Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Future Shaman

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

blizzard'ın dengesiz karakterler yaptığı ilk oyun değil bu, görünüşe göre son oyun da olmayacak..

aslında buriza versinler şamanlara mana harcamasınlar ranged, yazık günah.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faki, 29 Mayıs 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
totemin 5 hp var diyonda area efektlerden etkilenmiyor, totemi yok etmek için ona özel olarak vurman gerekiyor, toteme attack verdiginde mesela mage in sopasını kaldırı vurması 3-4 sn süğrüyorki bu sürede zaten kafana 500-800 yiyon, artı o sre içinde yeni bi totem atıyor yere,

diger bir konu mana demissinizde ben aynı lvl de bir warrior ve bir magei yıkan shaman gördüm yarı manası gitti

düşük rank fireblast at toteme kasma vurucam diye staffla
Sosyal ağlarda paylaş

horde allience sayisi arasindaki dengesizlik iyice zivanadan cikti . horde daha cok kiyak gelecek diye dusunuyorum . blizzard yok oyle sey diyor ama kontestıt bolgelerde horde olarak artik guest yapmakta zorlaniyorum . cikardilar honour bilmem ne ipini koparan allied horde kesmeye cikiyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Mage level 60'da gücü tartışılacak bir sınıftır. Bunu bir mageden duyuyorsunuz evet.
Lütfen level 60 olduktan sonra, MC deneyin bi, anlayacaksınız.

Fire mage'im ben, überim, deli damage yaparım diyen arkadaşlar, en basit trashmob'un bile arka arkaya 3 tane fire spell'ini resist ettikten sonra ne düşünecekler acaba :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Off en iyi class die bisi yok, hep ayni muhabbetler. Lvl 50'den sonra shaman oynamak cok sikici arkadaslar, hele raidlerde hic bi baltaya sap olamiyorsunuz, healermi, nukermi, meleemi.. Heal desen en kotu healing shamanda, nuke desen lightning bolt hic bi boka yaramaz, shocklar desen hem cok mana hem cooldown'i uzun, melee desen armor dusuk ve fazla melee yetenegin yok (stormstrike hayal kirikligini unutmuyoruz tabii).. Shaman = God falan filan palavar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Raidlerde şaman en önemlisidir Horde'un? Naaptınız ya :)

Out-of-combat dur, eleman resle..
Ancestral Healing ile MT'yi camış gibi eleman yap..
Totem kullan, partini kurtar..
Mana Tide at, priesti kurtar..

Daha bir dolu örnek, yapmayın gözünüzü sevim.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 29 Mayıs 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Off en iyi class die bisi yok, hep ayni muhabbetler. Lvl 50'den sonra shaman oynamak cok sikici arkadaslar, hele raidlerde hic bi baltaya sap olamiyorsunuz, healermi, nukermi, meleemi.. Heal desen en kotu healing shamanda, nuke desen lightning bolt hic bi boka yaramaz, shocklar desen hem cok mana hem cooldown'i uzun, melee desen armor dusuk ve fazla melee yetenegin yok (stormstrike hayal kirikligini unutmuyoruz tabii).. Shaman = God falan filan palavar..

Eheh sana nihilumun mc raidlerinde healing meterları göndermek lazım healingde sucks olan shaman raidde ölesine dolaşıyordur.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 29 Mayıs 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
said:
Way, 29 Mayıs 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
ya biri sunun cevabini versin MAGE SEN SHAMAN IN YANINDA ISIN NE?

ben şimdi buna takıldım.böyle bahanemi olur.gecenin bu saatine veriyorum,'magesen shamanın yanında işin ne?' harbi işim ne pvpmi yapıcam versinler shamanın eline .kill cümle alem rahatlasın silsin karakterini herkes shaman kassın

bole bahane olmaz zaten gercek bu..mage sen ranged san shamanin yanina gitmemen gerekiyo olay bu kadar basit..rogue nasil arkada gelince olduruyo shaman da yanina gelince oldurecek..amaci dmg vermek vermek zaten..hadi diyelim teke tekte cok guclu olduremiyosunuz(ki degil) shaman i raid de gordunuz mu alakasiz yerden gelen 2 buyu ile direk yere yattigini 1-2 kisi oldurdukten sora manasinin 0 lanmasini..mana si 0 laninca verdigi dmg in yarisindan fazlasini kaybetmesi..falan vs shaman guclu degil..shaman i her class in indirdigini gordum alliance in shaman cok guclu vs babz l0rds 0f k3nk plz n3rf 3hu :D demesiyle nerf gelmez gelsede dusundugunuz sekilde gelmez..

simdi ben paladin e guclu diyorum ordan biri cikiyo hadi canim paladin en gucsuz classlardan biri diyo..sora alliance dan biri shaman guclu diyo bende ayni sekilde diyorum..bole uzuyo gidiyo..bir yerede varmayacak..

mage gibi hp i en dusuk class olan biri gidip ben yanina gidip shaman oldurecem diyosa burda bi durun kendinizde arayin yanlisi .. ya da misal adam legolas tan ozenip NE hunter aciyo ne track bilir ne de baska bisi adama ortalik yerde daliyo oluyo yine aglamaya basliyo..rogue stundan cikariyo oluyo yine agliyo..
Sosyal ağlarda paylaş

valla 6200 manayla öyle bi heallıyorumki priestler şaşıyo.hatta dwight bilir 2 shaman priestsiz grupta king i aldık.
valla mc de mob nukeliyordum shock+lighning bolt ile 2k da mana kalıyodu savaş bittiğinde.
bide sanırım shaman setlerinin statları değişiyo(en azından earthfury nin değiştiğini biliyorum)artık daha çok int vercekler salak salak agi str yerine[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes bişeyler demiş ama dediklerinizi görseniz daha iyi.
Sam demişki frost shock. Shock artık nerflendi ve 4. atış immune oluyor. Yavaşlatma süreside 8 4 2 saniye. Şimdi attım bi tane shock warriora warriorun hpsi ortalama 5000di. 600 damage geldi 4400 kaldı. Bi daha atsam sora earthbind koysam melee kassam birazda proclu wf gelse bile verebilceğin en fazla damage 1500. ama hala 2900 hp var. eartbindten çıktı bi tane daha frost attın. 2 saniye geçti hop adam kaçtı. Çoğu classlar kaçabiliyor %10 hp ile ondan shamanla bir elemanı dismount yapma şansın yok. Ama warrior vurur bi tane 14 saniye %40 slowu yersin. Mage sheep yapar. Druid root yapar moon spamına başlar. Priest mana drain yapar yavaşlatır fear atar dot koyar. Warlock aynı şekilde. Rogue poison kullanır stun yapar blind kullanır. Hunter dazed yapar confused yapar. Paladin hammer of justice atar ve herkes bir şekilde yakalar. Yani shaman ağlama desenizde bu yönden eksik. Shaman über diyenler var totemler etkisiz diyenler var. Shaman pvpde asla bir damage dealer olamaz. Paladinle olan savaşlar hele 3 4 dkyı buluyor. Ya bize hasar gücü versinler healı azaltsınlar. Yada heal versinler damageı azaltsınlar. Ikısı ortada olmaz bu iş..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Reamer, 29 Mayıs 2005 12:46 tarihinde demiş ki:
Herkes bişeyler demiş ama dediklerinizi görseniz daha iyi.
Sam demişki frost shock. Shock artık nerflendi ve 4. atış immune oluyor. Yavaşlatma süreside 8 4 2 saniye. Şimdi attım bi tane shock warriora warriorun hpsi ortalama 5000di. 600 damage geldi 4400 kaldı. Bi daha atsam sora earthbind koysam melee kassam birazda proclu wf gelse bile verebilceğin en fazla damage 1500. ama hala 2900 hp var. eartbindten çıktı bi tane daha frost attın. 2 saniye geçti hop adam kaçtı. Çoğu classlar kaçabiliyor %10 hp ile ondan shamanla bir elemanı dismount yapma şansın yok. Ama warrior vurur bi tane 14 saniye %40 slowu yersin. Mage sheep yapar. Druid root yapar moon spamına başlar. Priest mana drain yapar yavaşlatır fear atar dot koyar. Warlock aynı şekilde. Rogue poison kullanır stun yapar blind kullanır. Hunter dazed yapar confused yapar. Paladin hammer of justice atar ve herkes bir şekilde yakalar. Yani shaman ağlama desenizde bu yönden eksik. Shaman über diyenler var totemler etkisiz diyenler var. Shaman pvpde asla bir damage dealer olamaz. Paladinle olan savaşlar hele 3 4 dkyı buluyor. Ya bize hasar gücü versinler healı azaltsınlar. Yada heal versinler damageı azaltsınlar. Ikısı ortada olmaz bu iş..

