Eternal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sesi güzel olan herkes manyaksa ibrahim tatlıses çıldırmış olmalı Apemaeu[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a. [Bu mesaj Eternal tarafından 06 Kasım 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 nasıl böyle bağlantılar kurabiliyorsunuz hayret ediyorum yani İbo nere Loreena nere alla alla :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: RaVena, 05 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Enya , gregorian , era , Howard shore ,Deep forest Diyelim hehe :) (Baydı gerçi ama) :tebrikz: Lara Fabian ıda ekliyelim ona :D[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ama onların hepsini genede Loreena McKennittten çıkarsakta hala elimizde 0.999...99 Loreena McKennitt kalabilir nitekim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Ardeth, 07 Kasım 2004 02:13 tarihinde demiş ki: Ama onların hepsini genede Loreena McKennittten çıkarsakta hala elimizde 0.999...99 Loreena McKennitt kalabilir nitekim :tebrikz:[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ayahta alkışlayalım..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Thom Yorke da garip söyler fakat ondaki gariplik gözlemseldir =))) Dİnlemeyenlere Radiohead yazıyorum reçeteye, köşedeki eczanede bulamayabilirler o_O[signature][hline]"Türk şoförü en asil duyguların insanıdır" M.Kemal Atatürk no paranoia@ montezaus ##Beneath The Ground ###Viva La Résistance!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 topic adını görünce yarıldım gülmekten geçenlerde bu kadını dinlemeye başladım bazı şarkılarını buldum. sanki kendimi 10 senelik loreena mckennitt'çiymişim gibi hissettirdi. tuhaf, şarkılar hep çok tanıdık ve uzun süredir dinliyormuşum gibi geldi. en çok hoşuma giden şarkıları da Blacksmith, God Rest Ye Merry Gentlemen, Good King Wenceslas, Lullaby, The Highwayman Lullaby'deki yaşlı amca ne biçim bir adamdır. Kendimi çok tuhaf hissediyorum o konuşurken. Sanki küçük bir çocuk olmuşum, dışarda gök gürlüyor, ben evin ortasında şöminenin karşısına sokulmuşum böyle, Gandalf gibi bir yaşlı dede geliyor, heybetli sesiyle benle konuşuyormuş gibi. Ancak şu Tango To Evora çok gıcık. Diğerlerinden çok farklı bir tarzı var. Ama gıcık kısmı zamanında ilk nilüfer'den duymuş olduğum için, pop şarkısı gibi gelmesi.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 The Highwayman güzeldir şarkıları böyle genelde fantastik hikayelerde bahsedilen duyduğun zaman insanın içini ısıtan yada duygularını coşturan, duygularını bonecrusherın dediği gibi tanıdık bir şekilde canlandıran tipdendir. Fantastiktir kısacası :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ya lorena'nın bi parçası var marco polo (ismi sanırım bu olmalı cdlerimi karıştırmaya üşendim gecenin 2 sinde) diye. bizim turk ezgilerinde mevlana diye bi parça ile aynı tıpatıp. bizim türk klasik müzik ezgisi diyebiliriz buna. gerçi bunu düğün salonlarında elektro bağlama versiyonu flnda çalanlar var o ayrı mesele. :) parçayı ta orta 3 te biliyordum yani 9 sene önce fln.o zaman lorene bizim parçayı marco polomu yaptı yada bu batı halk ezgisi flnda bizmi esinlendik ondan? neyse bu parça aslında kimin bilmiyorum.varmı bu konu hakkında bi bilgisi olan?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 marco polo sanırım amerika'ya gittiğinde duyduğu bir şarkıymış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sabah gunduz gozuyle bulup parçayı upload ediyim bi yerede dinlesin millet.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: O for a voice like thunder, and a tongue To drown the throat of war! When the senses Are shaken, and the soul is driven to madness, Who can stand? When the souls of the oppressed Fight in the troubled air that rages, who can stand? When the whirlwind of fury comes from the Throne of God, when the frowns of his countenance Drive the nations together, who can stand? When Sin claps his broad wings over the battle, And sails rejoicing in the flood of Death; When souls are torn to everlasting fire, And friends of Hell rejoice upon the slain, O who can stand? O who hath caused this? O who can answer at the throne of God? The Kings and Nobles of the Land have done it! Hear it not, Heaven, thy Ministers have done it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Loreena McKennitt manyak mı bilmiyorum ama ben loreena mckennittin manyağı oldugum kesin. üniversite yıllarım onu dinleyrek geçti evde full cd koleksiyonum bile var :) hatta eve gidince en baştan bir dinliyeyim. hastasıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Endoret o dediğin şarkı "The book Secrets" albümünden, o albümdeki şarkılar da Loreena'nın turnesi sırasında yaptığı bir albüm. Marco Polo'nun yapıldığı şehirler arasında Istanbul da var ki seneer önce -şimdi cdyi alamay üşendim- Uluslararası İstanbul Caz Festivali'ne gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Her bir şarkısı çok güzel. Ben loreena gibi değilde ona azıcık bile yaklaşan bir solist bulsam hemen bir şeyler çalacağız ama ne yazıkki yetişilemiyor bile. The Stolen Child in gitar için tabları gerekiyor bana. Orda çok güzel gitar.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Berk, 31 Mayıs 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Endoret o dediğin şarkı "The book Secrets" albümünden, o albümdeki şarkılar da Loreena'nın turnesi sırasında yaptığı bir albüm. Marco Polo'nun yapıldığı şehirler arasında Istanbul da var ki seneer önce -şimdi cdyi alamay üşendim- Uluslararası İstanbul Caz Festivali'ne gelmişti ya cd yi kuzenime vermişim daha alamadım uploadlayamadım. ya albümü değilde yukarda da dediğim gibi bizim bir türk melodisi ile aynı olması benim dikkatimi çeken bir olay ve adının da neden marco polo olması?[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 delimi dahimi derlerya aha ondan iste[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çünkü kadının turnesinin rotası marco polo'nun rotasına benziyori ilginç bir yol üstünde yapmış o turneyi, yığının içinden cdyi bulaiblirsme print'in içindeki yazıyı da aktarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 mdma said: ya lorena'nın bi parçası var marco polo (ismi sanırım bu olmalı cdlerimi karıştırmaya üşendim gecenin 2 sinde) diye. bizim turk ezgilerinde mevlana diye bi parça ile aynı tıpatıp. bizim türk klasik müzik ezgisi diyebiliriz buna. gerçi bunu düğün salonlarında elektro bağlama versiyonu flnda çalanlar var o ayrı mesele. :) parçayı ta orta 3 te biliyordum yani 9 sene önce fln.o zaman lorene bizim parçayı marco polomu yaptı yada bu batı halk ezgisi flnda bizmi esinlendik ondan? neyse bu parça aslında kimin bilmiyorum.varmı bu konu hakkında bi bilgisi olan? Bayağı olmuş ama the gates of Istanbul parçasını da dinleyiniz dinletiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 4 yıl olmus lan. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 santiago fatih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 4 yıl olabilir.Loreena Mckennitt mi evet,10 yıl da olabilir,bu kadın yaşlanmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Kartan said: 4 yıl olabilir.Loreena Mckennitt mi evet, 10 yıl da olabilir, bu kadın yaşlanmıyor ki şimdi sipariş ederseniz loriyana mekkenit full albüm rapid linki hediye. üstelik maksimum karta 12 taksit avantajıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Benden 12 yaş büyük ablam dinlermiş, Ben dinliyorum, Çocuklarıma da dinleticem evet. Ama o kadın yaşlanmıcak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar