Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper icat

kickass

Öne çıkan mesajlar

ABD’de bir firma kıskanç eş ve sevgililer için mikro çipli iç çamaşırları geliştirdi. Fiyatları 100-1200 dolar arasında değişen iç çamaşırları giyen kişini nereye gittiği bilgilerini veriyor. Ayrıca iç çamaşırı halen giyen kişinin üzerinde bulunup bulunmadığı ve kendisini ne zaman çıkardığı bilgilerini de gönderiyor.

Üretilen iç çamaşırları özel bir yazılım ile elde ettikleri bilgileri kıskanç koca ve sevgililerin cep telefonlarına ulaştırıyor.

İç çamaşırı giyen kişinin heyecan ve seksüel dürtülerini de ölçüyor. Mikro çipli iç çamaşırını normal iç çamaşırlarından ayırmak mümkün değildir.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hemen benim Şefika'ya almalıyım aldatıyodur beni =))

Allam ya...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL
BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

onu türkelere verin bi haftada karşı taktiğini buluruz walla =).olmadı çipe para yediririz susar[signature][hline]Azmodai, 30 Mayıs 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
ztn korelileri alacan bole beslicen ilerde senin icin fulltime char kasarlar sahane olur. ben istiyorum bitane mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

çipli çipli bide ooh. onu biz alırız deterjana banar sora leğende çitileriz. çip mip kalmaz. yada merdanede ezerek suyunu çıkarırız[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi taktırmaz.Savunmasıda basit "bana güvenmiyorsan bitirelim bu ilişkiyi."
hehe yiyosa taksın.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

erkek adam takmaz taktırmaz.Erkek adam zaten kızına sahip olur.Erkek adam zaten iradelidir[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...