shaman in olayi herseyden biraz olmasi zaten.hic bir yöne kaydirmazlar shamani hybrid class iste[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi abi ne desem ki size. paladinin 15 canı olsun isterse kaçma imkanı yok çünkü kiting spell yahut travel form benzeri olayı yok. ölene kadar nukelersin o kadar. 3 can dediğiniz zaten 1 saat cooldown'lı olay, 2 can dediğiniz de 5 dk cooldown'lı olay. adam seni yakalayıp kafana vuramıyorsa, vursa bile vurduğu dmg güdük ise er ya da geç ölür. 10 sn'de öldüremiyorsunuz diye ölümsüz demenin manası yok yani..

plate diyorsunuz şaman kalkan alınca eline kalkansız plate'den fazla armoru. ha zaten yakın dövüşe girmeye ihtiyacınız yokken platein anlamı da yok. paladinde ne blink ne freezing ne entangle ne travel form ne fear ne de benzer bir olay var, shieldi açıyorsun 12 sn kaçarsın o kadar. koştuğunla kalırsın sadece..

mana to dmg verimsiz demişsiniz de bizim 31 talent ile alınan, 30 sn cooldown'lu ve 320 küsur mana yiyip 200 civarı dmg vuran holy shock'umuza bakın. 8 sn'de 120 aoe dmg veren consecration'a bakın. aoe dediğin de farenin olduğu yere atmıyorsun kendin gidip ateş altında kalman lazım, shield açmazsan zaten yokolursun milletin arasında. keyfinden shield açıp consecrationla dalmıyor yani paladinler, salak değiliz shieldi saklamasını biliriz yoksa, frost shock gibi spamlanabilen birşey değil çünkü. ranged attack'ı olmayan tek sınıf ayrıca bilmem biliyor muydunuz?

şamanların overpowered olması bir yana, paladinle kıyaslanması komik ötesi çünkü şu yama itibariyle paladinler herkes tarafından güçsüz bulunan bir sınıf. oynayanlarının da bu kadar sevmediği başka sınıf yok sanırım yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 29 Mayıs 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
benzer tartismalari biz sc de yapardik boyle . her kafadan bir ses cikiyorsa iyi kotu balance yakalanmistir oyunda demektir .

tam tersidir esasen, nasıl bir mantık yürttüğünü anlayamadım doğrusu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

paladin hp sini 2-3 kere fulleyebildiginden shamanın totemleri almak için yeterli zamana ve hp ye sahip. işi bilen paladinler shamanın manayı bitirmek için ellerinden geleni yapıyolar hatta ondan sonra asıl saldırıya başlıyolar. totem killer mıydı neydi bide öle bi ui var totem dikince direk totem i targetlıyo daha ne istesin paladinler lol

edit: Sam abi tamam paladine aşıksın ama bu kadarda koruma ayıptır günahtır euhe paladin ide güçsüz buldunya diyicek laf yok sana
[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman

