skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Arkadaşlar yeni topic açtığım için kusura bakmayın fakat dikkat çekmesi lazımdı ne kadar çabuk başlarsak o kadar iyi olur...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 evet soru o başlayacak mıyız 0 dan(gerçi ben de dün başkadım ama olsun)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 gelin 4'e buluşup kaynaşalım işte negzel ehe[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bence başlayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ehe bı karar verın birini dun bırını bugun actım 2 acc m var bırı 4 te biri 7 de bı onu kasıyorum bı bunu :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sıfırdanda başlamayın bence herkes bi evren için karar versin oraya hepberaber başlayalım. 7 evrene başlama konusunda çekimserim açıkcası.zaten 6da başladım.bide 7yle uğraşamam sömürgelerle 43584375 tane gezegen oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdım. Bence bütün pati olarak 8. evrene başlayalım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 üff sıkıldım başlladım 7. evrene. Şansa bak 6. evrenle aynı koordinattayım nerdeyse :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Korax, 27 Mayıs 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Bence bütün pati olarak 8. evrene başlayalım. 20 küsür kişi 4'teyiz ya işte.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bone crusher benim 4 te 2 tane accountum var ittifagin ismini söylermisin?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bone crusher ınkı ''paticik''[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bonecan,ben 4ü bırakın demiyomki zaten. 8e başlarız orda daha bi güçlü oluruz.Zaten millet artık girmiyo bile heralde.8 açıldığında ne oluruz düşün artık.30-40 kişi aynı anda başlarsak 8. evreni elimize alırız.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hem nolcak aynı anda hem 7de hem 4te oynayamazmısın. Ben hem 1de hem 2de hem 6da hemde 7de oynuyorum. 2 12k puanda.3ü bıraktım buarada :D Buarada evren 7de paticik ittifagini kurdum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Korax, 27 Mayıs 2005 19:21 tarihinde demiş ki: bonecan,ben 4ü bırakın demiyomki zaten. 8e başlarız orda daha bi güçlü oluruz. eheh =) [signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- [Bu mesaj RaY tarafından 27 Mayıs 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 önemli olan hızlı başlamak hemen bi kn ha falan yapıp hizli gelişmek. Buarada teknikler falan tabi. E zor mor ama zevkli yani.İyi olunca daha zevk alıyosun heriflere dalaraktan ehu[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Korax doğru söylüyor en kısa zamanda kn(küçük nakliye) yapıp gece millet uyuyoken savunmasız insanlara göndereceksiin :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Abi başladım ama hiç oynayasım gelmiyor var ya. 4 ve 5 teyim ama 7 yide yapayım bakayım ilerde zevklenirse artık...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 benim olayım güçlü olmamız felan değil. başka yerlerde de paticik ittifakı açılıyor da, sonuçta dağılmak zorunda kalıcaz. bir de oyun sürekli oynanabilir bir oyun değil ki. hepimiz 7'de başlayıp güçlü olsak kaç yazar? oyun fazla uzun ömürlü değil. çapulcu bırakıyormuş mesela. ben de bırakacam gibi. ancak dağılmadan belli bir çatı altında toplansak, ayrılanlar olsa da kalanlar diğerlerine yardım eder diye düşünüyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: skyly, 27 Mayıs 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Korax doğru söylüyor en kısa zamanda kn(küçük nakliye) yapıp gece millet uyuyoken savunmasız insanlara göndereceksiin :D en güzeli :D 7. evrende gel paticik ittifağına. bone dağılmak zorunda kalcaz diye bi olay yok abi,yani eğlenen kalır daralan bırakır.Ben 3 aydır oynuyorum sıkılmadım hala.Oyun başlarda gerçekten sıkıcı.Çünkü bi aktivite yok.Ama ilerledikçe ona dalıyosun,o sana dalıyo,ittifağın sana yardım yolluyo hemen,ittifak ittifağa savaş açıyo vs. bunlar güzel şeyler :D Ben diyorumki,zamanın varsa ve oynamayıda seviyosan(ben gibi) durma 7yede üye ol :-)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 beyler bana ittifak ismi verin "paticik" mi =0= mı? :D söyleyin geleyim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 paticik[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ok hemen geliyorum :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 geliyorum diyene bak yalançı :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Abi attım başvuru vallahi :) kim master?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Bonecrusher, 27 Mayıs 2005 19:46 tarihinde demiş ki: benim olayım güçlü olmamız felan değil. başka yerlerde de paticik ittifakı açılıyor da, sonuçta dağılmak zorunda kalıcaz. bir de oyun sürekli oynanabilir bir oyun değil ki. hepimiz 7'de başlayıp güçlü olsak kaç yazar? oyun fazla uzun ömürlü değil. çapulcu bırakıyormuş mesela. ben de bırakacam gibi. ancak dağılmadan belli bir çatı altında toplansak, ayrılanlar olsa da kalanlar diğerlerine yardım eder diye düşünüyorum. Bone ittifak a sen bakmıyormusun abi ? 6 gün olmuştur herhalde hala cevap bekliyorum :)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 nerde cevap bekliyorsun ya? dün girdim başvuru yapmış herkesi kabul ettim ya işte...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar