Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Murtaza, 30 Mayıs 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Size bişe söyliim... Bu oyunda dupe-KS- zart zurt mevzu diil... ADAMLAR INGILIZCE BILMEYENI dışlıyorlar aşağıyolar... Bı de bunun üstüne kalkıp türkçe ve ingilizce küfür edince adamlara, iyice delleniyolar... VE ORTAK GÖRÜŞLERİ ŞU OLUYOR!!! "RETARTED TURKS" herkes milliyetçiyim diye geçiniyor! herkes... O kadar atıp tutmak yerine bir oyunu da kuralına göre oynasak bunlardan hiç biri başımıza gelmicek! HasMEZ le konuştum, "EĞİTİM ŞART abi" dedi..... Bir adama KS yapma dediğin zaman "sanane lan d.mcık aazlı, yaparım" diyorsa.. Ve sen BU KALASA LAF anlatamıorsan!!!!!! ben türklüğümden utanırım... Aksini iddia eden varsa buyursun gelsin!!!!!!!!!!!!!!! e bende 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum zaten...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: MMx, 30 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Ben cafeden oynuyorum cocuk daha 1. sınıfa gidiyor derslerinden cok Ko'yu biliyodur bi gün cocuk diyo ki ''Abi cok oynuyorum bu oyunu ya dersleride boşladım sınıfta kalıcam heralde hoca sorsa maradonun krokisini ezbere çizerim'' Ben buna saatlerce gülerim şimdi. zuhahahaha :D:D:D:D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Schweppes, 30 Mayıs 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Fatih abi pardon :) sinirlerim bozuk ne yazdıgımı bilmiyorum.. Yeşim ablacim 1 sey sorucam.. Senin claninda 1 adam var Lord_Free idi onceden simdi ::Lee:: midir nedir oyle birsey bu adamin bow 'u +8/80 ib ustu +7/12 shell set :) DUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ne hak idda ediyosun lutfen abla yaaa said: jade_Real, 30 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki: valla uzun lafin kisasi kim ne onlem aliyorsa ben arkanizdayim.. bir daha girermiyim girmezmiyim bilemm ama o blok kalkacak... Ne yapiliyorsa gazetemi mahkememi dilekcemi ben varim.. hoscakalin arkadaslar.... Nasıl yani????[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fatihkaraca, 30 Mayıs 2005 18:41 tarihinde demiş ki: said: MMx, 30 Mayıs 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Ben cafeden oynuyorum cocuk daha 1. sınıfa gidiyor derslerinden cok Ko'yu biliyodur bi gün cocuk diyo ki ''Abi cok oynuyorum bu oyunu ya dersleride boşladım sınıfta kalıcam heralde hoca sorsa maradonun krokisini ezbere çizerim'' Ben buna saatlerce gülerim şimdi. zuhahahaha :D:D:D:D Ben çoktan gülmeye başladım :) Bu benim cafemde bi kere oldu çocuğu cafeden kovdum.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 - Selam lan + a.selam - sana 10m vercem + eee - sen czde nooblari toplucan partiye - getircen ben kesicem hehahaheh - istersen abyste dupelerim sana haeha + olmaz kusura bakma - senin gibi turkun a.q ( + ben ) Ya biri suna 1 yorum yapsin daha once yazdim anlasilmadi ne dersiniz siz olasanizzz?[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
_Jack__William_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Murtaza, 30 Mayıs 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Size bişe söyliim... Bu oyunda dupe-KS- zart zurt mevzu diil... ADAMLAR INGILIZCE BILMEYENI dışlıyorlar aşağıyolar... Bı de bunun üstüne kalkıp türkçe ve ingilizce küfür edince adamlara, iyice delleniyolar... VE ORTAK GÖRÜŞLERİ ŞU OLUYOR!!! "RETARTED TURKS" herkes milliyetçiyim diye geçiniyor! herkes... O kadar atıp tutmak yerine bir oyunu da kuralına göre oynasak bunlardan hiç biri başımıza gelmicek! HasMEZ le konuştum, "EĞİTİM ŞART abi" dedi..... Bir adama KS yapma dediğin zaman "sanane lan d.mcık aazlı, yaparım" diyorsa.. Ve sen BU KALASA LAF anlatamıorsan!!!!!! ben türklüğümden utanırım... Aksini iddia eden varsa buyursun gelsin!!!!!!!!!!!!!!! size bir conversation yazıyorum.. biliyorum çok tanıdık bişey ama sondaki sözler beni çok etkiledi... dtslerin orda biz dts keserken bir warrior provokoe yapıp bizim dtslerimizi götürüyor...(j yazanlar benim) j-Can you stop this pls..we are in dts spot -No j-Do you know what is ksing?? -yes j-stop it or i will send a ss to gm -do it!!! bu sırada partymiz ölsün diye urukbladeler çekiyor üstümüze... j-stop it you idiot.. we are in dts spot -no j-STOP IT!!! -no en sonunda bu işte bi işvar diyerek soruyorum adama: j-türk müsün?? -evet(allahımmm!!!!) j-kardeşim çekilip gitsene burdan...burda biz kesiyoruz -çekilmezsem noolur lan a*cık hoşafı... j-agzını bozma... çekil git... sinirlendirme adamı -sen s*tir git ulan ****** ***** ******* bu sırada private ı blockluyorum ve yanıma gelip normalden şöyle söylüyor: -Sen git bu ecnebilerle oyna sonra türk kardeşine laga luga yap allah senin belanı versin... ben türküm arkadaş.. sen böyle yaptığına göre sende bir terslik var.... evet şimdi soruyorum size... sizce bu adam "Türk vatandaşı" sfatını hak ediyor mu??
