Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayalinizdeki ideal kadın

ballerzphx

Öne çıkan mesajlar

said:
kermit_frog, 29 Mayıs 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
said:
Horrible, 29 Mayıs 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
Oha ya o kdr makyaj yapsam ben daha güzel olurum.Nesi güzel bu kadının?Son derece sıradan...

sen git intihar et bence
bu kadına sıradan dedin yani :)

Ya öle aman aman bi güzelliği yok tmm çok sıradan dil ama ölünüp bitilecek kdr güzel olduğunu zannetmiorum.Vücudu hoş,yüzüde hoş ama çok çok güzel,muhteşem bi kız deil.Fistanın gönderdiği kız resmi bin basar yani...(en güzel bnm o ayrı konu tabii :) )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

[Bu mesaj Horrible tarafından 29 Mayıs 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oha ya o kdr makyaj yapsam ben daha güzel olurum.Nesi güzel bu kadının?Son derece sıradan...
Sen ciddi misin?
Ciddiysen lütfen tanisalim, degilsen bu kadina saygisizlik yapma tas olursun bak benden uyarmasi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 29 Mayıs 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
said:
Sen ciddi misin?
Ciddiysen lütfen tanisalim, degilsen bu kadina saygisizlik yapma tas olursun bak benden uyarmasi : )

Ya tmm belki daha güzel diilim ama bu kadın çok çok muhtesem diil.Güzel ama tapılası bi kadın deil.Kabul etmiorum!! Kesinlikle hayır! :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
bayat, 29 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
Hahah, Vampire Freaks. Benim sevgilimin de var orda sayfasi, biriniz onun resmini koyucak yerlere dusucem gulmekten simdi.

abi h4Xx0rZ'la bence onun sayfasını.
benden tavsiye..[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 29 Mayıs 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
cocuum horicim daha 10 yasındasın be , bilmiyosun bizim lima fanatizmimizi laf etme otur oturduun yerde söylerim ablana hatta sölüyom şimdi

Küçüğüm diye ezilmeyi haketmiorum di mi?!? Akıl yaşta diil bastadır bikere :p Ayrıca çirkin işte,alla alla ben mi çirkin yarattım bana kızıosunuz... :)
nesi güzel bunun???
[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Horrible tarafından 29 Mayıs 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...