Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 İstanbul - Milli kaleci Rüştü Reçber, Laporta'nın, İspanya'nın Barcelona Kulübü'ne başkan seçilmesinin ardından bu kulübe transfer olduğunu açıkladı. Rüştü, kendisinin Laporta ile daha önce görüşüp protokol imzaladığını belirterek, "Laporta ile 1 yılı opsiyonlu (4 artı 1) 5 yıllık sözleşme imzaladım. Benim ismimi başkanlık seçiminde kullanmasına izin verdim. Şimdi artık Barcelona'ya transfer oluyorum. Hayallerimde Avrupa'da büyük bir takımda oynamak vardı, bunu gerçekleştiriyorum. Türk futbolunu, Türk kalecesini orada en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım" dedi. Milli kaleci Barcelona'nın kendisine Fenerbahçe Kulübü'nün teklifinden çok üstün bir teklif yaptığını vurgulayarak şunları söyledi: "Yaşım 29-30. Kaleciler dünya standartlarında 35 yaşın üstünde bile oynayabiliyorlar. Benim idealim Barcelona'da forma giydikten sonra Türkiye'ye gelip futbolu Fenerbahçe'de bırakmak." Kaynak:www.turk.net [hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yuh lem[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Dün starda canlı yayında söledi, helal olsun çok iyi bi takıma gitti.4+1 i duyunca gözlerim açıldı zaten :p adamlar ii garantiye almışlar...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 güzel bir gelişme elbette, dünyanin en iyi takimlarından birinin kalesini bizden biri koruyacak artık. yalnız fenerbahçe ne yapacak o biraz düşündürüyor. bir çok maçta rüştü fenerbahçeyi kurtaran adam idi. yerine kimi getirecekler acaba? rüştü içinde çok iyi olmuş, umarız başarılı olur.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben sevindim. rüştü bunu yapmak için çok geç kaldı. avrupa'da oynaması lazımdı resmen harcıyordu kendini fb'de. tebrik ederim başarılar dilerim..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Rustu fenerbahceyi birçok maçta kurtaran adam olmakla beraber avrupada hep feneri yakan kişi olmayı da basrmıstır.Umarım barcada da aptal goller yemez[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Kurtardıkları yediği aptal gollerden fazladır emin ol. Bunu bir Fenerli olarak sölüyorum sana. Ben Rüştü'nün Feneri bırakmasını şu bi maçtan sonra jipinin içinde dövdükleri zaman istemiştim. Ana avrat kaymıştım o döven itlere. Ama büyük adammış bırakmadı helal olsun. Gitsin kendini kurtarsın çok sevindim. Kahroluyodu Fener'de adam. Bizden bişi olacağı yok bare o kurtarsın kendini.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 O zaman git kendine bi bayrak al da serefle tası onu.Emin ol ki ona saldıranlar fbli degil.Ama ozellikle Panathinaikos ve Mtk maçlrında yediği goller deunutulur gibi degil[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ben kenan onuk ve birkaç yazara çok şaşırdım. yuh yani nankörlüğün bu kadarı olur rüştü olmasa son 3 sene(bu sene hariç) fener sıralamada 2 basamak inerdi. rüştü olmasa boş kale de demiyorum 10 üzerinden 8 lik bir kaleci olsaydı rüştü yerine böyle olurdu. göreceğiz bu sene rüştüsüz defansı. kenan onuk beyefendi nasıl yiyecek laflarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Ama o da kendine gore haklı Fenerbahce Rustunun oyuncagı mı.Adamın fenerbahceye soledıgı soz su:Barcelona baskan adayıyla anlastım orası olmazsa fenerdeyim.Basından solese adam gibi gitsin,fb de yeni kaleci alsın.Bunun yaptığı olay su,gidiyo ama açık kapı da bırakıyo.Rustu fbye gelen en iyi 3 kaleciden biridir tamamda bu yaptığı fbliğe yakısmıyor[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yoo, adam diyo ki benim ideallerim var. ideallerim gerçekleşmicekse fenerde oynarım. yoksa avrupa 1. tercihim. bence çok normal bir davranış biçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Khirsah, 16 June 2003 14:55 tarihinde demiş ki: O zaman git kendine bi bayrak al da serefle tası onu.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Ne alaka?[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Fenerliyim diosun bayrak almamıssın zaten fenerli sayısı da az.Çok gorunelim 1 kişi 1 kişidir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 allahın bonano'sundan iyi olduğu kesin, ne tartışıyosunuz ki :) hatta bence kesinlikle tartışmasız bir şekilde dünyanın en iyi kalecisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: fizban, 16 June 2003 15:43 tarihinde demiş ki: rüştü yalnız uzaktan şutlarda falan çok kalitesiz goller yiyebilmekte, fakat birebirde de acımaz derecede iyi. kendi psikolojisine iyi bakarsa muhteşem bi kaleci olur ..[hline]Fizban(beyond time) : Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody. Ya fizban sacmalama hoca :) Rustu saglam kaleci.Hatta super kaleci.Sirf gidiyor diye laf soylemeyin $imdi :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Rüştü gider Fenerbahçe'nin adı deişir Kumbarabahçe :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: fizban, 16 June 2003 17:44 tarihinde demiş ki: wissy rüştü süper kaleci ben bişe demiyorum. ama rüştüyü dev rüştü yapan türkiye milli takımı ve fenerbahçenin kalitesiz arkaya adam kaçıran defanslarıdır. rüştü de birebirde gerçektne çok iyi. ama uzaktan saçma sapan goller yiyebiliyo .. yemez işalla[hline] Misal Mtk ve Panathinaikos maçları[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 fenerbahcenın bır gorevlısı acıkladı rustu resmen gıtmıs[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Onu bırakShow haberde gosterdi saat 17:00de[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Gawain, 16 June 2003 17:40 tarihinde demiş ki: Rüştü gider Fenerbahçe'nin adı deişir Kumbarabahçe :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Esprilerini kendine sakla.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 :hmm: Sımdı kıl olcak fb nın kalecısı bır yedek vardı cok genc ve tecrubesıs olcagını sanmam sımdı ruztunun yerını kım tututac[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Pletisoka mi ne oyle birini alicaklardi.Ismini yanli$ soyledim sanirim :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bone sen radyo yayınında show yapsana bıraz,ne guzel esprılerın vars enın oyle.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: fizban, 16 June 2003 17:44 tarihinde demiş ki: wissy rüştü süper kaleci ben bişe demiyorum. ama rüştüyü dev rüştü yapan türkiye milli takımı ve fenerbahçenin kalitesiz arkaya adam kaçıran defanslarıdır. rüştü de birebirde gerçektne çok iyi. ama uzaktan saçma sapan goller yiyebiliyo .. yemez işalla[hline]Fizban(beyond time) : Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody. Abi rüştü uzaktan şutlarda kötü değil.Sadece nromal kaleciler gibi olduğu için bize kötü geliyor...[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 takimima kume dusme mucadelesinde basarilar diliorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar