Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küpe ve K(ı)ro problemi...

B0nzi

Öne çıkan mesajlar

Onu dinlemek zorunda mısın? Sanane de konuyu kapat.. Bana da öyle dediler takacam dediğimde.. "Olm kız mısın küper taklıyorsun" dedi biri... Burada yazmayayım ama feci laf yapıştırdım... Zaten yapıştırdığım gibi kaldı...[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okumadım ama bence tak ya kimseyi kafana takma.Bizim okuldakiler gelip bize soruolar nerde ii kulak deldirebilirim diye.Toplumda o kdr da kötü karşılanan bişey deil.Hem onlar Kro iseler bu senin suçun deil.Zevkler ve renkler tartısılmaz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir kaşımda metal bir nesne var.
Taksicilerle çok polemiğe giriyordum başka bir sorun çıkmıyordu.
Ilk deldirdiğim sene en çok "Aha tipe bak." senesiydi.
Benim için eğlenceli birşeydi tabi.

Ama şu yıllarda daha çok insanda olduğu için, o kadar garipsemiyor insanlar.
Çevrendeki insanlar çakma ülkücüyse, ondan olabilir.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yakısıosa tak gerçekten kimseyi umursama.Banada herkez çok rküşsün berbat giyiniosun diolar ama takmıorum.Onlara göre rüküş olabilir bence güzel.
Senin içinde onlara göre kötü durabilir ama sence güzelse gerisi bos...Onlar için mi yaşıosun sanki...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

@Konbraşır t3h lamer
Yavuz Selim'in küpe takmadığı, o küpeli resimlerin de Şah İsmail'e ait olduğunu okumuştum Murat Bardakçı'nın bir yazısında.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 28 Mayıs 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkes özgür bi atkım tutucu zihniyetli görüşlerle milletin kafasını bulandırıp moral bozmaya gerek yok.kimsenin küpesi kimseyi ilgilendirmiyo.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ailem arklarim felen hic 1 si dememisti taktigimda ama gecen sene amcam yazliga gelmisti kirmizi siyahli 1 sörfçü sortu vardi kirmizi parmak arasi siyah küpe ibnemisin sen demisti. Takmadim hic takmamda oyle diyenleri. Kupe takmayi sevmez eyw ona sözüm yok ama derseki ibnemisin ben o adamin(aile büyükleri, yaslilar felen degil bizim yasimizdaki insanlar) erkekliginden suphe ederim. Demekki kendine o kadar guvensizki kupe takinca ipne olcagini dusunuyor...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Çevrendeki insanlar çakma ülkücüyse, ondan olabilir.

İşte çevremdeki egemen siyasi görüşün bu olmasında kaynaklanıyo. Adamlar öyle bi organize oluyo biri sataşmasa bi diğeri mutlaka bi laf atıyo yada sataşmaya başlıyo. Du bakalım bu işin sonu nereye varacak[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...