Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işık hızında giden bir arabanın farlarını görebilirmiyiz? (b.b.d eblek sorulara muntazam cevaplar -3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim görmemeiz imkansız ama 2 kişi var ışık hızında giden.O iki kişi birbirlerinin ışıklarını görürler?(soruyu yanlıs mı anladım yoksa ben??) Ama biz göremeyiz.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
ışık hızında gidiyorlarsa zaten kendileri far olmuş olurlar, selektör yapmalarına gerek kalmaz (biraz daha kurcalarsak ışık hızında selektör diye bir kavramın kalmayacağını, herşeyin enerjiden ibaret olacağını düşünebiliriz)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Mesaj tarihi:
bence de görülmez nası gözükcez ki?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
ışık fardan uzaklasamayacagı için görmez araba çarpınca görür ancak ki zaten çarpamaz 2si de ışlık hızında gidio demekki aralarındaki uzaklk hep aynı kalıcak[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
gördüğün şeyin ışık olduğunu mu sanıyorsun?
sence soluduğun şey hava mı?[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
napıyoruz ki burda biz hadi gidelim.... ama nereye bu bir muamma işte[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
Mesaj tarihi:
bi araba ışık hızıyla gitseydi ışık far ın içine gömülü kalırdı ve ilerlemezdi çünkü fardan çıkan ışığın ileri doğru yansımasının sebebi arabanın hızına göreki oranıdır burda arabanın hızına göre oranında kendi hızına eşit olacağı için ileri yansımaz farda gömülü kalırdı.2 arabadaki adam ışığı göremezdi.kısaca kimse bi bok göremez.ışık hızıyla gitsen hızdan dolayı arabanın camına uygulanacak başınçla araba geri bile giderdi.camlar patlardı adam ölürdü.derisi bile uçardı adamın.[signature][hline]Lorrotar
Mesaj tarihi:
aha buldum şaşırtmayı
iyi okuyun bak sollicak sellektör yakıyo diyo.e 2 arabada ışık hızında gidiyo arkadaki sollayamazki....farıda görmesine gerek yok yani[signature][hline]Lorrotar
Mesaj tarihi:
said:
Lorrotar, 26 Mayıs 2005 20:10 tarihinde demiş ki:
aha buldum şaşırtmayı
iyi okuyun bak sollicak sellektör yakıyo diyo.e 2 arabada ışık hızında gidiyo arkadaki sollayamazki....farıda görmesine gerek yok yani

Mükemmelsin :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
adam sisleri yakarsa nolcak ? :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Ya onlara göre onlar ışık hızında gitmiolar,normal hızda gidiolar sadece size göre ışık hızındalar.Yani daha öncede dediğim gibi onlar ışık hızında güneşe gittiler diyelim,onlara göre herşey normal duruo.Onlar 30 senede gidiolar burda 1 salise fln geçmiş oluo.Onlar birbirlerini görebiliolar yani siz göremiosunuz o ışığı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
bence görünür, fardan çıkan ışığın kaynağı da araba hızında ilerlediği için farın ışığı arabadan daha hızlı olur ve öndeki arabaya ulaşır. Ama ışık hızından daha hızlı bi ışığın ışıklığı kalır mı bilmem...[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum

[Bu mesaj ucanadam tarafından 26 Mayıs 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 26 Mayıs 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
o diilde bi ilhan irem vardı

kuntik dönermi orası :lol:[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Mesaj tarihi:
farlardan çıkan ışığı paso sen yakan eleman görür bence ikiside aynı hızda gittigine gore yan koltukta bir far ışığı olur yani :D yalnız bu deneyimizde rüzgar surtunmesini önemsemiyoruz önemsersek arabanın pek dayanabilecegini zannetmiyorum ehu :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics

[Bu mesaj kaan0489 tarafından 26 Mayıs 2005 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
forunmez kardesim cunku isigin gittigi bi hiz war arabada o hizla gidio sonucta isik ondekine ulasamaz sonucta goremez[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
  • Yeni Oluştur...