[Bu mesaj OmeN tarafından 29 Mayıs 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ortalama bi shaman ve ortalama bi mage diğer classlari rahatca domine ederken bi druidin bi warlockun bi hunterin özelliklede bi warriorin(ki çok saygı duyarım warrior i sıkılmadan usanmadan oynatanlara) pvp de üstünlük kurabilmesi her bi skill i her bi talenti vucudunun uzvu gibi bilmesi, kullanması gerekiyor.(tipki druidin en iyi pvp classlarindan biri olan priest i rahatca domine edebilmesi gibi)Galiba bliz dengeyi bu şekilde sağlamaya çalişmiş ama iş shamana, paladine ve mage e gelince ipin ucu biraz kaçmiş.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh beklediğim gibi topic amacından sapmış :=P
Topic ağlama duvarına dönmüş.
Heleki paladinler ağlamış o çok komik ehehe
bir rica ediyorum immune olup HS yapıp gidebilirmisiniz zahmet olmasın :=)
Topic shamanlar gelicekteki durumlarını tartışsın die açılmış bir topictir.
Yetkili amcamlardan rica ediyorum :=P bir zahmet gereksiz mesaj atımını engellesinler.

Ağlıcak arkadaşlardanda rica ediyorum. Burası özgür bir ortam Shamana karşı ağlama die bir topic açıp orda içlerindekileri döksünler :=)

Ayrıca Shaman oynamadan , konuşmayalım lütfen shaman imba diye :)
Yok bende shamanım olmadan önce konuşabiliyordum ama oynayınca durumun ordan göründüü gibi olmadığını görüyosunuz :)

Ayrıca shaman bizi direk alır tarzı konuşan magelere :=)
Bir zahmet shamanların özelliklerini öğrenin illa staffle yok etmek zorunda deilsiniz totemleri , gayet wandda iş görür evet evet çoğu kişinin hayatında kullanmadığı o wand :=)))

Bu arada hala shaman durdurur diyen arkadaşlara :=)
hani o 6 saniye cooldown 8 saniye slow diyenlere , Dimishing return denen olayın ne olduğunu bilmiyo sanırsam ??

6200 manalı shaman olan arkadaşıda tebrik ettim o ne manadır :) benimkinin 2 katından fazla :=P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 29 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
said:
huun, 29 Mayıs 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
benzer tartismalari biz sc de yapardik boyle . her kafadan bir ses cikiyorsa iyi kotu balance yakalanmistir oyunda demektir .

tam tersidir esasen, nasıl bir mantık yürttüğünü anlayamadım doğrusu.. :)

kimsenin tatmin olmadigi bir balans noktasini herkesin tatmin oldugu bir balans noktasina tercih ederim mantigi bu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Sam cidden sen hangi forumlara bakıyosun bu oynıyanların en sevmediği class derken? Wow-europe paladin forumlarına falanmı?

1 saat cool downlı shield öle ağlanıcak biey değil emin olabilirsin.

Biz warriorların 30 dakka cooldownlı retaliationları var ve sadece kendisne değil benzer 3 skilli birden cooldownını acıyo ne küzel dimi =) yanı paladin gibi hem onu kullanıyım hem bunu kullanıyım yok ikisinden 3ündne birini kullanıyosun, ha bide retaliation %40 miss liyo == şeker gibi skill kendisi.

Resist desen paladinde, unmodified dmg desen paladinde (yok warrior ne vursa armor'a takılıyo miss gibi holt dmg'ınız var), heal desen palaidnde shield desen paladinde auroa dır buff tır desen paladinde (5 dakkalık attack power attıran buff'ı var paladinin bizde shout var 2 dakka suruyo =) ve rage kullanıyoruz acmak için öle herzaman full olan mana değil), plate paladinde.

yok öle ezik bi yanı paladinin gidiniz biraz warrior oynayınız, priest oynayınzı warlock oynayınız görünüz kaç bucakmış azeroth.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin ve Shaman zaten birbirini dengelemek için konulan 2 class.Ally shamana nerf der,horde pally ye.Ama gel gelelim bunlar diğer classlara karşı dengesiz.Ama tabi alırsın partine şaman veya pally,sonrası rahat zaten :).

