Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bari sigara değilde puro fln için güzel kokuyo puro sigara çok leş :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 günde 7-8 taneden bişey olmaz diye avutuyorum kendimi.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ki size birşey daha söylemek istiyorum.Amcamın bir karısı ve kızı vardı... Kızı 9 yaşlarında,belki daha küçüktü. Şimdi siz böyle bir evlilik sürseniz,çok mutlu olsanız ölmek istermisiniz? Siz ölünce arkanızda bırakacağınız sevdikleriniz,aileniz peki ne yapıcak? Onları hiçmi düşünmüyorsunuz? Ölümlerin yarısından çoğu neredeyse sırf sigara yüzünden.Bu nedenle atin gitsin su zehiri.Sizde kurtulun,sevdikleriniz de...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dedimi kaybettim, annenemde yakında yolcu. Annemin sorunları başladı yaş 37 daha onda. sigaradan nefret ederim 21 yşaına geldim bikere bile denmedim herkezi uyarırım. başın saolsun kardeşim..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 heh 50 den sonra yaşamak istemiyorum dersiniz yaş olur 50 bi bakarsın angelina jolie gelmiş sana aşkım diyo NAH! YAŞAMAK İSTEMİYORUM BEN deyip baş parmagı işaret le orta parmak arasına götürüp angelinama mı uzatırsınız yoksa yavyuum diiip atlarmısınız :) acun firardayı izleyin valla yaşama nedenlerinden bazısı var :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lan ben 50 yaşında angelina jolie yanında yıkama timi dolaştırcak gotunu temizlesin diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ulan 3-4 yıl günde 2 paket camel içen bi adamdım ama 1 yıldır aazıma koymadım. abi öldürüo yaw!bi baktım vücudum mahvolmuş yaw. hayır geri dönüşüde yok. kaldık öle sıska tıska bi adam olarak. bide en kötü yanı sigara içerken içme diyenlere gıcık olmanız yani ben olurudum... birde nikotin hapı kullanın mutlaka emin olun bıraktırıyor!!![signature][hline]Lale Savaşçısı Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 02:03 tarihinde demiş ki: Bu yıl bir kere bıraktım 1 haftadan fazla sürmedi.. neden, canım sigara istemiyordu, ancak her gece 10 larda yatmaya başladım, nerjim eksildi.. ben her gece 5 saat uykuyla geçinen bir adamım, gerek dersler gerek diğer stres unsurları... Elbet tekrar başladım ve hayatım bir bakıma yerine geldi.. Ancak tekrar istersem bir anda bırakabileceğime eminim, bir kere ypatım, bir daha da yaparım... Lütfen yukarda yazdıklarım üzerine yorum yapacaksanız yapıcı olun, kırıcı değil.. Şu ana kadar teşekkürler, yorumlarıız beni de etraftaki diğer patileri de aydınlattı... Saolun... Önemli olan bu deil.Kimsenin amacı seni ayda bir başkasını kırmak deil.Bu zehir yüzünden ölümleri en aza indirgemek...[signature][hline]{Caddebostan - Koton} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dorsia, 29 Mayıs 2005 02:07 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 29 Mayıs 2005 02:05 tarihinde demiş ki: lan ben 50 yaşında angelina jolie yanında yıkama timi dolaştırcak gotunu temizlesin diye. eyvallah, güldürdün beni en azından yüzümde bir tebessüm doğdu... bu da gurbetcilere bi kıyagımız olsun ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 aslında araya 2 duygu sömürüsü içeren milliyetçi msj da sıkıştırıcan. hatta şu mail şeyleri gibi herkese yollanmalık, bitiminde bu maili 10 arkadaşına atmayan taocudur dombilidir fln yazcan. Yabancılar türk milletini güçsüz kılmak ve egemenligi ele geçirmek için bizi zehirliyorlar.ayak oyunlarına gelmeyin. sigarayı bırakın ve saglıklı bir türk nesli oluşsun. hhe tmmdır[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 rofl dyna yardın sabah sabah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 dünyanın en yayarak yaşayan en kuralsız en gevşek ve en cok bayramı olan milleti&ülkesiyiz be neyin stresi bu :) inglerin yaptıgı turkler erken boşalıyo araştırmasının dogurdugu stres ise sahada konuşurum diyip üstünden atılacak bişi sigara içmeye değmez[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 çalışırken tatil yapabilen baska toplum var mı? ispat mı istiyon telekom binaları devlet daireleri .... akar akar akar[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sigaranın zararları hakkında bi dönem ödevi hazırladım bu sene, upload ettim. Herkesin okumasında fayda görüyorum. Buradan yükleyebilirsiniz.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 çin ve tayvanın nüfuslarını hesaba katın[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Nedir Dorsia'ya bu tepki anlamis degilim. Isteyen istedigi kadar, istedigi gibi yasar. 