Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XP' de formattan sonra"The File or Directory is corrupted and unreadable"

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Xp sistemime format attım.
Format atana kadar çalışan H: partitionum formattan sonra nedense bir anda ulaşılamaz hale geldi. Directorynin ikonuna tıkladığımda
The File or Directory is corrupted and unreadable
diyor.
İşin en kotu yani butun backuplarım favorites' im, maillerim ayarlarım vs. oradaydı.
Nasıl kurtarırırm içindeki dosyaları varmı bilgisi ya da tecrubesi olan.
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı banada oldu.nedenini anlayamadım.
ama başka bi harddisk ile bilgisayarı açtım ve ordaki dosyaları kurtardım.
dosya sistemi ile alakalı olsa gerek diye düşünmüştüm.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

sp2 yükledim dikkat etmedim açılıp açılmadıgına sonra baktım açılmıyor. ikinci harddiskte sp1 yüklüydü dosyaları aldım sorun cıkmadı.ikiside xp home du.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

pek anlamam ama bana da dosya sistemiyle alakalı birşeymiş gibi gözüktü

windowsu kurduğun yerle o yedekleri aldığın harddisk in dosya sistemi aynı mı ? (gerçi aynı olmazı lazım değil diye biliyorum ama sendeki sorun bu yüzdenmiş gibi duruyor)[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
Sosyal ağlarda paylaş

benzer bir hata bana da olmuştu.
external harddisk üzerinden mp3 dinliyordum. bir anda yavaşladı müzik ve durdu. external harddisk'e de ulaşamıyordum.
neyse kapattım, akşama açtım, sürekli windows açılırken restart oluyordu windows açılmıyordu.

esas harddiske format attım windowsu tekrar kurdum. External Harddiske ulaşmak istiyince I/O hatası veriyordu. Linux çalıştırıyordu externalı ama windows ı ıh. format attım bir daha, denedim olmadı.

sonra NTFS data recovery ile o external harddiskteki dosyaları kurtardım.

baktım RAW gözüküyor external'ın formatı.
e bari format atıyım dedim. external harddisk'e format atınca düzeldi. şimdi takır takır çalışıyor.

sen de programla dosyaları kurtardıktan sonra o bölgeyi formatlamayı deniyebilirsin? belki olur.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 01 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarı Knoppix ile açtım her şeyi görüyor. En azından dosyalarımın halen daha var oldugunu biliyorum. İçim rahatladı.
Bakalım buradan kurtarabilecek miyim?

Bu arada knoppix bayagı hoşmuş.

hah benim de kullandığım linux oydu. windows görmüyor ama bozuk harddiskleri..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...