Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loreena McKennitt Manyak Mı?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Sesi güzel olan herkes manyaksa
ibrahim tatlıses çıldırmış olmalı
Apemaeu[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :
You have received a message!
yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.

[Bu mesaj Eternal tarafından 06 Kasım 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 05 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki:
Enya , gregorian , era , Howard shore ,Deep forest Diyelim hehe :) (Baydı gerçi ama)

:tebrikz: Lara Fabian ıda ekliyelim ona :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız,
İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta,
Yine o düğümdür...
Sosyal ağlarda paylaş

Ama onların hepsini genede Loreena McKennittten çıkarsakta hala elimizde 0.999...99 Loreena McKennitt kalabilir nitekim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Thom Yorke da garip söyler fakat ondaki gariplik gözlemseldir =)))

Dİnlemeyenlere Radiohead yazıyorum reçeteye, köşedeki eczanede bulamayabilirler o_O[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır"
M.Kemal Atatürk

no paranoia@ montezaus

##Beneath The Ground
###Viva La Résistance!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
topic adını görünce yarıldım gülmekten

geçenlerde bu kadını dinlemeye başladım bazı şarkılarını buldum. sanki kendimi 10 senelik loreena mckennitt'çiymişim gibi hissettirdi. tuhaf, şarkılar hep çok tanıdık ve uzun süredir dinliyormuşum gibi geldi.

en çok hoşuma giden şarkıları da Blacksmith, God Rest Ye Merry Gentlemen, Good King Wenceslas, Lullaby, The Highwayman

Lullaby'deki yaşlı amca ne biçim bir adamdır. Kendimi çok tuhaf hissediyorum o konuşurken. Sanki küçük bir çocuk olmuşum, dışarda gök gürlüyor, ben evin ortasında şöminenin karşısına sokulmuşum böyle, Gandalf gibi bir yaşlı dede geliyor, heybetli sesiyle benle konuşuyormuş gibi.

Ancak şu Tango To Evora çok gıcık. Diğerlerinden çok farklı bir tarzı var. Ama gıcık kısmı zamanında ilk nilüfer'den duymuş olduğum için, pop şarkısı gibi gelmesi.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

The Highwayman güzeldir
şarkıları böyle genelde fantastik hikayelerde bahsedilen duyduğun zaman insanın içini ısıtan yada duygularını coşturan, duygularını bonecrusherın dediği gibi tanıdık bir şekilde canlandıran tipdendir. Fantastiktir kısacası :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

ya lorena'nın bi parçası var marco polo (ismi sanırım bu olmalı cdlerimi karıştırmaya üşendim gecenin 2 sinde) diye. bizim turk ezgilerinde mevlana diye bi parça ile aynı tıpatıp. bizim türk klasik müzik ezgisi diyebiliriz buna. gerçi bunu düğün salonlarında elektro bağlama versiyonu flnda çalanlar var o ayrı mesele. :) parçayı ta orta 3 te biliyordum yani 9 sene önce fln.o zaman lorene bizim parçayı marco polomu yaptı yada bu batı halk ezgisi flnda bizmi esinlendik ondan? neyse bu parça aslında kimin bilmiyorum.varmı bu konu hakkında bi bilgisi olan?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
O for a voice like thunder, and a tongue
To drown the throat of war! When the senses
Are shaken, and the soul is driven to madness,
Who can stand? When the souls of the oppressed
Fight in the troubled air that rages, who can stand?
When the whirlwind of fury comes from the
Throne of God, when the frowns of his countenance
Drive the nations together, who can stand?
When Sin claps his broad wings over the battle,
And sails rejoicing in the flood of Death;
When souls are torn to everlasting fire,
And friends of Hell rejoice upon the slain,
O who can stand? O who hath caused this?
O who can answer at the throne of God?
The Kings and Nobles of the Land have done it!
Hear it not, Heaven, thy Ministers have done it!
Sosyal ağlarda paylaş

Endoret o dediğin şarkı "The book Secrets" albümünden, o albümdeki şarkılar da Loreena'nın turnesi sırasında yaptığı bir albüm. Marco Polo'nun yapıldığı şehirler arasında Istanbul da var ki seneer önce -şimdi cdyi alamay üşendim- Uluslararası İstanbul Caz Festivali'ne gelmişti
Sosyal ağlarda paylaş

Her bir şarkısı çok güzel. Ben loreena gibi değilde ona azıcık bile yaklaşan bir solist bulsam hemen bir şeyler çalacağız ama ne yazıkki yetişilemiyor bile. The Stolen Child in gitar için tabları gerekiyor bana. Orda çok güzel gitar.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 31 Mayıs 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
Endoret o dediğin şarkı "The book Secrets" albümünden, o albümdeki şarkılar da Loreena'nın turnesi sırasında yaptığı bir albüm. Marco Polo'nun yapıldığı şehirler arasında Istanbul da var ki seneer önce -şimdi cdyi alamay üşendim- Uluslararası İstanbul Caz Festivali'ne gelmişti

ya cd yi kuzenime vermişim daha alamadım uploadlayamadım.
ya albümü değilde yukarda da dediğim gibi bizim bir türk melodisi ile aynı olması benim dikkatimi çeken bir olay ve adının da neden marco polo olması?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
mdma said:
ya lorena'nın bi parçası var marco polo (ismi sanırım bu olmalı cdlerimi karıştırmaya üşendim gecenin 2 sinde) diye. bizim turk ezgilerinde mevlana diye bi parça ile aynı tıpatıp. bizim türk klasik müzik ezgisi diyebiliriz buna. gerçi bunu düğün salonlarında elektro bağlama versiyonu flnda çalanlar var o ayrı mesele. :) parçayı ta orta 3 te biliyordum yani 9 sene önce fln.o zaman lorene bizim parçayı marco polomu yaptı yada bu batı halk ezgisi flnda bizmi esinlendik ondan? neyse bu parça aslında kimin bilmiyorum.varmı bu konu hakkında bi bilgisi olan?

Bayağı olmuş ama the gates of Istanbul parçasını da dinleyiniz dinletiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...