ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 her erkein hayalinde ideal bir kadın profili mutlaka wardır mesela bnmki seksi we dilsiz :P bi kadın szinki nedir buraya yazın[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Nie ideal kadını yazıoruzda ideal erkeği yazmıoruz???[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 *konunun sonunu hayırlı görmez*[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu konu patlar birazdan resimler uçuşur tam olur heh[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Horrible, 29 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki: Nie ideal kadını yazıoruzda ideal erkeği yazmıoruz??? onuda yaz gönlün gibi yaz[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aaaahh ah[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kıro mod on ideğal kadınh ideğal gaz gibim bişeydir. hep varsayımdır. yoktur. ayrıca gadın dediğin istanbul gibi fatihi bir fethi zordur. başka bişi denk gelirse minibüs arkasında buraya aktarıcam.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Güzel, alimli, çekici, hanim hanimcik, 1.70, 90-60-90 kültürlü seviyeli yurtdisinda yasayan 5 üniversite bitirmis, müdür pozisyonunda, çok para kazanan, baba tarafindan zengin birisini ariyorum. Yaş onemli degil.. Şaka yaptım lem şaka, yaş önemli tabii :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 20:14 tarihinde demiş ki: aaaahh ah tm bnlik petrucci baba :P[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Herseyi ile mukemmel olan biri yanş kız arkadasim :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hmm ii hayalimdeki ideal erkek ; Tesbihli,sürekli yere tüküren,huleeeyyyn kelimesini sık kullanan,çızgılı takım elbisenden baska bişey giymeyen ve mutlaka müslüm baba,ibrahim tatlıses ve orhan gencebay dinleyen biri olmalıdır.Baskasını kabul etmiorum... (çok ciddiyim )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben kadın istemiyorum ya kız istiyorum geleneklerime aykırı. fururum. lol.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 olurda ayrılırsan kişisel e girip bu kızları anlamıyorum diye topic açıcaksın ama ancalagan cım[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: DynamicK, 29 Mayıs 2005 20:18 tarihinde demiş ki: olurda ayrılırsan kişisel e girip bu kızları anlamıyorum diye topic açıcaksın ama ancalagan cım heheeheh okyanustan aradigim baligi buldum bırakmam :-P Zaten benden daha mukemmelini bulamaz :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bakımlı,şirin,yüzü hep gülen (eblek deil),gerektiği kadar kıskanç olan(fazlası deil),kişilik problemleri olmayan vs vs vs. kısaca imkansızı arıyorum :)[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 salak olcak her türlü yalanı yiycek itaat etcek bana :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: ballerzphx, 29 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki: mesela bnmki seksi we dilsiz :P biraz fantaziye girmiş bu hocam, ideal kadın portresine pek benzemiyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: kermit_frog, 29 Mayıs 2005 20:23 tarihinde demiş ki: salak olcak her türlü yalanı yiycek itaat etcek bana :) şu ana kadar bu topic e yazan en akıllı insan :rock:[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 90-60-90[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: voic3, 29 Mayıs 2005 20:22 tarihinde demiş ki: dürüst olsun trip yapmayan biri olsun aşırı ilgi beklemesin göstermesin ne cıvık ne ağır başlı olsun. tam ortası idealdir zevklerimiz ve düşünce yapımızda uyuşursa tamamdır. böyle bir kadın varmı abi? Ben mi hiç denk gelmedim ?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: nedanko, 29 Mayıs 2005 20:24 tarihinde demiş ki: said: ballerzphx, 29 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki: mesela bnmki seksi we dilsiz :P biraz fantaziye girmiş bu hocam, ideal kadın portresine pek benzemiyor.. bnm idealim bu dırdır olmicak mantııı yani ama ucundan fantazi yaptıımı kbl edebilirim[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 jenna jameson da olabilir[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: John_Petrucci, 29 Mayıs 2005 20:27 tarihinde demiş ki: jenna jameson da olabilir walla fikirlerine hayran kaldım önünde saygıyla eğiliom[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 O prototip daha abi. Üretimine başlanmadı..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Daft Punk - Around The World | geçen ki..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: nedanko, 29 Mayıs 2005 20:29 tarihinde demiş ki: O prototip daha abi. Üretimine başlanmadı.. üretim sırasında aynısından banada yap :P[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar