Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AC Milan - Liverpool

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

final muhteşemdi. Rise ın o penaltıyı kaçırması şanssızlıktı ama plase denemesi de kendi hatasıydı. AC milan 3 gol yiyecek kadar açık vermedi. Ama nasıl olduysa oldu.

Zaten 2 3 gündür taksim ağzına akdar liverpool lu dolu, artık bu geceyi düşünemiyorum ya. Sakin olmamız lazım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

utandim yaw
ingilizler su kadar kez kazandi, milan su kadar kere kazandi(avrupa kupalari toplam istatistik) falan diyip durdu spiker( sat1 )
dusundum gs 1 kere kazandi uefayi.bi de turkiyede spor olarak futbola en cok para akiyor.

[Bu mesaj GEd tarafından 26 Mayıs 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 26 Mayıs 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
ama tr de spor olarak futbola akan paranın hepsi bile chelsea takımının ilk 11 ini almaya yetmiyor
o gözlede bak

böyle bir etmen de war tabi. Ekonomi ölçütlerimizin farklı akmasından dolayı. Ama bizde ekonomi olarak ingilterenin ekonomisi olsa şu anda. Her sene bu ilgi alakayla Dünya 1 incisi olur tüm kupaları alırdık. Tabi F.C başkanları cepe aşırı para indirmezlerse.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Sosyal ağlarda paylaş

walla istanbul'da olup bole bir mac olması bizim sansımız.
ama Milan salaklıgına doymasın.3-0 dan mac verilirmi.
yinede liverpool macı haketti.
yalnız uzatmalarda şevo(Fatih Terimin soyleyisiyle)'nun 1 metreden dudek'e nisanladıgı top liverpool'un finale kadar gelisinde yasanan mucizelerin son halkasıydı.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz maçtı. cl finalini dünya gözüyle görmek ayrı güzel, o maçın böyle bi maç olması daha bi güzel. şemsiye taşıma görevimiz yağmur olmadığından yalan olunca beleşe bi ton şey alıp maçı da izlemiş olduk. bi kısmını tünel tarafındaki tribünün en önlerinden bi kısmını da biraz üstlerden izledim. liverpoollu dayıların sevinçlerini paylaştık ikinci yarıdan itibaren bolcana. resimleri de koyabilirim bi iki gün sonra.
ama özellikle liverpool taraftarlarının hastası oldum. milan 3-0 öndeyken bile bırakmadılar desteği. takım da nası bi gazlandıysa artık böyle bi sonuç çıktı.
şöyle uzun uzun maç yorumu yapmak isterdim ama feci uykuluyum ve muhtemelen okumadığım önceki sayfalarda bol bol yapılmıştır.[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...