Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 darth vadır değil de başka biri olsaydı scannersızlıktan biraz yamuk yumuk çıkmış ama, yine de güzel derdim. eh derdim. ama bu darth vader ise, cık, olmamış:) ayrıca penguen kapağındaki vader ile alakasını çözemedim. said: sidd, 28 Mayıs 2005 01:18 tarihinde demiş ki: penguen'in bu haftaki sayısının kapağına bakılıp çizilmiş sanırım. adamlar uraşmış güzel güzel çizmiş. sen napmışsın kopya çekip adamların çizdiği şeyi mahfetmişsin. yapma böle şeyler [signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Zopik, 28 Mayıs 2005 20:35 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 28 Mayıs 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Hadi yedik diyelim tarama olayını, baştan sonra ösnesiz bi calışma olmuş. bence sen boyun kısa diye çekemiyosun. ondan böyle yapıyosun :-p boyu kısalara laf yok :-p[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Zopik, 28 Mayıs 2005 20:35 tarihinde demiş ki: said: Cuce, 28 Mayıs 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Hadi yedik diyelim tarama olayını, baştan sonra ösnesiz bi calışma olmuş. bence sen boyun kısa diye çekemiyosun. ondan böyle yapıyosun :-p obiwandan uzun yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 [Bu mesaj Zopik tarafından 29 Mayıs 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Puhahaha dart vedir neysede o ekmek olayı aklıma geldikçe koltuktan düşüyorum harbi :D:D:D:D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 daha öncede bir çalışmanı koymuştun, muhabbet aynı kıvamda. nacize önerim 1-scanner al 2-scanner alma, keza eleştirilerle barışık ol 3-scanner alma, çalışmalarını koyma.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 siz olayı anlamamışsınız. halen crop'dan, özenden bahsediyorsunuz. bırakın allah aşkına.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: obacan, 29 Mayıs 2005 01:54 tarihinde demiş ki: Puhahaha dart vedir neysede o ekmek olayı aklıma geldikçe koltuktan düşüyorum harbi :D:D:D:D ne ekmegi be[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Elvynci, thelegbra ilk sayfanın sonunda attı posttaki resim varya :) işte bizim bi ekmek hastası arkadasımız vardı...[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 elvynci ne be oglanci gibi. ayrıca ben turumun tek ornegiyim :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 eserimi koyup ismimi vermemişsiniz. bizimle merkeze kadar geleceksiniz.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: thelegbra, 28 Mayıs 2005 03:49 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=95393 bu darth vaderda lanet mi vardır nedir, bu başlığın akıbeti de diğeri gibi olacak sanırım :D Çizen arkadaş 100 kilo 1.90. Söyliyeyim. Böbrek sokağa kadar gidip gelirsiniz.[signature][hline]g3nk. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 30 Mayıs 2005 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 haha :) lütfen, linki de verdim.. yoksa ekmek çalışmasına kesinlikle diğerinden çok saygımız var. şaka bir yana gereksiz başlığı yukarıda tutuyoruz geyik ile..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 maskesi fena olmamış, ama belden aşağısı çok özensiz olmuş gibi geldi bana. ayrıca kılıç çok kötü durmuş, boyu kısa olmuş. bir de sağ kolu hiç belli olmuyor vader abimin. bunlar önemli değil de, aceleye getirilmiş izlenimi verdi bana. çok özensiz çalışmışsın. şöyle özene bezenei zamanını harcayarak çizmeni öneririm. daha güzel çizebilirmişin gibi gözüküyor burdan.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya amaç scan ederek bişey koymaktı gece gece 20 dakikada bişey cizip cantama koydum yattım uyudum sınav vardı zaten. dogrudur hatalar var, ozellikle lightsaberın sapını hic begenmedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ilerde duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Lightsaber değil de, +9 Viking Sword olmuş o.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tarama dedigin bu muydu flamesaberini tutan sag kolunu da bulursan bize bi haber et[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sırf sen bulama diye sakladım onu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Zopik, 28 Mayıs 2005 00:07 tarihinde demiş ki: memeleri yamuk olmuş. şey göğüs kısmı işte :p said: lord_elvyn, 28 Mayıs 2005 00:40 tarihinde demiş ki: yamuk degil orası koltuk altında kalıyo said: sidd, 28 Mayıs 2005 01:18 tarihinde demiş ki: penguen'in bu haftaki sayısının kapağına bakılıp çizilmiş sanırım. adamlar uraşmış güzel güzel çizmiş. sen napmışsın kopya çekip adamların çizdiği şeyi mahfetmişsin. yapma böle şeyler said: lord_elvyn, 28 Mayıs 2005 10:43 tarihinde demiş ki: hö, alakası yok be. gün gele nevran döne... anlayan anladı :D bu arada evet güzel olmuş kendi havası olmuş.. [signature][hline]caddepiyasa.com [Bu mesaj tAKA tarafından 30 Mayıs 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gün olur devran döner olcak o.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yapma ya?[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 anlaşılmamış demek ki.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cok bilmis biri oldugun anlasildi merak etme sen yalnız bir sorun var.. soran olmadı.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar