Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve turks geldi

Dolis

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 30 Mayıs 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
said:
John_Petrucci, 30 Mayıs 2005 15:10 tarihinde demiş ki:
asıl senin yaşın kaç fistan efendi

yirmi bir.

asıl senin yaş kaç?

12,5 :( :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Mayıs 2005 04:24 tarihinde demiş ki:
said:
CraftedbyMalibu, 30 Mayıs 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
Bence kimse sadece türk/yunan/koreli olduğu için veya mage/priest/warrior olduğu için alınmamalı guildlere yoksa sonu pek iyi olmuyor guildin.
Başarılar

kore diyince akan sular durur kardes : ) koreli adam buldun mu level 1 olsa bile kapicaksin haha

Ya bırak pent var bi tane tip bana "you is china" "you is go" falan diye PM atıyordu Azsharadaki blood elflerde farm yaparken. 7/24 ordaydı eleman. İşim olmaz koreliyle bari ingilizce öğrenseler ( türkçede olur) ^^[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 30 Mayıs 2005 15:23 tarihinde demiş ki:
Üzgünüm ama "Turks" guild ismini, "Norwegian Elites" veya "Greek Legion" ile karşılaştırmak gibi büyük bir hata yapıyorsunuz.

Belki farkında değilsiniz ama gerçek yaşamda "Norveli Elitler" veya "Yunan Lejyonu" gibi olaylar yok.. Bunlar tamamen oyun için oluşturulmuş kavramlar.

Ama "Turks" bu oyunda, sizin dışınızda bütün Türkleri etkiliyor. Kalkıp lütfen "Biz kimseyi rahatsız etmiyoruz, şöleyiz, böleyiz" demeyin.. Biriniz, sadece biriniz, gidip yanlışlıkla almaması gereken bir iteme rollasa veya başka birinin de ihtiyaç duyduğu bir itemi HAKKIYLA kazansa bile, "Turks sucks" blablabla diyeceklerdir (Biliyorum çünkü hepimiz yaşadık)

Ve ben de Pirvan gibi bunu duymak istemem, o kadar isim varken başkasını bulamadınız mı allah aşkına?

Şimdi bu yazdıkların mantıklımı peki Gangren allah aşkına !? Greek Legiondan bi adam yanlış roll yapsa French sux'mı diyorsun yani sen ? Turks Legion diye bi isim konulsaydı nasıl bi kulp bulacaktın onu merak ediyorum. Hakkaten Turks legion olarak değişsinde belki Türk olduğumuzu anlamaz saflar demi ?
Sosyal ağlarda paylaş

İsminizde illa ki "TURK" ibaresi geçmesi gerekmiyor Türk olduğunuzun bilinmesi için. Oyunu düzenli oynayan ve çevresi olan iyi oyuncular (İyiden kastım oyunu bilen ve hakkını vererek oynayanlar) sizin hangi memleketli olduğunuzu bilir. Bilmese bile bir şekilde öğrenir. Önemli olan dikkat çekmeniz.

Örnek isterseniz, benim bildiğim TSA ve Clan Potestas İsveç guildleri. Yanılıyor olabilirim.

Dikkati nasıl çektiğiniz de önemli tabi. Warriorınız yanlışlıkla Tranq. shot tome unu alıyosa (nası becerdi bilmiyorum) ününüz kötü olur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose

[Bu mesaj DA2019 tarafından 30 Mayıs 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaşları bi topikte toparlayalim
kurularida diğerinde aha aha aha ..

evet TURKS guildi gibi bu yaş muabbetide bi turklerde var her turlu belli ediyoruz kendimizi ordan prim yapariz

bu arada guild ismine kufur cok oluyor isimlere gercekten dikkat[signature][hline]bustle in hedgerow
DuaLisT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 30 Mayıs 2005 16:47 tarihinde demiş ki:
Dikkati nasıl çektiğiniz de önemli tabi. Warriorınız yanlışlıkla Tranq. shot tome unu alıyosa (nası becerdi bilmiyorum) ününüz kötü olur.

puhaha kim o yaw :P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 30 Mayıs 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Galiba warrior bir arkadaşın Tranq kitabını "yanlışlıkla"?!? alması :)

Ben gangrenin yalancısıyım valla. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmak için yer aramayın allah aşkına.. (Greek - French?)

"Turks" guild ismi policy'e uymuyor, şikayet geldiği anda değişir.

Bunu bir kenara bıraktım, BL Horde factionunda oynayan tipleri biliyorum ve verecekleri tepkileri rahatça düşünebiliyorum.

Neyse, eminim yavaş yavaş sizlerde anlayacaksınız.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 30 Mayıs 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
senin yaş kaç?

20.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

=P
Hadi canlar iyi oyunlar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

[Bu mesaj Pirvan tarafından 30 Mayıs 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 30 Mayıs 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
AcimasizKemal bu konu başlığı altındaki birçok mesajın çok rahatsız edici. Sözlerine dikkat et. Rapor edicektim ama önce bir uyarmak istedim.

Adi ustunde "acimasiz"..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks- Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) Semi- Active

Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - (Illiadan/US) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 30 Mayıs 2005 18:38 tarihinde demiş ki:
Tartışmak için yer aramayın allah aşkına.. (Greek - French?)

"Turks" guild ismi policy'e uymuyor, şikayet geldiği anda değişir.

Bunu bir kenara bıraktım, BL Horde factionunda oynayan tipleri biliyorum ve verecekleri tepkileri rahatça düşünebiliyorum.

Neyse, eminim yavaş yavaş sizlerde anlayacaksınız.

Bazıları racial reactiondan 3 gün acc suspend yediği için çok iyi biliyor galiba:P[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 23:52 tarihinde demiş ki:
said:
Dolis, 29 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
sonuçta Koreliler keserse türklerde keser Ultimayı o kadar yıl oynuyan millet

heh
korelilerle bi de türkleri kıyaslamışsın ya helal olsun ne diyim.

ultimayi oynadık doğru, ama oyuncularımız freeshardlarda sadece küfürle ego tatmini yapmayı ve lamer şekilde oynamayı öğrendi.
doğru dürüst bir internet kültürü veya oyun kültürü mü kazandı sanıyorsun?

WoW'a bakıyorum. adamlar genel chat'te pişkin pişkin türkçe muhabbet yapıyorlar, ona buna küfredip duruyorlar. insan biraz saygı duyar diğerlerine, ama nerde... tabii bu tarz muhabbetler, küfürler ile büyüdüler, wow'da da bunu uygulamaları normal.

kore'lere bakıyoruz, adamlar sürekli farklı oyunlar oynuyorlar, farklı strateji geliştiriyorlar, farklı şeyler öğreniyorlar.
biz ise sadece cs veya uo'nun başına geçip "kahvehane muhabbeti" yapıyoruz.

ha bi de sırf milliyetçilik gazımız vardır. ogame'de de var mesela. insanlar oturmuş TURKS diye ittifak kurmuş sırf yabancılara saldırmak için. ittifak dediğin birbirlerine yardım ederler, organize olup bir hedefe saldırırlar, oturup taktik kurarlar. biz ise yanyana dizilip "önümüze gelene bir tekme"cilik oynamakla yetiniyoruz.

peh peh, kore oyuncularının hırsı, yeteneği, yarışmacı ruhu bizde yok ne yapalım.

/agree

yazdigi herseye tamamen katılıyorum.. EU deki turk guild isimlerini bakiyorum ve sadece... guluyorum.[signature][hline]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 31 Mayıs 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
demin tanistim guildden bi elemanla 4 kisi beni kesip pek bi eglendiler race alaninda ;)=

ben q'i bitirene kadar bikac kere daha eglendiririm herhalde xante yi :)=

A aa valla yalan :) dokunmadım kimseye :P
Tam hatırlamıyorum bi ara 8v6 bi kapışma oldu oradaydın sende sanırım..
Genelde 4v1 yapma alışkanlıgım degildir :)
Ama dün o ally grubunda kimi tek yakaladıysak çökmeye çalışıyorduk üstüne :)
Bi tane lvl 45 paladin vardı geldimi duman ediyordu çünkü bizi :)
Bide oyunda nick ne abi sormamda bi sakınca var mı ?

Herşeyi anlarım şu oyunda ama mobla ugraşan birine saldırmayı son hp si kalınca dalıp öldürmeyi anlayamadım daha malesef..
Dün bi L33 hunter yanımda quest yapıyordu 20dk hiç dokunmadım bende kendi işimi yaptım ama 1 kere adama güvenip low hp ile gezdigim sırada ayısını saldırtıp öldürdü :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...