50 yasinda ne yapicagini soyleyecek yasta degilsin demeyi bilgelik sayiyorsaniz bence 20 yasinda ne kadar yasamak istedigini bilmenin ne oldugunu dusunun. Ayrica bence kendi omrunun suresini kendin belirleyip ona gore yasamak, yasiyoruz boyle nereye kadar bakalim demekten cok daha guzel bir hayatla sonuclanir. 50 yasindan sonra cogu insanin topluma pek bir faydasi kalmamis oluyor zaten, bosuna yasama alani isgal edip oksijen tuketiyorlar.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: bayat, 29 Mayıs 2005 02:23 tarihinde demiş ki: 50 yasindan sonra cogu insanin topluma pek bir faydasi kalmamis oluyor zaten, bosuna yasama alani isgal edip oksijen tuketiyorlar. Dorsia ya bir tepki yok ki o fikrini söylemiş bizde söyledik karşılıklı beyanlarda bulunuyoruz :) 50 yaşından sonra topluma faydası kalmayan ve boşa oksijen tüketen biri 50 den öncede boşa oksijen tüketerek ömürü geçirmiş demektir.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: -DoruK-, 29 Mayıs 2005 01:59 tarihinde demiş ki: kendinize ömür biçemezsiniz biraz aklınızı başınıza alın. Sen ustune alinmadiysan ayni dusuncede bir insan olarak ben aliyorum sahsen bunu :)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Benim amcamda yaklaştı olacak galiba akciğer kanseri...[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: DynamicK, 29 Mayıs 2005 02:26 tarihinde demiş ki: 50 yaşından sonra topluma faydası kalmayan ve boşa oksijen tüketen biri 50 den öncede boşa oksijen tüketerek ömürü geçirmiş demektir. Valla benim gordugum ornekler 50 yasina kadar calisip bir seyler urettikten sonra kazandigi parayla yan gelip yatanlar, emekli olup otobuslerde oturan gence yer versene evladim diye pis pis bakanlar :0)[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com [Bu mesaj bayat tarafından 29 Mayıs 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 öncelikle başın sağolsun sonumun ne olucagını biliyorum vede içiyorum mutluyum aptalmıyım evet aptalım.[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: OwnerRavenLoft, 29 Mayıs 2005 01:48 tarihinde demiş ki: Neden bırakmıyorsunuz anlamıyorum ki? Daha sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmek varken kendinizi ölüme doğru yavaş yavaş itiyorsunuz ki? Bunu anlayabilmiş değilim. Lütfen bırakın yaa.Yeminle tekeli bombayalayacam artık.Burama geldi... Ne kadar tütün vs varsa yakmak istiyorum.Kurtulsun herkez yaa ;( sen ne kadar da "bırakın şunu" desen de insanlara bıraktırman zor. içtikleri, ona bağımlı oldukları, sanki ondan keyif alıyormuş gibi hissettikleri için senin dediklerini kulak arkası edecek, biraz da dalga geçecekler. e biraz da yetiştirilme ile alakalı. "sen anlamassın" "bizimle konuşacağına git sütünü iç" gibi itiş kakış büyüdüklerinden, "acaba ben nerde hata yapıyorum, karşımdaki doğru mu söylüyor" diye düşünmek yerine "sen anlamassın ben bundan haz alıyorum" diye düşünecektir. Ne yazık ki...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: voic3, 29 Mayıs 2005 01:53 tarihinde demiş ki: yaşamınız herzaman böyle geçmeyecek. bugün bi kız arkadşaınız olur sevinirsiniz 30 yaşında işinizde başarılı olursunuz sevinirsiniz 50-60 yaşında torununuz mutlu bir aileniz olur sevinirsiniz. yaşlılık bu kadar korkulacak , dayanılmayacak bir şey olsa insanlar intahar ederdi zaten o yaşlarda. ama kime baksan +60 benden bile daha çok yaşam hevesleri var. ama siz illa ben mutlu olamam kafasıyla giderseniz ne olursa olsun olamazsınız zaten. bak çok doğru demişsin. şimdi 30 yıl yaşamak yetermiş gibi gelse de, ilerledikçe "ah keşke bi 30 yıl daha yaşasam, 70 yaşımda ölmek istemiyorum" demeye başlar insan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Başın saolsun...:( Keşke bırakabilsem;yanlış anlama e bırakk diceksin... Zararlarını birçok uzmandan ve doktordan örendim;hatta abim doktor olduu için arkadaşlarına öğütlüyor gibime gelio vaaz verin şu kardeşime die...=) Birçok kez(10-15 defa)bırakmaya çalıştım;en uzun süre 3 ayla sınırlı olmuştu...Sonra yine başlıyorum;ne yapim elimde diil... Cidden bırakmak istiyorum;ama nafile,bırakamıorum...[signature][hline]Crowned king in my own mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 'Patch' denen olayi kullanarak 1 ay icinde biraktim, ve 2 sene onceydi, daha bir tane bile icmedim. Eger kesin karar verirsen birakmak o kadar zor degil. Herkese tavsiye ederim, zararin neresinden donersen kardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar