Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss giriş kartı

NR_GladiatoR

Öne çıkan mesajlar

Telaş etmeyin, herkese geliyor yavaş yavaş. Bana da daha gelmedi, gelir elbet, olmadı gidersen muhtara, verirsin odunu beline, evde bile yaparlar sınavı..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Bana geldi...:(
Erzurumda oturuyorum 2. tercih olarak erzincan yazdım..
Erzincan çıktı :)

Bakalım hayırlısı olsun..
Bu hafta herkese ulaşır merak etmeyin patiler =))[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar üni. kazanmış ve hatta okuyo olsam da (eheh sölemeden edemedim) bu sene bi daha giresim geldi sınava ve bugün bana da gelmiş mektup şeysi. üsküdarda bi ilk öğretim okulu zübeyde hanım falan olabilir ismini hatırlamıyorum da şimdi, ööle bişey işte benimki de. geçen sene o caddedeki ilköğretim okulunda girmiştim ne güzeldi orası be :pPp[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

benimde gelmedi
daha doğrusu gölcük/değirmendere de kimseye gelmedi.
İzmitte de pek az kişiye gelmiştir muhtemelen

bu arada ben çalışma programımı bile yaptım 20 haziranda başliom çalışmaya :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
heso, 30 Mayıs 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
Bana geldi istanbul pendikte bir lise allaha şükür 1.5 metre ayaklarım sığacak :) birde enteresen tarafı kız kardeşimle aynı okul arka arkaya sıralarda giriyoruz lol

yardım et kardeşine.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

göztepe ihsan kurşunoğlu çıktı, evime 5 dakika yürüme mesafesinde:D
zarfı getiren denyo kapının altına sıkıştırmış, kapıyı açmamla yamuştmam bir oldu zarfı. sonra ana avrat küfür eşliğinde zarfı kurtardım:) neyse ki sadece buruştu biraz.
gelmeyenler üzülmesin, bugün yarın gelmesse tırsabilirler:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 30 Mayıs 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
erzincanda oturup erzurumda girmekde hoş tabi:)

Erzurumda oturup erzincanda dicektin heralde?[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL
BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...