Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardesinisec.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ltfen bu siteye 2 dkkanızı ayırın.anadolu koylerınde okuyamayan hatta yasam savası veren insanlar var.birazda bizim yardımız dokunsun onlara ya .bi kardes secip elinizden geldiince yardım edin.gercekden insanlar yardıma muhtacc..hepsi ac..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
duygusuzluk la alakası ne? bu site bu tür konulara hitap etmiyor demek ki?
hepimiz öğrenciyiz. bi kazanç kaynagımız mı varda bi kardeş seçelim?
hepimiz yardım etmek isteriz.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
said:
ASLA PARA YOLLAMAYIN

said:
Küçük kardeşleriniz, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın, sık sık yollayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel...

arkadaşlar zaten para bekleyen yok. yardımdan anladığımız sadece para olmamalı.
mutlaka soranlar olur: ben kardeş seçmedim. çünkü :
said:
Kardeşlerinize , eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya , onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin....Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin...

demişler. bende sonuna kadar arkasında olamicaam için kardeş seçmedim.[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world

[Bu mesaj sidd tarafından 28 Mayıs 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kayip_cocuk, 28 Mayıs 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Nedense kimseden ses çıkmıyor ..

Arkadaşlar bu kadar mı duygusuz olduk !!

her böyle topiğin bodooof diye dolup taşmasını beklemek gereksiz.
sonra çıkıyor insanlar "saçma sapan topiclere bile birşeyler yazıyorsunuz buraya yazmıyorsunuz, siz çok kötü insanlarsınız" olayına başlıyor.

ya arkadaşlar, iyi tamam birilerine yardım etmek güzel.
buraya da yazmışsınız "böyle böyle, yardım etmek isteyenler siteye baksın" diye.
isteyen gidip bakar zaten.

burda "aman cicim aman canım şimdi onların da karnı açtır hemen yanımdaki su şişesini postaya veriyim gitsin ulaşsın şunlara" demek zorunda mıyız?
ya da abuk sabuk sitelerdeki gibi birinin ufak bi şey koymasında bile hemen "emeğe saygı pls" demesi gibi laflar etmek mi zorundayız?

zaten konunun tartışalacak çok bi tarafı yok. yardım etçeksin ya da etmiyeceksin. tartışmak isteyen tartışır, yardım etmek isteyen gider siteye bakar. ama "neden tartışmıyorsunuz, birşeyler yazmıyorsunuz, çok ayıp ne ayıp" denmesini anlamıyorum.
her bağış topiğinde aynı laflar söyleniyor.

ha illa siteyle ilgili yorum bekliyorsanız, açık açık söylüyüm site bana çok saçma geliyor.
daha önce görmüştüm zaten burayı, ama ciddiyetsiz bir yer gibi gözüktü gözüme. sitenin dizaynı berbat, onu geçtim bir kardeş seçip ona yardım etmek bana anlamsız geliyor. ne bu böyle, bride.ru'da gelin seçmek gibi burda da yardım edecek çocuk mu seçiyoruz?

yaparsın bir bağış sitesi, gelen bağışları ihtiyacı olanlara dağıtırsın.

ya da kökten çözüm:
ekmek verip durmak yerine onların ekmeği nasıl elde edeceğini öğretmek.
fakir köylere yatırım amacıyla kullanılır o para. modern tarım cihazları alınır mesela, fabrika açılabilinir. başka benzeri yatırımlar yapılıp köyüp gelişmesi sağlanır. böylece üretim sayesinde hem ülke kalkınır hem ordaki köylüler de para kazanıp karınlarını doyururlar.

bundan dolayı sitenin işleyisini saçma bulmuştum.
ha tabii bunlar benim fikirlerim sadece.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Bence mantiksiz 1 sistem simdi sectigin kardes 9 kardesli...Sen o cocuga yoluyosun diger kardesleri uyuz olur buna. Ya hepsine 1 yardim yap yada hic yapma bence...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Bone'a +1
Ayrıca bu topic daha önce 2-3 kez açılmamısmıydı?Belki insanların tepkisizliği bu yüzdendir..
bu 1
bu da 2[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
benim kardeşim war gelirim yok üzgünüm :(

sorry..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar 1. kimse sizden para fln beklemio
2.sitenin yazılma amacı bilmeyenlere gostermek veye bilenlere hatırlatmak.kimse sizden illa girin yardım edin die bişi beklemio.
3.sitenin yazılma amaclarından biride guvenilir olması..isterseniz bakın.google da bir suru yardım sitesi var ama yarısından faslası gelen yardımlar cebe indiriyo.bu sitede bu yok.onu da annatmaya calısıyorz.amacm sadece belki 1 2 cocugn okumasna daha yardm edeblirz die dusundm ama nese ya bosverin...bi site yazdık die millet paragraf yazmıs yok sacma yok nie yazıosun falan filan..bosverin ya vazgectim bakmayın siteye fln.. bide en uyuz oldugum sey nedir biliomusunz? bi konuyu bilmeden onun hakkında aptal saptal seyler yazmak..kimse onlara su şisesi gondein demio size..1 kitap 1 defter..yda yararlı bişi..AMAN CİCİM AMAN CANIM ayakları yapmıo yani kimsee
Mesaj tarihi:
ben zaten boş zamanlarımda gönüllü olarak insanlara yardım ediyorum ... ama buna yardım edemem ne yazıkki :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...