manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Xharloan, 28 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: erkek adama takı toka yakışmaz abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Onu dinlemek zorunda mısın? Sanane de konuyu kapat.. Bana da öyle dediler takacam dediğimde.. "Olm kız mısın küper taklıyorsun" dedi biri... Burada yazmayayım ama feci laf yapıştırdım... Zaten yapıştırdığım gibi kaldı...[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yazılanları okumadım ama bence tak ya kimseyi kafana takma.Bizim okuldakiler gelip bize soruolar nerde ii kulak deldirebilirim diye.Toplumda o kdr da kötü karşılanan bişey deil.Hem onlar Kro iseler bu senin suçun deil.Zevkler ve renkler tartısılmaz...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 3 senedir kaşımda metal bir nesne var. Taksicilerle çok polemiğe giriyordum başka bir sorun çıkmıyordu. Ilk deldirdiğim sene en çok "Aha tipe bak." senesiydi. Benim için eğlenceli birşeydi tabi. Ama şu yıllarda daha çok insanda olduğu için, o kadar garipsemiyor insanlar. Çevrendeki insanlar çakma ülkücüyse, ondan olabilir.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kendine yakı$tırıyorsan tak.en ba$larda erkek adam takar mı vs derlerde belli bir süre sonra alı$ıyorlar.banada olmu$tu küpe taktırdıgım ılk ay ama sonradan herkes alı$tı 1 sene oldu :)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 sefa kralsın ;) abicim beğendiysen tak beğenmediysen takma , niye diğer insanların görüşlerini dert ediyosun...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manhattan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Başımıza taş yağacak burada herkes küpeli aman Allah'ım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ya yakısıosa tak gerçekten kimseyi umursama.Banada herkez çok rküşsün berbat giyiniosun diolar ama takmıorum.Onlara göre rüküş olabilir bence güzel. Senin içinde onlara göre kötü durabilir ama sence güzelse gerisi bos...Onlar için mi yaşıosun sanki...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Küpe takmak ayıp değil, yanlış da değil... Yakışan da takar, yakışmayan da... Ama takan erkeğe süslü derim... Kimin ne dediğini de sallamamalı insan zaten... Tak gitsin![signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 alt komsunun cocuu kulagını deldirmişti. eve gelmiş. -baba kulaamı deldirdim -iyi. sen iki gün sonra şeyinide deldirirsin. -hmff[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 horrible cidden rukü$sün ama :-p[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 @Konbraşır t3h lamer Yavuz Selim'in küpe takmadığı, o küpeli resimlerin de Şah İsmail'e ait olduğunu okumuştum Murat Bardakçı'nın bir yazısında.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 28 Mayıs 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yaw şimdi farkettim... Küpe ve kro problemi başlık... Yani bu erkekte küpeden hoşlanmayanlar kro mu demek oluyor? Aydınlatalım konuyu...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hayır "irkeh adam güpe tahmaaazzzzzz. dop musun ulayyn sen???" zihniyeti kıro oluyor. yakıştırmayana ise "yakısmamıs"tan fazla bişey söylemek düşmez.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Tabi canım, ona kro diyebiliriz. Ben de katılıyorum.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 eh bide ibnemisin sen falan derler gel arka tarafa göstereyim falan de birebir susuyorlar direkt..[signature][hline]daru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 herkes özgür bi atkım tutucu zihniyetli görüşlerle milletin kafasını bulandırıp moral bozmaya gerek yok.kimsenin küpesi kimseyi ilgilendirmiyo.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Benim ailem arklarim felen hic 1 si dememisti taktigimda ama gecen sene amcam yazliga gelmisti kirmizi siyahli 1 sörfçü sortu vardi kirmizi parmak arasi siyah küpe ibnemisin sen demisti. Takmadim hic takmamda oyle diyenleri. Kupe takmayi sevmez eyw ona sözüm yok ama derseki ibnemisin ben o adamin(aile büyükleri, yaslilar felen degil bizim yasimizdaki insanlar) erkekliginden suphe ederim. Demekki kendine o kadar guvensizki kupe takinca ipne olcagini dusunuyor...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 "küpe takınca giden erkeklige tüküreyim" "erkeklik küpeyle oluyosa degilim zaten " gibi gazcı söylemlerle de kendinizi gaza getiriniz[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Mavi, 28 Mayıs 2005 23:20 tarihinde demiş ki: eh bide ibnemisin sen falan derler gel arka tarafa göstereyim falan de birebir susuyorlar direkt.. ben bundan biliyorum dop bu dop... bu küpe takmasada dop...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 tak tak boşver sen onları.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: John_Petrucci, 28 Mayıs 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Yakışıyorsa tak, yakışmıyorsa da tak.Kimseyi alakadar etmez... +1[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: BonePART, 29 Mayıs 2005 10:51 tarihinde demiş ki: -baba ben kupe takıp sac uzatıcam -benim bi tane kız evladım var.yeter baba wins the game wişth a knockdownnnn puhahahhaa harbi olm delikanlı adam küpe takmaz[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sence delikanli ne demek ?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Alexi_Septimus, 28 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Çevrendeki insanlar çakma ülkücüyse, ondan olabilir. İşte çevremdeki egemen siyasi görüşün bu olmasında kaynaklanıyo. Adamlar öyle bi organize oluyo biri sataşmasa bi diğeri mutlaka bi laf atıyo yada sataşmaya başlıyo. Du bakalım bu işin sonu nereye varacak[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar