stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paticiğin uzun bir sure kapalı kalmasından sonra tekrar acıldıancak sizce eski populerliğini koruyormu?gördüğüm kadarıyla eski akıcılığı online ki$i sayısı fazlalığını göremiyorum.[signature][hline]S.Wraith in Nebula
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 : (((((((((((((((((((((((((((((((([signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence iyi :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :-?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 online kişi sayısı önemli diil bence, seviye düşmesin yeter.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 iyi böyle[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 normal şartlarda bir aya kalmaz eski haline dönerdi ama şimdi tatil faktörü var tabi herkes tatilde bilgisayar başında olur mu o ayrı bir muamma[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 PV=nRT[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şu anda online 300 kişi var. dün gece saat 4te 155 kişi idi. pazartesi gecesi için kötü bir sayı değil sanırım?[signature][hline]En refresh | Rakipsiz
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aman o leet kesim geri dönmesinde..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet hadi oturup neden daha cok kisi online olmuyor diye ağıt yakalım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bence boyle cok daha iyi =) Kapanmadan bikac ay once giderek kotu oluyodu pati, 2-3 aylık ara cok iyi geldi aslında. Kaliteli kesim sabırla acılmasını bekledi ve burda zaten, ama leet kesim bu araya dayanamadı gidip bulasıcak baska forumlar buldular kendilerine. Aslında bekleme kısmı zor olmasa arada bi boyle ara verelim dicem yaz tatillerinde mesela kapanabilir pati =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StRencher, 31 Mayıs 2005 21:35 tarihinde demiş ki: aman o leet kesim geri dönmesinde.. L33t kedim bir yere gitmedi ki. Paticik.com bölümünde bile etken oldular hatta...[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 daha ne olcak ki anlamadım ki... eskiden de böyle değil miydi? yoksa topic açmış olmak için mi açılıyor böyle topicler? "paticik yokken ne yaptınız?" "paticik kapalı kalırken düşünceleriniz?" "paticik kapalıyken nereye gittiniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" vs vs vs...[signature][hline]Beş Hececiler
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bncede eski halinde bana gore paticik... yada bana ole gelio...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Bonecrusher, 31 Mayıs 2005 21:45 tarihinde demiş ki: daha ne olcak ki anlamadım ki... eskiden de böyle değil miydi? yoksa topic açmış olmak için mi açılıyor böyle topicler? "paticik yokken ne yaptınız?" "paticik kapalı kalırken düşünceleriniz?" "paticik kapalıyken nereye gittiniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" vs vs vs... alındım =([signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Gothic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Fistan Abim Kim Kırdı Senin O Güzel Kalbini Söyle ben Özelden Alırım İfadesini[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!![иєтωσяк тєяяσяιzм]
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kimse kimseye haber vermesinde açıldı die=).Hatırlayanlar bulsun hehe[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 database çatladı ötesimi var =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 doğaldır hehe =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hehe hastayım yaw[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
ReBeL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 insan bi mail atar. her kullanicinin mail hesabi war ellerinde. bi de az biraz ara yuz degistirselermis keske. farkli bi gorunum beklerdim ben bu kadar aradan sonra. yeni bir baslangic icin iyi olurdu kanimca[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 az olsun öz olsun[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Pardon online kişiler nereden gozukuyor ben göremedim de :=)[signature][hline]~®âi ~
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 gözükmüyor millet gizlilik hede hödö dedi bi ara ondan yok[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben
Öne çıkan mesajlar