Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 daha belli değil sanırım ön eleme işi[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bu macın fenerliler acısından bir getirisi yada kaybettirecek birşeyi yoktu cunku fener yine avrupada kus gibi ucacak 2. torba cekimlerinden girecek fdsfsdf[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 final muhteşemdi. Rise ın o penaltıyı kaçırması şanssızlıktı ama plase denemesi de kendi hatasıydı. AC milan 3 gol yiyecek kadar açık vermedi. Ama nasıl olduysa oldu. Zaten 2 3 gündür taksim ağzına akdar liverpool lu dolu, artık bu geceyi düşünemiyorum ya. Sakin olmamız lazım.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 utandim yaw ingilizler su kadar kez kazandi, milan su kadar kere kazandi(avrupa kupalari toplam istatistik) falan diyip durdu spiker( sat1 ) dusundum gs 1 kere kazandi uefayi.bi de turkiyede spor olarak futbola en cok para akiyor. [Bu mesaj GEd tarafından 26 Mayıs 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ama tr de spor olarak futbola akan paranın hepsi bile chelsea takımının ilk 11 ini almaya yetmiyor o gözlede bak[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 malesef, bizim eksiğimiz de bu. o kadar para akmasına rağmen kupaları alamıyoruz :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: DynamicK, 26 Mayıs 2005 01:31 tarihinde demiş ki: ama tr de spor olarak futbola akan paranın hepsi bile chelsea takımının ilk 11 ini almaya yetmiyor o gözlede bak böyle bir etmen de war tabi. Ekonomi ölçütlerimizin farklı akmasından dolayı. Ama bizde ekonomi olarak ingilterenin ekonomisi olsa şu anda. Her sene bu ilgi alakayla Dünya 1 incisi olur tüm kupaları alırdık. Tabi F.C başkanları cepe aşırı para indirmezlerse.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 suçu başkalarına atmaktan kendi hatalarını göremiyo kluplerimiz malesef ve tek rakipler ezeli rakipler olmuş durumda... avrupada bişey yapmaktan çok ligi almak hatta ve hatta bir derbiyi kurtarmak yetiyor :/[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yaşa liverpool benm takımım galip geldi :D[signature][hline]parçala behçet [b]Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hm sanirim bi nedende, herkesin istanbul takimi tutmasi olsa gerek. (kendimde daahil) her ne kadar fanatik olmasamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 liverpool şanslıydı bir hayli ama süper maç oldu[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mükemmel maçtı. Liverpool disiplenden kopmadı milan rehavete kapıldı ve sonuç. Zaten liverpool 3-3 yaptıktan sonra Milan öyle geldiki çok acıdım adamlara çokta yoruldular. Rüyamda fener şampiyonlar ligini almış gördüm çok korktum lan...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Mike, 26 Mayıs 2005 01:53 tarihinde demiş ki: milanda anelka gibi adam yokki maçı kurtarabilsin =) sheva, crespo, kaka vs. gibi adamlarla idare etmeye çalışıyorlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Bukadar güzel maç izlemedim şuana kadar.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla bi futbol maçı nasıl olur adamlar gösterdi bizimde şansımız istanbulu asla unutamazlar[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zangetsu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 valla bi liverpool vs chelsea maçı bide bu maç inanılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Valla bence chelsea liverpool yalan olur bu mac varken[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bazı yerlerde bir efsane dolaşıyor ilk yarı 3-0 olunca bazı liverpool taraftarları stadı terketmiş diye eğer gerçekse tam bir komedi olmuş :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu sene bjk-fb maçından sonra izlediğim ikinci muhteşem maçtı tebrikler liverpool.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 evet sanırım benimde aynen oyle. busene barcelona- chelsea maçından sonra seyrettiğim en guzel maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 walla istanbul'da olup bole bir mac olması bizim sansımız. ama Milan salaklıgına doymasın.3-0 dan mac verilirmi. yinede liverpool macı haketti. yalnız uzatmalarda şevo(Fatih Terimin soyleyisiyle)'nun 1 metreden dudek'e nisanladıgı top liverpool'un finale kadar gelisinde yasanan mucizelerin son halkasıydı.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bugune kdr izledigim en guzel finallerden biriydi.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 dudekin dansı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 inanılmaz maçtı. cl finalini dünya gözüyle görmek ayrı güzel, o maçın böyle bi maç olması daha bi güzel. şemsiye taşıma görevimiz yağmur olmadığından yalan olunca beleşe bi ton şey alıp maçı da izlemiş olduk. bi kısmını tünel tarafındaki tribünün en önlerinden bi kısmını da biraz üstlerden izledim. liverpoollu dayıların sevinçlerini paylaştık ikinci yarıdan itibaren bolcana. resimleri de koyabilirim bi iki gün sonra. ama özellikle liverpool taraftarlarının hastası oldum. milan 3-0 öndeyken bile bırakmadılar desteği. takım da nası bi gazlandıysa artık böyle bi sonuç çıktı. şöyle uzun uzun maç yorumu yapmak isterdim ama feci uykuluyum ve muhtemelen okumadığım önceki sayfalarda bol bol yapılmıştır.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar