde..

L33t kedim bir yere gitmedi ki. Paticik.com bölümünde bile etken oldular hatta...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
daha ne olcak ki anlamadım ki... eskiden de böyle değil miydi?

yoksa topic açmış olmak için mi açılıyor böyle topicler?
"paticik yokken ne yaptınız?" "paticik kapalı kalırken düşünceleriniz?" "paticik kapalıyken nereye gittiniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" vs vs vs...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
daha ne olcak ki anlamadım ki... eskiden de böyle değil miydi?

yoksa topic açmış olmak için mi açılıyor böyle topicler?
"paticik yokken ne yaptınız?" "paticik kapalı kalırken düşünceleriniz?" "paticik kapalıyken nereye gittiniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" vs vs vs...

alındım =([signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
Kimse kimseye haber vermesinde açıldı die=).Hatırlayanlar bulsun hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
hehe hastayım yaw[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
insan bi mail atar. her kullanicinin mail hesabi war ellerinde. bi de az biraz ara yuz degistirselermis keske. farkli bi gorunum beklerdim ben bu kadar aradan sonra. yeni bir baslangic icin iyi olurdu kanimca[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
  • Yeni Oluştur...