Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim Arcane

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arcane çoktan gitti buralardan yeterince içten özür dileyemediniz, hepsi sizin yüzünüzden[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Özür dilerim sly-one senin özür dilemene engel olamadığım için, affet beni.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
gencim güzelim, seni üzerim.. (noktalamalara bilhassa dikkat ettim sağa sola çekiştirmeyin diye)

abi iddia ediyorum hâlâ yolda dediğimin önde gidenisin :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Uhu cok pismanım be arcane ozur dilerim =([signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
ya benimde dileyesim geldi arkeyn özür dilerim

sürü psikolojisi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 30 Mayıs 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
Arcane çoktan gitti buralardan yeterince içten özür dileyemediniz, hepsi sizin yüzünüzden

bak bunu duyunnca çok üzüldüm, bundan dolayı çok özür dilerim :(

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Mayıs 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende konuya fransız kaldığım için özür dilerim arcane bab the kenk :([signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? Udçı Türk budun ertez okun!
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 30 Mayıs 2005 08:56 tarihinde demiş ki:
Evladım gururlu ol

bırak arcane senden özür dilesin !

Bugun Arcane e boyun eğersen yarın başkalarınada eğersin !

ben de diyordum ne zaman bir asi gençlik gelip sürü psikolojisine kafa tutacak:) geç bile kalmışım
ne ben mi? özür ama yani ben bennnn... böhüböhüeee
*!kaçar*[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Arcane'den özür dilemek için bu kadar geç kaldığım için özür dilerim.......[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Mesaj tarihi:
özür dilemekte geç kaldığım için özür diliyorum bende[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Mesaj tarihi:
ilginç olan arkeyn cevap vermemiş.şu an forumlarda olan arkeyn i buraya bekliyoruz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
  • Yeni Oluştur...