Ama yukarda dediğim gibi bu classlar diğer faction specific olmayan classlara karşı aşırı güçlü.İnsanlar ona ağlıyor.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun daha çok yeni
kaç kişi varki burada bütün classları (geçtim bütün classları 3 klass) deneyen?
yok
ee
neyi nasıl tartışabiliosunuzki siz? bilip bilmeden herkes kendi klasına güçsüz diyip durdu.
alın bakalım bende druidim ve çok güçlüyüm diorum varmı :)
Sosyal ağlarda paylaş

bone'cum ben kendi classıma ağlamak maksadıyla yazmadım buraya, sizin kendinize ağlamanızı yeriyorum. diyorsun "efendim adamı kestim ama mana bitti", e kardeşim bir bak öbür sınıflara, mana bitiyor health bitiyor gene öldüremiyor rakibini. sen iki kişiyi birden yiyemedin diye ağlıyorsun. ben paladin açmadan önce 1,5 ay forumları okudum, herkes "açmayın paladin" diyordu ama ben bilerek paladin açtım, şu ana kadar da pişman değilim. benim tarzıma uyan yönleri var, karakter olarak da yakın buluyorum ama şaman ağlıyorsa ben de kendi halimi anlatayım madem.

huun o dediğin denge noktası olmuyor işte, öyle bir durum var.. :-p diablo2'de de böyleydi, bazı classlar diğerlerine göre üstündü, herkes de kabul ediyordu bunu. denge filan yoktu..

cuce blizz'in hem wurope hem amerika forumları ve çeşitleri wow portallarının forumlarına baktım ve hala da bakıyorum ara ara. bu arada 1 saat cooldown'lı olan shield değil, lay on hands. warrior'lara birşey demedim, neden üstüne alındın horde birbirini kollar gibi bir mantıkla anlayamadım..

resist falan yok paladinde, lvl 60'ta auranı açıyorsun, yazan şey "poor". unmodified filan değil dmg, herkesin aşina olduğu seal of command block, parry, dodge ile kesiliyor ve fiziksel dmg neyse aynısını veriyor. donanırsın zırhını düşürürsün dmg'yi. elemental dmg'miz yok. holy dmg'lerimiz zaten varlığı ile yokluğu belirsiz ve onlarca talent istiyor, harcadığı manalara, dmg'ye açın bakın. heal atabilen sınıflar arasında en zayıf heallara sahip gene açın okuyun. buff atabilen sınıflar arasında buffları 5dk olan tek sınıf paladin, kimse blessing atmıyor fıttırır insan. versinler 30dk'lik diğer bufflar gibi, hayhay o zaman. warriorun meleesini kıyaslamışsın zaten gülsem mi ağlasam mı, bizim attack power bonusu hiçbirşey değil warriorun temizlenemeyen, dmg'si düşürülemeyen attack skillerine karşı. plate sanki sadece bizde, warriorun eleştirmesi komiğime gitti cidden..

bone nasıl %30 yahu? nereden bakıyorsunuz buluyorsunuz söyleyin biz de bakalım. shaman en son demişsin hele lol yahu, raid'de bakıyorum çeyreği şaman rahat rakiplerin.

benim buraya anlatmaya çalıştığım herkesin overpowered dediği şamanların böyle armutu bulup sapını kötülemek kıvamında yakınmalarının manasızlığı çünkü olabilecek en iyi durumdalar. gidin istediğiniz foruma bakın bakalım genel görüş neymiş, ben paladin değil başka class olsam gene aynısını söylüyor olurdum, insanlar da söylüyor bunu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Shamandan ağlayan yok ki Sam
Seninde ağlamaya hakkın olmadığını sölüyoruz sade :=)

Dediğim gibi bu topic shaman güçsüz yada güçlü diye açılmadı :=)

Başlığı okursan Gelecekde yapılıcak değişiklikleri görmemiş olanların görmesi için yapıldı .

Ama ne oldu Shaman düşmanları ortamı sardı :=P
Başta sen olmak üzere topicin amacını dağıttınız ;)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz ,
Hiç kimse...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...