Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mail bomb :)

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Telnet ile headerlari falan alip birsuru ss kaptim, iyice saglam olsun diye bunlari da download ediyorum ki kanit olsun bir kosede, ip'sini saklayamayan lameri da ipsi ile beraber KabloNET'e (oranin ipsi) sikayet ettim. Simdi benim bu kanitlar ve bu sikayet ile gidebilecegim mahkeme vs var mi? Gerci attigim mailde de sordum da sallayacaklar mi bakalim.

IP bile gizlenmemis bir mailbombda 'Hack' kelimesinin gecmesi de ayri bir kepazelik ehe, yazik ya ne insanlar var.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekli ss'leri aldiktan sonra kullanirdim tabii de bu sekilde hem saglam bir kanit olacak, hem de birkac saat acik birakmakla temizlenmis olacak mailbox. Bir daha da oyle 20mb bos birakmam zaten, yollarim kendime 18mb bi dosya, duzenli olarak da webmailden kontrol ederim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

idiotta:)[hline]Morpheus'tan özlü sözler:
No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for?
I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.
Sosyal ağlarda paylaş

Mailbox kapasitesi yetmemis :)

Bir bilen yok mu, bu is icin yasa masa var midir, dava acabilitem var mi, vs.

Maillerin icinde acik acik mail bomb oldugu yaziyor ve her ne kadar sacma olsa da subjectleri hackerteam vs gibi, mail bomb oldugu belli yani, ilgili bir yasa varsa 'ben normal mail attim' vs gibi yirtilamayacak nitelikteler :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Turkiyede sanal sucla pek ilgilenildigini sanmiyorum ama belkide ilgileniliyordur fakat soyle dusunuyorum ilgilenen ciddi bir grup yoksa kardesim temizle gitsin iste gibi bi yanitla karsilasilabilir bu sacma ama bilgisayarla ilgilenmeyen birileri bunu soyler diye dusunuyorum
ama bu konuda kablonet in kayitsiz kalmamasi gerekli tabi.[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadarıyla bu konuyla ilgili bi kanun yok ulkemizde fakat kablonet bir acıklama yapmıstı delillerinle boyle bi olayın oldugunu onlara bildirirsen yapan kisinin kablo aboneligine son veriliyor ve tekrar verilmiyor.kablonetinde bu tip adamlar yuzunden bası yandı o yuzden ilgilenirler sanırım adslye kaptırıyolar musterilerini yoksa:).bu tip adamlar yuzunden icq ve bunun gibi bikac site ve server block olarak kablo iplerini banladı.ugras bence aboneligini kaybeder bidahada alamaz.[hline] click here join the war
Sosyal ağlarda paylaş

Mail Bomb, belirli bir servisi devre dışı bırakmadığına, özel haklara tecavüz etmediğine ve bunun gibi 2-3 kritere uymadığına göre, yüksek ihtimalle bunun yasal olarak bir yaptırımı yok.

Ama böyle durumlar için Pine ideal. :) Hatta minik bir script bile yazılabilir.[hline]
-ee
Sosyal ağlarda paylaş

hayir bir arkadasim webmin ile sistem hatalarini diyim logdan cok root@localhost a mail olarak attirdi oradan aliyorum
hata loglarini /var/log dan okumaktansa daha iyi oluyor benim icin zaten sadece ogrenebilme amaciyla kullaniyorum linuxu
neyse konuyu dagitmiyalim pmden konusuruz istersen
(linux hakkinda bazen yardima ihtiyacim olabiliyorda firsattan istifade ediyim:))[hline]Absolute & Lonely....

[Bu mesaj Kobe tarafından 16 June 2003 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla eğer yasal olarak hakkını aramayı denersen ve sonuç alırsan sanırım türkiye'deki ilklerden birisi olursun bu konuda. bu durumdaki gelecek diğer davalara da örnek teşkil eder. eğer uğraşacak durumun varsa dene, hep birlikte görelim.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla Baggio bildiğim kadarı ile hiçbir şansın yok Dava açmak yada şikayette bulunmak konusunda. Neden dersen bir velet (tanıdığım biri) Ak Partinin sitesini hacklemişti kış başında falan. Adamlar ip falan derken ev telefonuna kadar buldular. Ama hiçbir şekilde bir yaptırımda yada ceza uygulamasında bulunamadılar. Çocuğa verdikleri tek ceza oda görüşüp anlaşarak oldu, sitelerinin bir senelik güncellemesini ona yaptırmak oldu. :)

Sistemimizde internete hala öcü ve gereksiz bir unsur niteliğinde bakıldığı ve kanunlarımızda saçma sapan (kurumsal çalışan sitelerin hergün tüm içeriğinin ikişer kopyasını gerekli kuruma göndermesi gerekliliği gibi) maddeler yer almasına rağmen asıl gerekli konularda bir düzenleme yok. Anlayacağın o kişininde ip sini falan saklayıp saklamamaya dikkat etmemesinin açıklamasıda bunu biliyor olmasından ileri geliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_GaRGoYLe_, 16 June 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
Baggio, Savcılığa Suç Duyurusunda bulunursan ilgilenirler. Aslında bilmediğimiz o kadar çok yasa var ki :)
Herkes bu işi sanal alem diyip geçiyor

Denendi merak etme ilgilenmediler bile. Neden ilgilenmeyeceklerinin bir açıklamasıda bu işten anlayan bir adet bile personellerinin olmaması sanırım.

O bilmediğimiz kanunlarda da okadar açık varki, adam evine girip evini talan etse ceza almadan çıkıyor. Hatta adamı dövüyorsun sen sanık olarak mahkemeye çıkartılıyorsun. Türkiyem Güzel Memleketim benim.
Sosyal ağlarda paylaş

ip gizlenmemişse bi internet kafe olabilir "hacker" ın bomb'u yolladığı yer. çok yapabileceğin bişi yok ne yazık ki.

hukuki bi olayı da mail bomb'un, sadece isp ile yapdığı anlaşma dahlinde böyle bişiler varsa herhangi bir hakkın oluşuyor. isp de mahkeme kararı olmadan ip sahibinin bilgilerini sana vermez.[hline]divine sarcasm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...