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Schweppes, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: - Selam lan + a.selam - sana 10m vercem + eee - sen czde nooblari toplucan partiye - getircen ben kesicem hehahaheh - istersen abyste dupelerim sana haeha + olmaz kusura bakma - senin gibi turkun a.q ( + ben ) Ya biri suna 1 yorum yapsin daha once yazdim anlasilmadi ne dersiniz siz olasanizzz? Pm block direk.... Her Lunar girişinde olduğu gibi PM, Genel ve Shout Block[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: jade_Real, 30 Mayıs 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Olm okumuyosun yazdigimi onunki dupe bununki mupe.. Dupe zaten oyunun hatasi... hata varsa dupe da olur. hem var ama kullanama. ben kullanamdim hayatimda yapmadim ama belki de bilemden satin aldim banmi yiyecem? Clanimda bir suru ğinsana da bilmeden aldi yada satti diye ban kondu. Bir okadar bu acigi kullanan da var. Ama bu hata. Clan listesei de hatali. Clanindakilweri goremiyorsun listende bazen... 36 ksii diyolar 45 kisiye kadar alabiliyorsun sacma sapan oyunda bir de hakaret gorduk ya... Uyuz oldum uyuz... napacaksaniz yapin duzelsin bu is 1-) Olm ? 2-) Emredersiniz... 3-) Schweppes'in sorduğuna cevap gelmedi. "Ben çıkıyorum" gibi bir cevap geldi. Sevmedim bu durumu... [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 30 Mayıs 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
zetro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya ben The_Others'a girmeden önce herkeze Kanadalıyım diyodum yapmak zorundamıyım? Acaba diyorum Kanada artık beni kabul edermi o kadar ekmeğini yedik gitsem gezsem filan?[signature][hline]Allah belasını versin o ares servarının maden istenmiyoruz gireni kovalasınlar.
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: _Jack__William_, 30 Mayıs 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 30 Mayıs 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Size bişe söyliim... Bu oyunda dupe-KS- zart zurt mevzu diil... ADAMLAR INGILIZCE BILMEYENI dışlıyorlar aşağıyolar... Bı de bunun üstüne kalkıp türkçe ve ingilizce küfür edince adamlara, iyice delleniyolar... VE ORTAK GÖRÜŞLERİ ŞU OLUYOR!!! "RETARTED TURKS" herkes milliyetçiyim diye geçiniyor! herkes... O kadar atıp tutmak yerine bir oyunu da kuralına göre oynasak bunlardan hiç biri başımıza gelmicek! HasMEZ le konuştum, "EĞİTİM ŞART abi" dedi..... Bir adama KS yapma dediğin zaman "sanane lan d.mcık aazlı, yaparım" diyorsa.. Ve sen BU KALASA LAF anlatamıorsan!!!!!! ben türklüğümden utanırım... Aksini iddia eden varsa buyursun gelsin!!!!!!!!!!!!!!! size bir conversation yazıyorum.. biliyorum çok tanıdık bişey ama sondaki sözler beni çok etkiledi... dtslerin orda biz dts keserken bir warrior provokoe yapıp bizim dtslerimizi götürüyor...(j yazanlar benim) j-Can you stop this pls..we are in dts spot -No j-Do you know what is ksing?? -yes j-stop it or i will send a ss to gm -do it!!! bu sırada partymiz ölsün diye urukbladeler çekiyor üstümüze... j-stop it you idiot.. we are in dts spot -no j-STOP IT!!! -no en sonunda bu işte bi işvar diyerek soruyorum adama: j-türk müsün?? -evet(allahımmm!!!!) j-kardeşim çekilip gitsene burdan...burda biz kesiyoruz -çekilmezsem noolur lan a*cık hoşafı... j-agzını bozma... çekil git... sinirlendirme adamı -sen s*tir git ulan ****** ***** ******* bu sırada private ı blockluyorum ve yanıma gelip normalden şöyle söylüyor: -Sen git bu ecnebilerle oyna sonra türk kardeşine laga luga yap allah senin belanı versin... ben türküm arkadaş.. sen böyle yaptığına göre sende bir terslik var.... evet şimdi soruyorum size... sizce bu adam "Türk vatandaşı" sfatını hak ediyor mu?? Bu adam orangutanya cumhuriyeti vatandaşlığını hak edebilir dicem ama bu sefer orangutanlara hakaret etmiş olurum... demicem bişiii.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Artık iyice sinirlerim bozuldu laflar aldı ba$ını gidiyor.. Bakın ne oldu ? Herkez ayna bakti 1 kez.. Onlari suclarken kendimize donduk simdi ne oldu ? Turkler boyle soyle.. ARTIK DİYECEGİM 1 TEK SEY VAR HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :)[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
fattal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama ko nun sitesindeki ban listesine bakiyorum ve her baktigimda yenileme yapiyroum ve yeni yeni banlananlar oluyor yani hala ban atmaya devam ediyorlar bu isin sonu ne olacak?????[signature][hline]®hersey onun icin ®
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Schweppes, 30 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Artık iyice sinirlerim bozuldu laflar aldı ba$ını gidiyor.. Bakın ne oldu ? Herkez ayna bakti 1 kez.. Onlari suclarken kendimize donduk simdi ne oldu ? Turkler boyle soyle.. ARTIK DİYECEGİM 1 TEK SEY VAR HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :) Eeee?!?[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fattal, 30 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama ko nun sitesindeki ban listesine bakiyorum ve her baktigimda yenileme yapiyroum ve yeni yeni banlananlar oluyor yani hala ban atmaya devam ediyorlar bu isin sonu ne olacak????? Adamların Dupe yapılamıyor dedikleri KE versionu gelmeden orası durmaz tahminimce....[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu tip diyaloglardan yuzlercesini herkes yazabilir buraya. uzatmanin anlami yok. ben de bu olanlarin nedeni su, boyle yapildi diye uzun uzun bir seyler yaziyordum ki vazgecip sildim hepsini. kimse bosuna "o kadar da degil", "bir tek turkler mi var ks, dupe yapan" vs edebiyati yapmasin burda. fatih'in oranini ben her zaman %99 olarak soylerdim; hatta cogu zaman yakinda turk ip'lerini blocklayacaklar o olacak dedigim de oldu. bunu istedigim de oldu. kurunun yaninda yas da yaniyor olayi malesef burda buyuk bir sorun ama yapacak pek bir sey yok malesef. belki de tek cozum oyunun tamamen parali olmasi ama bu da baska bir sorun olur. su oyunu oynadigim 4-5 aydir neler gordum, neler duydum hicbiri saymakla bitmez. o yuzden uzatmamak lazim. bu yapilanin adil veya hakli oldugunu soylemiyorum kesinlikle. ama ne dava acma dusuncesi ne cocukca "hackleyelim bunlari" dusuncesi ne de baska bir sey pek sonuc verecek gibi gorunmuyor. ban kalktiginda belki ilk zamanlar ortam biraz sakin biraz gergin olacak ama bir sure sonra her sey eskisi gibi olacak malesef. onun icin sinirlerinize hakim olun, biraz dusunun ve oyle yazin lutfen.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
_Jack__William_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hepinizi druenler kardeşimizin açtığı topicdeki resme bakmaya davet ediyorum..... bi göz atın... bunu yapan bir türk... evet tamam sadece türkler yapmıyor bunu fakat... o ecnebi dediğimiz geri kafalı arkadaşların(sözüm meclisten dışarı)aklında sadece türkün yaptığı kalıyor...... işte bu yüzden şimdi bu topic üzerine bu kadar post yazdık....
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya harbiden Fatih abi sende dikkat ettin benim bu dupe lafimdan sonra ben agir bir eleştiri ve cevap bekliyordum Yesim abladan ama ne bir cevap ne bir ses.. Ben bunu '' Sizi takmiyorum olarak algiliyorum '' gerisi ona kalmı$.. Yada cıksın burda o kadar jazz yapacagina gitsin mekan belli konusulcak insanlar var onlara yapsin neden bize yapiliyor? /server irc.quakenet.org /j knightonline + senin klaninda lvl 50 adamin elinde shard.. birinde değilki hepsinde Biri var senin klanindan isim vermem o diyor abi dupeden fena para kırdı '' Yesim '' gerisi sana kalmis kendin cok iyimiş gibi milleti suclama hepimiz milletciyizde yapipta yapmadik demiyoruz.. Bende dupe icin calıstım ama yapamadim yalan değil .. Soyle soyleeee Hodri meydan Hadi bakalim..[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sonuc olarak ... 1 - Serverden Türkleri temizlediler.. 2 - Alayimizin artik konuşacaği vakit gecireceği bişey kalmadi 3 - Artih Cafe ve Kahvehane gibi yerlere hücüm zamani 4 - Bundan sonra Girişimiz imkansiz gibi .. Gerisi sizin düşünceniz. Umudu olan beklemeye dewam etsin..[signature][hline]Name : xCharm Server: Ares Clan :w00tabulous Lvl :6x
LoRD_Free Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Schweppes, 30 Mayıs 2005 18:38 tarihinde demiş ki: Fatih abi pardon :) sinirlerim bozuk ne yazdıgımı bilmiyorum.. Yeşim ablacim 1 sey sorucam.. Senin claninda 1 adam var Lord_Free idi onceden simdi ::Lee:: midir nedir oyle birsey bu adamin bow 'u +8/80 ib ustu +7/12 shell set :) DUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Ne hak idda ediyosun lutfen abla yaaa SHUT UP !!! Sayın arkadasım bu sacmalarına bır son ver kapa cenenı ve kendi işine bak ve şu dengesiz konuşmalarına bir son ver insanları bu sekilde kötüleme senin derdinin cz de seni kesmemle alakalı oldugunu ve beni bu sekilde kötüleyerek eline birseyin gececegini sannediyosan yanılgıdasın ancak senin gibi aptallar bu sekilde davranır git maradonda kumda oyna kulleler falan yap belki kendini bu sekilde doyuma ulaştırırsın ...!
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehueheuheuhhueue Cok iyi tartısma :D guluyorum.YA SIZE DUPECILERI SAYMISTIM TANIDIKLARIMIZI BUNLAR SATEN YAKTI BIZI VE HALA YAPMAYA CALISTILAR VE SONUNDA ADAMLAR DAYANAMADI BUNLARA YETER ARTIK IP BAN ATACAM DEMISLER.DUYDUKLARIM Dogusss tandır.Ayagınızı denk alın demısler ama huylu huyundan vaagecermı hayır.YINE DUPE yapmaya calıstılar ve bazılarının dedıgı gibi YANLIS IP ban olmus olabilir.Yada BILEREK TUM TURKLERE BAN ATILDI.. [signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D [Bu mesaj Wise tarafından 30 Mayıs 2005 19:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Başlığın esas açılma sebebini sapıtmayın.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
RakipUsta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 baslıgı yeni gordum nevrim dondu! kufr etmemek icn zor dayanion bu ne ln!! bn o kadr charı ne die kastm ...[signature][hline]nightmareibo, 04 Şubat 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Grizleri nerden bulabilirzzzz ??
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.[Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu sapitmicam + 1 ss gonder beni kestigine dair herkez gorsun ben rezil olayim sende $AH! Konuyu daha fazla sapitmicam! + Hakaret konusunda sana birsey demiyorum Sen hicbir lafi hak etmiyosunki :)[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bir anda zengin oldu o aslında bende merak edıyorum nereden buldun o kadar parayı itemi ?Hıc solemedın banada Lord_Free Yesim abladan bir ses cıkmadı bu konuda oda son gunlerde item manyagı olmustu. Bunlara bir cevap pls.Aslında Tum herkeste son gunlerde Item manyagı oldu. Fatihin clanında bir cok ınsan hıc sordun mu fatih nereden buldun bunları dıe adama Hayır :) bir cevap bunlara lutfen[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Öne çıkan mesajlar